vineri, 29 martie 2019

Remedii naturiste pentru năsucuri înfundate

Cea mai grea perioadă prin care poate trece o mămică, este cea în care puiul ei este bolnăvior. Din păcate și noi ne confruntăm în acest moment cu o răceală zdravănă, atât eu cât și pitica mea de un anișor, ce să mai pui că pe lângă năsuc înfundat, ne mai ies și măseluțe.
De mult timp tot caut remedii naturiste cu care să ne putem trata, nu îmi plac antibioticele, și sincer nici nu fac bine organismului. Așa este perioada aceasta, și sper să scăpăm cât de repede.

Salvarea mea ce să vă zic? a venit când chiar eram în prag de disperare, fetița numai dormea noaptea, deoarece nu putea să respire cum trebuie, nu se odihnea mai deloc, se punea în funduleț și plângea, neștiind ce soluție să mai adopt dar, Vapour Rub a sosit la fix! Pot spune adio nopți nedormite sau mămică epuizată...

De ce am ales Vapour Rub și ce este defapt?  

Vapour Rub este o cremă din ingrediente naturale, ce desfundă căile nazale cu ajutorul uleiurilor aromatice de eucalipt și mentol. O masăm frumos pe piept, gât, înainte de somn, și este un ajutor bun când răceala vă dă târcoale. Produsul îl găsiți peste tot, fie la farmacii, Sensiblu, Farmacia Tei, fie la DM sau online la un preț mai mult decât accesibil.

Vapour Rub 6+ Months- este ideală pentru copilașii care au peste 6 luni, conține la fel eucalipt, și mentă, și ajută la decongestionarea nazală, și ajută ca copilul să poată respira mai ușor. Îți dă o senzație răcoroasă, deloc greoaie, recipientul în care vine produsul este din plastic, și are 50 gr, o cantitate destul de mare, ce vă va ajunge mult timp. Ne place să folosim produsul înainte de somnic, sau chiar și peste zi, de ce nu...de câte ori simțiți nevoia, și cu siguranță nu va lipsi din kit-ul nostru de acum înainte. Unguentul se folosește doar pentru uz extern.


Bell's Vapour Rub adulți și copii 3 ani+ - cum și mămica de față este are aceleași simptome ca pitica, a zis să încerce și ea varianta pentru adulți. Singura diferență dintre cele două produse este faptul că acesta are un miros mult mai puternic, ingredientele fiind aceleași, iar textura neschimbată față de cealaltă variantă. Produsele se pot găsi aici.

Important de știut.. !

Noi în această perioadă mai folosim și umidificatorul, unde punem tot așa ulei esențial de eucalipt, pentru ca aerul din încăpere să nu fie uscat. Nu uitați să îi oferiți copilului și multe lichide, pentru a fi hidratat, noi optăm fie pentru ceai, apă, sau lăptic de la mama. 
Dacă doriți ca puișorii voștri să doarmă mai bine noaptea, în perioade de genul vă recomand acest produs cu mare căldură. 

Și buzele au nevoie de protecție... 

Trebuie să recunoaștem că buzele noastre suferă și ele mai ales în anotimpul rece, sau de tranziție, cel puțin eu cu asta mă confrunt. Fie foloseam un balsam de buze ce conținea propolis, fie folosesc Cimmerin gel. Acest produs este un bun remediu pentru buzele uscate, crăpate, dar și pentru afecțiuni ale colțurilor gurii, sau zăbăluțe. 
Gelul este de culoare gălbui, și nu se simte pe buze. Prin aplicarea lui pe buze, acesta formează un strat protector, bacteriostatic, regenerează, și protejează buzele. Se poate găsi online la Bazarul de Sănătate sau în diferite farmacii, prețul fiind unul foarte mic, 12 lei. Îl port în geantă cu ușurință, este mic, încape oriunde, și de un real ajutor. Adio buze crăpate, bun venit Cimmerin!

