vineri, 9 august 2019

Bucură-te de zilele cu soare alături de Emiplant!

Vreau vacanță din nou!!! Recunosc de curând am venit de la piscină, însă nu mi-a ajuns, dacă de curând am fost aici aproape, următoarea destinație aș vrea să fie înafara țării. Cu produse pentru protecție solară m-am înarmat, iar cele care le voi cu mine de data aceasta sunt cele de la Elmiplant.

Știți că de curând au lansat un gel de duș micelar perfect pentru vară, acum au venit cu o nouă surpriză, o întreagă gamă de produse ce le putem folosi acum cât e soare. 
Gama Elmiplant Sun conține atât protecție solară cu SPF maxim cât și loțiune după plajă care este hidratantă și calmantă.

Aș vrea astăzi să vă vorbesc puțin despre ele, și să vă spun de ce îmi plac. De ceva timp sunt și eu fidelă acestui brand, se vede că se respectă, și aduc o mulțime de lansări interesante.

Loțiune spray Sensitive SPF50

Primul lucru care mă încântă este faptul că produsul vine cu pompiță, nu știu de ce, dar mi se pare mai rapid de aplicat. Este ideal și pentru cele care aveți pielea sensibilă, iar acest lucru îmi permite să il ofer și fetiței mele. 

Protecția este ridicată, SPF50, un produs rezistent la apă, se absoarbe repede în piele, și printre ingrediente se află acidul hialuronic și untul de shea natural. Loțiunea este îmbogățită de asemenea cu tehnologia sofisticată de hidratare Aqua Adapt care imită mecanismele naturale ale pielii, ajutând la menținerea nivelului optim de hidratare. Gramajul mi se pare măricel, cred că o să îmi ajungă o vară întreagă, 200ml.

Loțiune spray după plajă 

Anul acesta ca norocul nu m-am ars, însă soțului meu i-a priit bine acest produs. Nu e tocmai plăcut să uiți de protecție iar apoi să te ardă toată pielea. Bine că există loțiuni care pot să calmeze pielea și să o hidrateze în același timp, așa cum este acest produs. Vine tot tip spray, are o consistență mai lăptoasă, miroase a mentol, însă nu puternic și conține extract de aloe vera. Pe lângă acest ingredient mai avem și pantenol, ce ajută la refacerea nivelului de hidratare cauzat de expunerea la soare.

Formula acestui produs conține și Hydro Nutrient 24H, un complex hidratant avansat, ce oferă hidratare imediată și o menține până la 24H, se absoarbe rapid, în timp ce răcorește și calmează pielea, asigurând un bronz de durată. 

Loțiune protecție solară SPF50 

Acest produs este tip cremă și se aplică pe corp. Este destinat pentru pielea de culoare deschisă/ cu toleranță redusă la soare. Tot așa conține acid hialuronic, componentă naturală ce oferă hidratare, fermitate, elasticitate, oferind și un strat protector. Untul de shea 100% organic, este un ingredient emolient, ce hidratează, catifelează și protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.


Toate aceste produse sunt testate dermatologic, fără parabeni, și sunt eficiente împotriva radiațiilor de tip UVA, UVB, VL, IR. Te poți bucura în voie de vremea frumoasă de afară cu aceste produse! 

Sunt curioasă dacă ați auzit de ele și ce protecție solară folosiți voi? 
Credeți că produsele acestea de la Elmiplant v-ar fi și vouă de ajutor?


26 de comentarii:

  1. sunt produse pe care le folosesc cu mare drag si le recomand tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de ele insa vara asta nu am prea apucat sa ies la plaja. Cred insa ca lotiunea spray sensitive cu spf 50 mi-ar fi super utila, eu avand o piele deschisa la culoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit de ele, dar nu le-am incercat! N-am vazut marea anul acesta :) Sunt convinsa ca sunt produse bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Protectia solara nu trebuie sa ne lipseasca, e bine ca exista de la mai multe branduri pentru a gasi produsul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac tare mult produsele Elmiplant, loțiunea spray după plajă am folosit-o și eu vara asta și chiar ne-a prins foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei de la Elmiplant au numai produse bune sau cel putin eu m-am impacat mereu foarte bine cu ele. Inca nu le-am testat pe acestea, dar sunt sigura ca se ridica la nivelul asteptarilor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am folosit si eu produse de protectie solara de la elmiplant si ne-am inteles foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. AM folosit crema lor de protecție solară. Foarte bună.

    RăspundețiȘtergere
  9. Și mie îmi plac produsele cu SPF care au pompiță, mi se par mult mai ușor de folosit. Trebuie să încerc și eu loțiunea spray Sensitive SPF50 de la Elmpilant.

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele de la Elmiplant sunt bune, de calitate, le prefer și eu. Iar cele de protecție solară sunt foarte utile.

    RăspundețiȘtergere
  11. De la Elmiplant am folosit crema cu spf pentru copii. Foarte multumita am fost de ea.

    RăspundețiȘtergere
  12. 1cred ca aceste produse sunt ideale pentru aceasta vara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Al meu a luat produsele cu el la peste și a fost super incantat

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu le-am folosit pana acum, dar cu siguranta as avea nevoie de ele. Protectia solara este esentiala in aceasta perioada

    RăspundețiȘtergere
  15. Am mai auzit de ele in mediul online, însă nu le-am incercat. Momentan folosesc ceva de la Nivea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am inceput sa pun mare accent pe protectia solara si sunt convinsa ca sunt eficiente produsele de la Elmiplant

    RăspundețiȘtergere
  17. Lotiunea protectoare cu spf 50 am luat-o cu mine chiar weekend-ul acesta cand am fost in excursie. Ne-am plimbat toata ziua si am vizitat locuri noi iar la sfarsit de zi pielea se simtea bine. :)

    RăspundețiȘtergere