sâmbătă, 23 martie 2019

Hăinuțe accesibile pentru copii | KidLet.ro

Hello fete dragi, mămici poate, dacă ați accesat acest articol în căutare de informații, mă bucur că pot împărtăși cu voi experiența mea în legătură cu acest site, KidLet. De obicei nu prea comand hăinuțe de pe internet sincer, deoarece găsesc o mulțime de site-uri cu prețuri prea extravagante, și dat fiind faptul că bebe le crește extrem de repede, nu cred că are rost să arunc banii aiurea, părere mea.
Fetița mea are un anișor, de multe ori a apucat să poarte hăinițele de câteva ori, așa că nu am exagerat cu cumpărăturile.

Ce este KidLet?

KidLet este un site cu hăinițe, încălțăminte pentru copii, dar și adulți, noi sau second-hand, la prețuri foarte accesibile. Acest magazin are o gamă largă de îmbrăcăminte, pentru toate vârstele, atât pentru fetițe cât și pentru băieți, și pot vă pot spune că hainele arată mult mai bine în realitate.
Comanda a ajuns extrem de repede, de pe o zi pe alta, mă bucur că dau dovadă de promptitudine și profesionalism totodată, transportul fiind gratuit la comenzi peste 200 lei, așa cum am avut și eu.
Ce îmi place la acest site e faptul că de 3 ori pe săptămână își actualizează stocul, luni, miercuri, și vineri ( ora 16:00 ), au o mulțime de piese vestimentare, și unele chiar noi cu etichetă.

Ce cumpărături am făcut?

Pe site am găsit o mulțime de lucrușoare ce mi-au făcut cu ochiul, tot ce am dorit am pus în coș, până am ajuns la peste 20 de perechi de pantaloni, dar m-am limitat doar la 5 perechi. Am rămas plăcut surprinsă să văd cât de colorate sunt modelele, cât de bun a fost materialul acestora. M-am ghidat după mărimile de pe site, și anume mărimea 86 ( 12-16 luni ) și toate îi vin fetiței bine. 
Apoi am achiziționat tot pentru ea o geacă vătuită, care este foarte călduroasă și perfectă în anotimpul mai rece, o rochiță cu Hello Kitty de la George, căci suntem fani, plus că mi-a plăcut culorea, piersicie, va fi potrivită la vară! 
Căciulițele sunt foarte ok, bune în vremea rece, câte 8 lei fiecare era, iar fetiței îi plac și asta mă bucură.



Acum hai să vedem ce și-a cumpărat mămica! Sincer la acest capitol mai au puțin de lucrat, nu am găsit foarte multe, dar nici nu mă așteptam, căci până la urmă e un site pentru copii. Daar... totuși am găsit câte ceva la preț bun, și anume: un tricou, o tunică, și o pereche de colanți.
Tricoul este de la New Look, mi-a plăcut culoarea și imprimeul cu fluturași, ceea ce îl face mai vesel. Tunica este roz, îmi vine cam puțin deasupra genunchilor, e lejeră, putând fi purtată cu succes vara, ir de colanți numai vorbesc, am o nouă pijama sexy și colorată! 


Per total eu mă consider mulțumită de această comandă, cu doar 200 lei poți înnoi garderoba copilului, cu hăinuțe noi, de firmă, sau second-hand. Părerea mea este că poți fi la modă și fără să cheltui o grămadă de bani. Nu uitați pe facebook am un concurs unde vă oferim un voucher de 200 lei pentru a vă face și voi cumpărăturile pentru copilași! 
Sunt curioasă cum vi se par achizițiile mele? Ați mai auzit de acest site? 
O săptămână minunată să aveți!

24 de comentarii:

  1. Si eu tare ma bucur ca am descoperit acest site! Mi-au atras atentia o multime de articole si am plasat o comanda cu articole pentru mine. Abia astept sa imi ajunga! ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am comandat niciodata hainute de pe acest site, insa vad ca au preturi chiar avantajoase

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi am facut cumparaturi pe acest site si suntem destul de multumiti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce hăinuțe frumoase ai cumpărat pentru fetița ta, să le poarte cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am comandat niciodată haine online. Mă tem ca nu cumva să nu fie bună mărimea, să existe defecte sau să nu-mi placă materialul. Și chiar mă obosește gândul unui retur. Ar trebui să nu mai fiu așa de paranoică, deoarece în magazinele online sunt multe lucruri frumoase la prețuri mai mult decât rezonabile. Poate o să-mi fac curaj la un moment dat. Vă doresc să purtați sănătoase și fericite ceea ce v-ați cumpărat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte dragute hainutele. Nu stiam de site dar nici nu am copii mici. Sa le purtati sanatoase!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad o gramada de hainute frumoase. Sa le poarta cu drag pitica ta. ❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  8. Cunosc site-ul, imi plac produsele lor, sa le poarte sanatoasa, sunt tare frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  9. Niste hainute superbe! Sa le poarte sanatoasa! Asteptam poze!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tare faine alegerile tale de pe KidLet. Arata foarte bine hainutele. Sunt asa colorate si frumoase. 😘 O sa retin si eu acest site.

    RăspundețiȘtergere
  11. În ultima vreme am tot văzut hăinuțe de copii de la Kidlet și mi-au plăcut. Cred că voi face și eu o căutare pe situl lor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce de hainute frumoase! Sa le poarte sanatoasa fetita ta 🥰

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe Kidelet gasim o gramada de hainute, atat pentru fetite cat si pentru baietii la preturi foarte accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt foarte dragalase hainutele alese de tine. Mi-am luat si eu cateva de la ei si arata foarte bine. Fetita mea este indragostita de fustitele si rochitele alese

    RăspundețiȘtergere
  15. O multime de lucrusoare frumoase ai luat! Si noi suntem tare multumiti de Kidlet.

    RăspundețiȘtergere