 

Voi ați folosit Vapour Rub? Cum reușiți să treceți peste perioadele când bebelușii au nasul înfundat?Dar de cimmerin ați auzit? Cum vi se pare produsul?
Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre!
O săptămână minunată vă doresc!

54 de comentarii:

  1. sa va fie de folos aceste produse, si sa treceti cu bine peste aceasta perioada. Am sa le caut si eu prin farmacie sau DM. Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. am auzit de aceste produse naturale, ar trebui sa le am si eu in casa!

    RăspundețiȘtergere
  3. suna bine...uite chiar m.ar i teresa sa testez si eu crema asta...multa sanatate 😙😙

    RăspundețiȘtergere
  4. e bine ca isi fac efectul! si al meu l-a folosit si a zis ca ii prieste! mi se par produse mult mai ok decat sprayurile sau alte minuni de genul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, am folosit varianta pentru bebelusi si am fost multumiti. As vrea sa incerc si varianta pentru adulti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit și noi și ne-a fost de mare folos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte util articolul! Multumim pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar e foarte greu sa iti vezi copilasul cum sufera si tu sa nu poti face nimic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Of, si Adnana e răcită acum, dar de data asta fara nas infundat. Nu ne-am confruntat cu prea multe raceli pana acum si nu prea am experienta la acest capitol, asa ca ma bucur sa aflu informații noi de fiecare data. E greu tare cand nu poate dormi din cauza nasului infundat ��
    Mulțumesc pentru articol

    RăspundețiȘtergere
  10. Inca nu am incercat aceste borcanase, sunt tare curioasa de efecte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Remediile naturiste sunt mereu de mare ajutor, mai ales in cazul copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum as avea nevoie de el si eu. M-am trezit cu o raceala frumoasa si cu nasul infundat..

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiam de remediile acestea, sunt o idee foarte buna pentru cei mici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu chiar în acest moment aș avea nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Le folosesc de multi ani. Vapour Rub sunt cele mai bune cand ai nevoie de decongestionante.

    RăspundețiȘtergere
  16. Avem si noi balsamul si trebuie sa recunsoc ca apelam la el ori de cate ori avem nasucul infundat!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu am folosit Vapour Rub inca de cand avea fiica mea 3 luni. Mi s-a parut eficient in cazul in care raceala nu este foarte puternica

    RăspundețiȘtergere
  18. Suna foarte bine. Nu stiam de remedii astea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Din experienta mea, Cimmerin face minuni la buzele crapate dar si la micutele zabalute cu care imi mai vine fiica=mea acasa pentru ca baga tot felul de prostii in gura :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Este foarte util si pentru noi, dar mai ales pentru pitici 😍

    RăspundețiȘtergere
  21. Folosesc si eu aceste doua produse, chiar imi plac si isi fac treaba foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  22. super multumesc pentru recomandare! Inca nu am incercat Vapor Rub, dar il caut in magazin pentru a vedea cat de tare poate sa ajute... in aceste zile chiar am nevoie de orice ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte util articolul si pentru nu, nu numai pentru ingerasi!<3

    RăspundețiȘtergere
  24. Am avut si inca mai folosim si noi aceste produse, sunt tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am si eu cateva produse de la ei, si chiar cred ca sunt foarte ok. Momentan Maya a scapat de raceala sper sa o tina asa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Produsele astea sunt interesante si imi doresc sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  27. Cei mici ar trebui mereu sa fie tratati in mod natural cand au probleme de sanatate. 😘 Mi se par foarte bune aceste propuneri. Vapour Rub folosim si noi, de multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mi-am achizitionat si eu produsele Vapour Rub. Mă bucur ca i-au fost de folos piticei tale.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sunt produse foarte bune si eficiente! Si nepotica mea le foloseste cand are nasucul infundat.

    RăspundețiȘtergere
  30. Produsele naturiste au un rezultat uimitor după folosire.

    RăspundețiȘtergere