duminică, 9 decembrie 2018

Tratamente de îngrijire pentru sezonul rece

În acest sezon trebuie să punem accentul pe îngrijirea noastră, aşa că azi vreau să vă prezint câteva tratamente pentru unghiuţe, sprâncene şi gene care sunt de un mare ajutor!
De ceva timp am primit un coleţel de la PrAvenue, aşa că am revenit şi eu cu un feedback. Dacă v-aţi confruntat cu ruperea unghiuţelor, sau câderea sprâncenelor, fie vă doriţi o mascara cu extrem de multe beneficii, aţi nimerit bine, căci în cele ce urmează am să vă vorbesc despre ele.

Femino Help ( tratament pentru unghii şi cuticule )

Unghiile mele mereu au avut de suferit, ba prea subţiri, ba se rup extrem de repede, ba se cojesc, aşa că m-am gândit să apelez la tratamentul mult lăudat Femino Help. Am mai încercat eu remedii vă daţi seama, dar multe din ele nu au funcţionat şi m-am cam lăsat de ele. Acest Femino Help este defapt un ser concentrat pentru regenerarea unghiilor şi a cuticulelor. Îmi place totul la acest produs, de la aplicator, care este sub formă de pensulă, până la miros care este unul foarte delicat.
Acest ser conţine 5 uleiuri natuale ( măsline, argan, susan, avocado, ricin ) care au multiple beneficii: regenerează, întăreşte, hidratează, înmoaie, netezeşte.

Cum se foloseşte?
Un atfel de tubuleţ are 2 ml, şi cu siguranţă vă va ajunge peste 2 luni, eu aplicându-l de obicei dimineaţa şi seara. Serul se aplică cu pensula pe conturul unghiilor şi apoi se masează uşor. Prin rotirea capătului acestuia, se va elibera o cantitate mică de produs ce se poate aplica cu uşurinţă. Se absoarbe relativ repede, este transparent, nu pătează, şi miroase tare frumos. Nu uitaţi acest tratament se aplică pe unghiile naturale, fără ojă.

Experienţa mea, a funcţionat sau nu?
Femino Help chiar este un produs excelent pentru îngrijirea unghiilor. Indiferent ce manichiură aş alege să port de acum înainte, unghiile sunt sănătoase, curate, fără să se exfolieze ca până acum.
După mai multe utilizări....
-unghiile au devenit mult mai lucioase
-cuticulele sunt hidratate când şi după ce îl folosesc
-unghiile mele s-au întărit şi le simt protejate

Preţul lui este undeva la 20 de lei, unul foarte atractiv, pentru câte poate să facă, aşa că vi-l recomand, şi cu siguranţă de acum încolo nu va lipsi din rutina de îngrijire a unghiuţelor mele!


Bonilash ( ser pentru sprâncene )

Sprâncene dese şi frumoase, cine nu doreşte? Bonilash este un tratament ce are la bază o substanţă activă ce stimulează creşterea şi îndesirea părului, bimatoprost
Compoziţia sa, îmbogăţită cu Widelash, proteine de mătase hidrolizate, biotină, întăresc fibra şi rădăcina firului de păr şi cresc sinteza keratinocitelor acestuia, îmubătăţind rapid aspectul şi starea sprâncenelor, le accelerează creşterea, îndesindu-le şi îngroşând structura firului de păr. Complexul natural din 11 plante îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, reducând căderea părului.

Părerea mea despre acest ser
Un tubuleţ are 3 ml, iar aplicatorul lui este sub forma unei pensule. Acest lichid este transparent, deci incolor, inodor şi simplu de aplicat. Până acum am utilizat acest tratament de aproximativ o lună şi ceva, iar rezultate încep să se vadă, sprâncenele nu au căzut deloc, şi chiar s-au îndesit. 
Este recomandat să se utilizeze seara, după demachierea tenului. 
Deşi suma este destul de măricică, 120 ron, eu consider că merită încercat de persoanele care au probleme ce necesită un astfel de tratament. 


Mascara Med XL-Volume

Acest mascara este mai mult decât un rimel obişnuit, are multiple avantaje şi beneficii în acelaşi ambalaj. Dacă vă doriţi gene mai lungi, dar şi îngrijite, această mascara este soluţia. La baza acetsui rimel stau ingrediente active, cum ar fi keratina, ce întăreşte genele naturale şi le hidratează, şi pantenolul care conferă îngijire intensivă. Ingredinetele pătrund în cuticula genelor, hrănindu-le cu nutrienţi ce vor stimula procesul de creştere.

Părerea mea despre produs
Periuţa este una moale din silicon, şi îmbracă perfect fiecare geană într-un negru foarte intens. Mi se pare un rimel bun, perfect pentru un machiaj de zi. Hrăneşte genele la fiecare aplicare, eu având în trecut probleme cu căderea lor, promovând şi creşterea lor totodată. Genele devin mult mai dese şi poate fi folosit şi de persoanele cu zona ochilor sensibilă, sau care poartă lentile de contact. Se găseşte în două varinate, şi nu rămâne decât să o alegeţi cea care vi se potriveşte mai bine! Per total este un produs ok, care vi-l recomand dacă doriţi o privire intensă!



Voi ştiaţi de aceste tratamente? Sunt curioasă câte dintre voi aţi încercat aceste produse?
Multumesc totodata Pravenue pentru aceste produse minunate, care nu lipsesc de acum din rutina mea! Pupici:*

39 de comentarii:

  1. primul l-am incercat si este foarte bun, as incerca pe ultimul, chiar sunt curioasa de rezultate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant. Ma tentează produsul pentru unghii, după sarcina au devenit tare fragile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar sunt curioasa de rimelul medicinal. O sa il pun pe lista de testat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de bine mi-ar prinde acest tratament. mereu am avut probleme cu unghiile subtiri si lipsite de calciu :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam ca este mascara si pentru sprancene, o sa il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt curioasa cum ar fi rimelul, eu am gene ff scurte .

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut ocazia să testez și eu aceste trei produse și mă declar mulțumită de rezultat. Totuși, serul Femniohelp rămâne preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru recomandari. Chiar ma tenteaza Femino Help pentru unghii. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat niciunul dintre aceste produse. Dar ma intereseaza destul de mult serul pentru sprancene Bonilash si tratamentul pentru unghii. De asemenea, stiu ca este si ser pentru gene tot de la Bonilash. Pe acela l-ai incercat, da ceva rezultate?

    RăspundețiȘtergere
  10. mascara med e minunat! e unul din produsele mele favorite! sper ca si femino help sa fie de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumoase poze ai facut! M-ar tenta tratamentul pentru unghii!

    RăspundețiȘtergere
  12. Minunate pozele tale. Inca nu am incercat produsele, insa urmeaza cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  13. Am folosit tratamentul pentru gene si sprancene!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mă tentează tratamentul pentru unghii. Și ale mele sunt subțiri și moi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu le folosesc momentan si imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  16. Tratamentul pentru gene imi face cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am auzit de unele dintre ele, un Femino Help mi-ar trebui si mie, musai, la ce unghii friabile am...

    RăspundețiȘtergere
  18. Le folosesc si eu pe toate trei. Cel mai tare sper sa isi faca efectul tratamentul de unghii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iubita mea va fi fericită să îți citească articolul, ține-o tot așa! :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Articolul tău a picat la fix, chiar am nevoie de tratament pentru unghii și cuticule.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am primit si eu aceste produse, de abia astept sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere