marți, 12 martie 2019

Spune adio părului degradat! Află ce folosesc eu!

De ceva timp, a sosit la mine gama pentru îngijirea părului de la Avon din campania Buzztore. Trebuie să recunosc că în trecut am mai folosit produsele lor, deoarece eram și eu reprezentant al acestei firme de cosmetice, deci sunt destul de familiarizata cu ele.
Am vrut să le testez întai să vin la voi cu o părere, iar kit-ul conținea așa:
- Șampon Advance Techniques Reconstruction
- Balsam de păr Advance Techniques Reconstruction
- Ser hidratant cu ulei de argan și cocos
- Cataloage Avon, 5 mini perii de păr, pliante, o ramă foto.
Această gamă de produse este menită să regenereze și să fortifice părul, pentru a deveni mult mai sănătos și mai puternic. Eu de când mă știu mă confrunt cu căderea părului, de reparat vârfurile despicate am reușit într-un final, tot cu un ser de la Avon, deci vă dați seama cât de încântată sunt, plus că sunt extrem de accesibile ca preț.



Șamponul Advance Techniques Reconstruction- ajută la fortifierea și regenerarea părului deteriorat conferindu-i totodată un aspect sănătos și lucios. Îmi place că miroase extrem de frumos, mi se pare că toate au același miros specific, daer e bine că se păstrează o perioadă lungă de timp. Părul după spălare arată ca și când aș fi ieșit de la salon. Curăță eficient scalpul, face o spumă potrivită, și împrospătează părul.
Are o cantitate de 500 ml, ceea ce e îndeajuns pentru mine și soțul meu. Îmi simt părul mătăsos după utilizare ceea ce mă bucură, firele de păr care cad sunt tot mai puține, iey.

Balsamul de păr Advance Techniques Reconstruction - părul meu fiind creț mereu are nevoie de balsam sau o mască pentru a fi descurcat. Așa că acest balsam vine perfect în completarea șamponului, acesta fiind foarte delicat, cu un miros frumos, discret. Eu îl aplic doar de la jumătatea părului în jos, nu și la rădăcină, după care masez și las să acționeze câteva minute. Acesta vine în cantitate de 250 ml, m-aș fi bucurat să fie tot de 500, deoarece la mine se termină tare repede balsamul, zici că îl mănânc pe pâine :))))

Serul hidratant cu ulei de argan și cocos - serurile și uleiurile de păr sunt favoritele mele, dețin acasă o colecție destul de măricică, pentru orice problemă a părului. Eu am mai folosit acest ser în trecut, și mi-a plăcut extrem de mult. Este conceput pentru a reface părul uscat și deshidratat, ingredientele fiind uleiurile extrem de hrănitoare. Trebuie să aplici ocantitate mică de produs, pe părul umed, după care de regulă îl usuc, iar acesta arată mult mai strălucitor și mătăsos la atingere. Pompița produsului te ajută să îl dozezi cum dorești tu.


Dacă dorești și tu să testezi produse gratuit acasă, te invit cu drag să te înscrii aici. 
Eu mă declar foarte mulțumită  de această gamă, având în vedere prețul mic pe care îl are, încă o dată, nu tot ce e scump își face treaba, putem apela și la produse accesibile și bune.
Voi ați încercat această gamă de la Avon?

26 de comentarii:

  1. gama asta e reusita! o folosesc si eu si cred ca serul e cel mai folosit, indiferent de vreme. imi place ca nu incarca parul si nici nu il ingrasa mai repede decat de obicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Uleiul este chiar senzational. Cu balsamul nu ma impac eu chiar bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-ai convins, pacat ca s-a terminat campania de testare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele pentru îngrijire de la Avon par să fie o alegere bună. Poate le voi încerca și eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a captivat atentia uleiul de par. Avand par uscat si colorat am nevoie de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uleiul mi se pare genial, de fapt completeaza gama perfect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca la toata lumea le place, asa ca o sa le pun pe lista de cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca nu am incercat gama asta, dar am trecut serul pe wishlist.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ma tenteaza aceasta gama, dar stiu ca cei de la Avon au uleiuri pentru par foarte bune si accesibile. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie îmi priesc toate produsele din această gamă, am rămas plăcut surprinsă și de conținutul coletului!

    RăspundețiȘtergere
  11. Toata lumea zice ca aceste noi produse Avon sunt bune, dar eu si Avon nu ne-am impacat niciodata... deci, eu as fi reticenta, totusi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aceste produse se completeaza de minune si fac o treaba tare buna pe parul meu. Uleiul de par este genial si imi place mult finish-ul pe care il lasa parului meu

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt momente cand parul nostru are nevoie de un ajutor in plus. Par faine de tot aceste produse si imi place si mie sa plasez comenzi la Avon. 😘 Uleiul de par mi-l doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am participat si eu la testare si am fost placut surprinsa de produse. Mi s-au potrivit perfect, lasa parul moale, matasos si cu un luciu tare frumos.

    RăspundețiȘtergere