joi, 7 martie 2019

Produse naturiste de pe site-ul Vitamix

De curând la noi în moll s-a deschis un magazin naturist Vitamix, însă fiind mereu pe grabă și cu fetița după mine, am început să caut online, să văd ce produse au. Eu mereu am fost adepta produselor cat mai naturale, și când am văzut câte bunătăți au pe site am zis, ok, comandăm ceva, lucruri de care aveam chiar nevoie, evident!
Pe site-ul Vitamix veți găsi de la suplimente alimentare, la alimente, produse de îngrijire personală, produse de uz casnic, remedii naturale. Am văzut că de multe ori au promoții, așa că Go for it! Vreau să vă zic că de 150 de lei am luat chiar o mulțime de produse, nu m-aș fi așteptat, prețurile sunt chiar micuțe, comparativ cu alte site-uri.
Acum vreau să vă arăt ce mi-a atras mie atenția de la ei:

Suplimente alimentare

Vitamina C+Zn- de foarte mult timp am obișnuit să iau câte o tabletă pe zi, și fac chiar foarte bine deoarece antibiotice nu am luat de mai bine de 2 ani! Știți și voi că vitamina C și zincul sunt eficiente în prevenirea răcelilor. Zincul are rolul de a stimula activitatea nervoasă și de a întări sistemul imunitar, iar vitamina C conferă o barieră împotriva bacteriilor. Îl puteți achiziționa cu încredere de aici.

Vitamina K2+Ca+D3- acest supliment l-am achiziționat deoarece practic este 3 în 1. Alăptând, calciul este esențial pentru a menține sănătos sistemul osos, și sănătatea dinților, vitamina D ajutând totodată la absorția calciului în organism. Se poate folosi și de persoanele mai în vârstă deoarece încetinește îmbătrânirea naturală sau osteoporoza. Se găsește în varianta de 30 sau 60 tablete, aici.

Calciu/Magneziu- după cum vedeți mi-am făcut ceva stoc, asta pentru că suplimentele nu lipsesc din casa mea niciodată. Cum am spus și mai sus calciul este extrem de necesar pentru menținerea sistemului osos și a dinților, iar magneziul este indispensabil celulelor. Deficitul de calciu se manifestă prin: senzație de amorțeală, furnicături la membre, insomnii, palpitații, dureri de cap, rahitism. După cum vedeți lipsa elementelor nutritive pot provoca stări nu tocmai plăcute, așa că trebuie să luăm vitamine să menținem un echilibru. Se pot găsi aici.

Alimente

Lapte vegetal din orez cu cocos 1L- când am văzut cocos am și sărit pe produs:))) Îmi place să încerc chestii noi cu cocos, băutura asta m-a atras deoarece o pot folosii în multiple combinații și conține o mulțime de vitamine și minerale esențiale. O singură ceașcă conține 30% din necesarul de calciu, și 15% fosfor. De obicei savurez dimineața această băutură, deoarece îmi dă un plus de energie, ajută la digestie, iar gustul este extrem de plăcut. Nu m-aș supăra să înlocuiesc laptele de vacă cu acesta:)). Băutura este bio, fără zahăr, fără gluten, și este o sursă naturală de vitamina B.
Îl puteți comanda de aici.


Baton organic cu coacăze Quin Bite- am avut ocazia și de a testa un astfel de baton organic, foarte delicios și sățios. Sincer nu mă așteptam să fie atât de bun, drept urmare am să mai încerc și alte variante. Este o alternativă de desert foarte sănătoasă, 100% bio, fără conservanți chimici sau zahăr adăugat. Coacăzele sunt extrem de delicioase, printre fructele mele favorite, deoarece conțin antioxidanți, nutrienți și sunt ideale pentru a spori memoria. Îl găsiți aici.

Semințe de chia- nu lipsesc din micul meu dejun, deoarece sunt foarte bogate în fibre, au un coținut mare de antioxidanți, și îți conferă o doză de energie pentru întreaga zi. Sunt foarte ușor de digerat și îți reglează apetitul. Aroma lor este destul de slabă .Eu le folosesc în iaurturi, alături de câteva fructe, sau în salate. Se găsesc aici.

Îngrijire personală 

Apa de lavandă- este un tonic excelent pentru nervi, este recomandat în tratarea migrenei, stresului, durerilor de cap. De obicei aplic pe bluză puțin, pe corp, sau pe pernă înainte să dorm, pentru a avea un somn mai liniștit. Se poate folosi de asemenea și pentru păr sau corp, redându-i strălucirea. Personal sunt o mare iubitoare de lavandă, mă calmează mirosul ei, dar o iubesc și datorită beneficiilor sale. O găsiți aici

Ulei de ricin- de când am luat acest produs am reînceput din nou tratamentul.. Acesta te va ajuta la prevenirea căderii părului, astfel eu îl folosesc în măștile pentru păr, sau pur și simplu aplic puțin cu un bețișor cosmetic pe gene sau sprâncene, pentru a le avea mai rezistente. Cică acest produs ar avea și efect anti-îmbătrânire așa că merită avut în casă. Îl găsiți aici.


Săpun lichid pentru mâini și corp cu miere și 17 plante siberiene- îmi plac mult produsele din gama "Rețetele bunicii Agafia", sunt cu grijă create, naturale, iar acest săpun lichid curăță delicat pielea și o hrănește totodată. Ambalajul mi se pare tare practic că vine cu pompiță, reușind să dozez produsul cât doresc eu. Credeam că mirosul va fi puternic aând în vedere că conține o mulțime de plante, dar este unul foarte plăcut și subtil. Îl găsiți aici.


Mască pentru strălucirea și rezistența părului- acest produs este testat a 3-a oară dar eu mă declar mulțumită, îmi place mirosul ei extrem de fin, textura ei cremoasă, culoarea roz-pudrat. Conține extract organic de iris și extract organic de salvie. Eu o aplic pe părul umde, o las să acționeze cam 10 min, după care clătesc, iar părul meu este mult mai strălucitor, mai sănătos, mai ușor de coafat. 
Extractul de salvie reduce pierdea firelor de păr, îndepărtează mătreața, pentru cele care aveți probleme, conține substanțe ce au efect de  vindecare și tonifiere. 
Recomand această masca, o găsiți aici.


Uleiuri esențiale 

Ulei esențial de lavandă- deja v-am înnebunit, știu, dar nu am ce să fac dacă o iubesc. De când am cumpărat difuzor cu arome în cameră acest ulei nu lipsește de la mine. Plus că acesta are proprietăți antiinflamatoare, antiseptice, antifungice. cam 4 picături sunt de ajuns într-un litru de apă și când am avut probleme respiratorii am folosit acest ulei esențial. 

Ulei esențial de Tea Tree- încă un produs ce are extrem de multe beneficii, acest ulei de arbore de ceai, are un miros mai puternic, dar este ideal în tratarea acneei ( eu aplic pe fiecare coș câte puțin, după care se usucă ), ajută respirația atunci când sunteți răciți ( tot așa îl pun în difuzor ), împrospătează aerul ( are un miros fresh ). Are prorietăți antibacteriene, antiseptice, antivirale, bactericide, cicatrizante, expectorante, sudorifice. 
Este un produs eficient, și vi-l recomand, se găsește aici.

Produse de uz casnic

Detergent ecologic pentru vase cu Aloe Vera- cu acest produs recunosc, sunt într-o relație de iubire-ură, și vă spun și de ce..îmi place extrem de mult cum curăță vasele, nu usucă mâinile, însă mirosul mi se pare destul de înțepător, mă duce cu gândul la ghimbir, nu știu de ce.
Face multă spumă, nu e nevoie să aplici mult pe burete, este ideal și pentru a spăla jucăriile bebelușului, suzetele sau legumele.
Cred că în timp am să mă obișuiesc, căci produsul chiar este excelent.


Cam aceasta a fost comanda mea de pe acest site, Vitamix, vă îndemn cu mare încredere să aruncați un ochi pe la ei, deoarece au o mulțime produse.
Voi ați știut de acest site? Sunt curioasă daca voi ați comandat ceva!

30 de comentarii:

  1. Ai luat o gramada de produse faine, de atatia bani. Pozele sunt extrem de faine, multumim de articol!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim de acest articol, nu stiam de acest site, azi am aflat ceva nou! cand au reduceri merg sa iau si eu cateva chestiute!

    RăspundețiȘtergere
  3. am o multime de produse de la ei, imi plac mult unturile lor, siropul de agave, dar si suplimentele alimentare. si eu am luat vitamina c cu zinc si seleniu, pentru unghii

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte multe alimente si suplimente sanatoase. Am sa le caut si eu 😋

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau sa cumpar niste uleiuri si suplimente, acum mi-am reamintit. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Am intrat si eu recent pe site-ul lor si chiar au o multime de produse super.

    RăspundețiȘtergere
  7. trebuie sa spun ca si eu sunt mare consumatoare de astfel de produse, incerc pe cat posibil un stil sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce de produse faine si utile la casa omului. Imi plac uleiurile esentiale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Săpunul lichid cu miere mă tentează sa-l cumpăr, pare foarte eficient.

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate produsele naturiste sunt un plus pentru fiecare familie. Mulțumim pentru informații!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu trebuie neaparat sa iau Ca&Mg! Articolul tau a picat la fix, caci mi-am amintit sa le iau :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce de lucruri faine ti-ai luat de pe Vitamix. Si eu ii vizitez destul de des, in magazinul fizic din mall.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ti-ai luat extrem de multe produse. Foarte multe dintre ele sunt interesante si-mi doresc sa incerc si eu vitaminele de la ei, dar si produsele de ingrijire. Pana acum am incercat doar semintele lor care chiar au un pret bun

    RăspundețiȘtergere
  14. Recent am auzit si eu de Vitamix. Ti-ai luat ceva produse, nu glumă!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si pe mine m-au incantat! Produse ieftine si bune!

    RăspundețiȘtergere