miercuri, 27 februarie 2019

Pantofii kitten, potriviți în orice sezon!

Pantofii au fost mereu un accesoriu important în ținuta mea, recunosc că de multe ori merg pe ceva casual, dar o mai iau și razna folosind pantofi cu toc în culori cât mai turbate sau neobișnuite.
Pentru ca ținuta să fie impecabilă e foarte important cum ne alegem încălțămintea și modelul care să completeze outfit-ul.
Temperaturile încep încet să crească, deci putem apela din nou la încălțăminte potrivită noului sezon.
Sandalele, sneackerșii, precum și pantofii cu toc mic sunt remarcate, astfel dacă nu vrei să porți tocuri mari ( așa cum sunt eu ), poți să optezi pentru pantofi cu toc mic ( kitten ).
Am câteva perechi în colecția mea, care îmi plac mega mult, iar astăzi vreau să vă arăt câteva modele  pe care le-aș alege eu. De curând am făcut cunoștință și cu un site de pantofi, FsjShoes, de care m-am îndrăgostit, vă las să aruncați un ochi și apoi mai discutăm.

Ce sunt pantofii Kitten?

Pantofii kitten sunt pantofi cu toc mediu, foarte versatili, care dau o eleganță ținutelor tale. Mie mi se par foarte comozi și chiar rezistenți. Mai ales când aleg să merg la o petrecere, nuntă, întind mâna doar după aceștia. Cu siguranță fiecare dintre voi aveți o astfel de pereche feminină în garderoba voastră. Oricât de demodați ar părea, multe femei cochete le poartă, plus că nu e tot una să fugi într-un toc cu 10 cm dimineața la servici, dacă lucrezi la birou.

Cum îi putem purta?

Eu port astfel de pantofi la ținute ce implică pantaloni din denim, sau fuste, rochițe. Niciodată nu am fost adepta tocurilor mari recunosc, de accea prefer ceva mai mic dar totuși elegant. Pentru cele care adorați culorile cât mai vesele, o varietate mare de kitten hels puteți găsi pe acest site.
Modelele sunt adorabile, în tendințe, iar motivele pentru care le-aș purtea ar fi o mulțime, dar ar trebui să vă convingeți și voi.



Pantofii negri nu o să se demodeze niciodată, astfel că black kitten heels vă vin în ajutor. Sunt ideali de purtat în orice anotimp, la o aniversare, sau chair la job zilnic. Tocul este scurt, subțire, de la 3,5 cm până la 4,75 cm. Ca să obți o ținută trendy, important e să pui accent pe comoditate, purtând ceea ce îți place și ceea ce te face să te simți bine.
Silver kitten heels  sunt genul de pantofi pe care i-aș purta la un eveniment mai special. Țin minte că și la nuntă aveam o pereche exact la fel, argintii, pentru că mie îmi place tot ce are sclipici. Pot fi un must have și sunt ideali de asortat cam la orice piesă vestimentară pentru o seară specială. Eu i-aș vedea perfect purtați și la o rochiță tup cloș sau una midi vaporoasă. 


Voi ce părere aveți de modelele prezentate? Purtați la evenimente sau în viața de zi cu zi acești pantofi kitten? O săptămână superbă să aveți!




31 de comentarii:

  1. cat de frumoase is aceste modele, intereant site-ul, imi plac mult cele colorate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea știu de ce, dar eu nu m-am înțeles prea bine niciodată cu pantofii kitten. Sunt extrem de comozi, dar arată puțin ciudat :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute modele si arata bine kitten heel-ul dar mie personal nu mi se potrivesc pentru ca sunt micuta de inaltime si daca port tocuri prefer sa fie ceva ce sa faca diferenta 😊 dar pe fete inalte imi place foarte mult cum arata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam ca asa se numesc. Eu recunosc.. sunt omul extremelor, ori toc foarte inalt ori balerini:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca e cu toc, oricat de mic e, ii pastrez pentru evenimente mai deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce culori faine au! De doi ani nu mai port deloc tocuri inalte, ori fara toc ori cum le spui tu kitten. Am mai invatat ceva :)) Sunt foarte frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aah nu, niciodata din pacate. Piciorul meu se simte teribil in ei de fiecare data. Indiferent de toc, calapod sau marime (38/38.5/39) Ma dor picioarele si fac rana de fiecare data. Prefer sandale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar modelele sunt foarte frumoase si mi-ar placea se le pot purta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ca sunt frumosi dar mie nu mi plac deloc, tocul e ciudatel, botul nu l suport.

    RăspundețiȘtergere
  10. Comoditatea o caut și aleg și eu ori de câte ori aleg încălțămintea. Totuși, acești kitten nu prea îmi plac. Am o singură pereche pe care nu i-am purtat niciodată, stau în cutie. I-am luat desigur pentru comoditate dar când m-am uitat în oglindă... bleahhh
    Sunt însă persoane cărora le place acest stil așa că, mulțumim pentru prezentare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ma omor eu dupa acest model in mod deosebit dar imi plac culorile!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu chiar nu am nicio pereche de pantofi de genul. Desi arata interesant, eu ii prefer pe cei cu toc inalt si foarte inalt.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac pantofi cu toc, nu toc foarte mare si in nici un caz botul ascutit. Modelele alese de tine imi plac

    RăspundețiȘtergere
  14. Modelele sunt drăguțe, dar pe mine nu mă avantajează sub nici o formă acest toc. Rămân la stilettos.❤

    RăspundețiȘtergere
  15. Par asa de draguti pantofii de acest tip!! 😍😍 Nu stiu cat sunt de comozi, dar mi-as dori si eu o pereche.

    RăspundețiȘtergere
  16. De obicei, nu mă atrag acest gen de pantofiori, dar o sa ma uit mai amănunțit

    RăspundețiȘtergere
  17. Arata interesant dar eu nu as putea purta. Mi se pare foarte ciudat tocul acela asa micut.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua cum pot comanda o pereche de pantofi?

    RăspundețiȘtergere