luni, 18 martie 2019

Hăinuțe de Damă de pe RohBoutique

De ce timp am dat o comandă pe site-ul celor de la RohBoutique, inițial postasem atunci un clip pe youtube, când a sosit colețelul și cum le-am purtat. Dar totuși fiindcă mi-au plăcut atât de mult hăinuțele de pe site-ul lor, am zis să vă povestesc mai multe despre achizițiile mele.

RohBoutique este un site românesc, descoperit recent de mine, ce conține articole vestimentare de damă. Găsiți la ei pe site cam aproape orice, rochii, fuste, pantaloni, pulovere, jachete, la prețuri foarte accesibile. Indiferent de stilul vostru, casual sau elegant, veți găsi ceva pe placul vostru cu siguranță. Și încă ce îmi place extrem de mult la ei, este faptul că au pe fiecare hăinuță inscripționat numele.
Comanda a sosit repede, a fost foarte frumos ambalată cutia, în video puteți vedea acest lucru, iubesc atenția la detalii, și pe lângă hăinuțe am primit și 3 umerașe din partea lor, ceea ce nu mă așteptam.
Acum hai să vă prezint îmbrăcămintea:

Pulover roz

Înițial am luat acest pulover datorită modelului, este tricotat, și parcă cu niște solzișori, altfel nu știu cum să îi numesc, dar m-au atras mult. Culoarea este un roz pudrat, și se poate purta la pantaloni cu talie înaltă. Îmi place că pe site au o multitudine de culori din care puteți alege, este călduroasă, și se poate purta cu succes la început de primăvară. Ador hăinuțele lejere și cât mai confortabile.
Puteți să îl găsiți aici. 


Vestă blăniță crem

Mereu mi-am dorit o astfel de blăniță, pufoasă, călduroasă și chiar arata bine după părerea mea, fie o poți purta casual cu o bluziță și blugi, fie cu o rochiță. Pe site mi se părea mai albă, dar în realitate parcă bate spre un crem, materialul fiind foarte fin, plăcut la atingere. Ador faptul că are buzunare, și nu trebuie să îmi înghețe mâinile pe afară, deci o bilă albă din partea mea. Ea se închide cu o singură capsă sus, ceea ce e foarte bine. Arata frumos, aspectuos, iar dacă ști să o asortezi va arăta perfect!
Momentan nu o mai văd pe stoc dar vă pun eu link când apare.

  


Rochiță midi multicoloră 

Am luat această rochiță deoarece mi se pare foarte veselă, cu un print floral, foarte tinerească de altfel, și se poate purta la mai multe ocazii. Ea este cu mâneci scurte, prevăzută și cu fermoar la spate, și evident buzunarele care mă bucură mult. În talie vine cu o fundiță tot de aceași culoare cu rochița, iar ca lungime mie îmi vine până la genunchi. Acum când e puțin mai friguț am început să o port cu niște dressuri, și arată foarte bine și așa. Îmi place cum este lucrată, materialul fiind din bumbac, foarte mult si vaporos.

  

Vă recomand cu drag să aruncați și voi o privire pe site-ul lor, deoarece chiar au chestii drăguțe, și mereu aduc ceva nou pe site.
Cum vi se par achizițiile mele? Ați mai comandat ceva de la ei?


23 de comentarii:

  1. da, am o rochie tricotata de la ei si chiar mi s-a parut foarte ok!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu prefer sa merg in magazine, distractie, destindere si le si vad personal, am nr mare la sutien si trebuie sa probez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase hainutele si te prind foarte bine 🥰

    RăspundețiȘtergere
  4. E prima data cand aud de site ul lor, m-a cucerit imediat puloverul roz, e tare chic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte dragute toate trei hainute. Vesta este super.

    RăspundețiȘtergere
  6. mie imi place mult vesta, e tare frumoasa. Sa le porti cu drag pe toate

    RăspundețiȘtergere
  7. Vesta blăniță este superbă, poate mi-o cumpăr și eu, dacă tot vine ziua mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Rochita chiar am vazut-o in cateva poze la tine si ma intrebam de unde e, arata super si te prinde bine camy <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac vestuta pufoasa si rochia colorata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat de draguta e rochia! Sa o porti cu drag!Si puloverul e sweet.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac tare mult hainutele alese de tine. Se vad superb si tu ai si un corp frumos

    RăspundețiȘtergere