luni, 5 august 2019

A doua comandă de pe Femme Luxe

Cât de mult am așteptat noua comanda de la Femme Luxe, și iată că a sosit! Din nou avem 4 piese vestimentare pe care vreau să vi le arăt, piese care îmi vine toate super, pot spune că și de această dată am nimerit totul ok, și abia aștept o comandă viitoare.

Ca să știți pe Femme Luxe veți găsi o multitudine de piese vestimentare, este un site dinafara României, iar o comandă ajunge cam în maxim două săptămâni la poștă. Îmi place să comand de pe internet dar și să merg în magazine, dar în ultima perioadă recunosc că nu prea am mai avut timp.
Așa că seara după ce fetița doarme, mă pun frumos și studiez articolele de pe site.

Denim Blue Button Down Pinafore Dress

În categoria Dresses își face loc un articol care pare a fi o rochiță de blugi cu nasturi ce m-a cucerit.
Recunosc, cred că din liceu nu am purtat o astfel de piesă și parcă îmi era cam dor. Mărimea pe care am luat-o eu este 8, îmi vine ok, nu mă strânge, dar nici nu este prea largă, ideală pentru a mă putea mișca în voie. Îmi plac foarte mult acei nasturi mari, și ies destul de fain în evidență. Eu aș alege să o port cu o pereche de adidași deoarece iubesc acest stil.



Black Chain Print Belted Satin Shirt Dress

De acest articol m-am îndrăgostit pe loc, fiind defapt o cămășuță, un must have pe timpul verii. Cam toate rochițele lor mi se par sexy, însă eu aș dori ceva mai cumințel, gen ca și aceasta. Este o piesă ce se potrivește aproape oricărui tip de siluetă, iar cordonul care vine, marchează talia și mai frumos.

Rochița tip cămașă nu mi se pare scurtă, este chiar perfectă, mai ales pentru plimbările de seară, pe plajă de ce nu, la un suc cu fetele, sau o ieșire în oraș. Mâneca mi-am suflecat-o pentru a nu fi chiar lungă, iar materialul mi se pare destul de ok. Puteți găsi piesa vestimentară aici.


Houndsooth Short Sleeve Boxy Loungewear Set

Un set pe care efectiv îl iubesc, și deja a fost purtat de 2 ori este acesta cu alb și negru, care îl văd perfect purtat aproape la orice ocazie, o ieșire în oraș, un eveniment, iar ținuta poate fi accesorizată cum doriți voi. Partea de sus prezintă un top cu mânecă scurtă, care mi se pare că îmi e puțin larg, dar nu mă deranjează, iar pantalonii din câte văd îmi sunt perfecți.

Setul Loungewear este achiziționat în mărimea S/M și anume 8/10, și cu siguranță mai vreau să îmi iau câteva. Am ochit încă două seturi faine la ei pe site, așa că le veți vedea în următoarea comandă.



White Polka Dot Euffle Shoulder Dress

Cred că această rochiță a fost și cel mai scumpicel articol, mi-a plăcut foarte mult cum stă pe model, așa că am luat-o și eu. Mărimea care am găsit-o a fost un XS ( 6/8 ) și îmi vine la fix.
După cum îi spune numele rochița este stil Polka, albă cu buline, foarte veselă de altfel și lejeră de purtat acum în perioada verii. Ce m-a atras încă la ea a fost faptul că avea și un umăr gol, ceea ce o face mult mai sexy, nu mă deranja însă să fie măcar cu trei degete mai lungă.



Cam acestea au fost achizițiile mele de pe site-ul Femme Luxe, este a doua comandă și mă bucur că am reușit să aleg mărimile și să mi se potrivească toate.
Sunt curioasă care dintre cele 4 v-a plăcut cel mai mult?? Voi ați comandat de pe acest site?

30 de comentarii:

  1. Ai ales niste tinute tare frumoase, ideale de vara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain iti vin toate!! Am si eu setul acela si imi place maxim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate 4 îmi plac. Cămașa mi-am luat-o și eu. Îmi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de simpatice sunt hainutele! Cel mai mult imi place rochita cu buline!🥰🥰🥰

    RăspundețiȘtergere
  5. Niște alegeri minunate! Îți vin foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragute outfiturile alese. Chiar iti sta bine cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Camasa aceea lunga imi place mult, dar si compleul e deosebit. Foarte dragute alegerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti vin tare bine toate. Rochita de blugi o am si eu si mi se pare adorabila.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce achiziții faine!! 😍😍 Mi-aș dori și eu compleul din 2 piese în dungulițe, dar cred că îmi e mare. Rochița cu buline e adorabilă!! Se pare că ai nimerit produse așa faine. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate articolele imi plac in egala masura. Ma vad purtand indeosebi rochiile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rochita cu buline imi place tare mult cum iti vine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am comandat niciodată de pe site ul lor, dar ma atrag multe piese vestimentare de la ei! Imi place tare rochia cu buline, daca ar fi avut ambele maneci ar fi fost minunata (asta doar pentru ca nu sunt fana acestui tip de artificiu, dar iti sta foarte bine !)

    RăspundețiȘtergere
  13. Doua din cele 4 piese vestimentare le am si eu. Cred ca poti incerca o marime mai mica ca sa stea ceva mai pe corp. Ma insel?

    RăspundețiȘtergere
  14. Am dat si eu o comanda la ei si am fost tare multumita de alegerile facute

    RăspundețiȘtergere
  15. Mor dupa rochița cu buline! Este fix genul meu. ❤

    RăspundețiȘtergere
  16. Interesante ținute. Sunt tare recomandate hainele de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce frumos iti vin toate! Mai ales rochita cu buline, este superba pentru vara!
    Sa le porti sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere