vineri, 23 august 2019

Prima mea comandă Pick N Dazzle

Tot am auzit de cutiuța de frumusețe de la Pick N Dazzle, și mă bătea gândul să comand și eu, zis și făcut, în sfârșit am pus mâna pe ea. Acum mă bucur de un super abonament pe 3 luni, și am ales varianta cu produse de Lux, Premium.

Ce îmi place la ei este faptul că poți să îți alegi tu produsele, ori dacă nu doreșți iți trimit ei conform profilului de frumusețe pe care l-ai completat pe site. Au o mulțime de branduri, noi pentru mine, cum ar fi Cocosolis, sau Kueshi, Cougar, Miss Cop, și azi aș vrea să vă arăt ce bunătăți am luat eu.
De asemenea cutia vine extrem de frumos ambalată, iar pe lângă ce v-ați comandat veți primi și produse gratuit.


Produse de make-up

Începem cu ele deoarece îmi plac maxim, cum au sosit acasă mi-am băgat degetele prin ele, să văd cât de pigmentate sunt. Miss Cop este brandul de la care am comandat, o paletă Smoky, o pudră pentru ten, și o paletă de strobing.


Sunt minunate ambalajele și produsele în sine, paleta e tare pigmentată și conține farduri sidefate și mate, pudra vine într-un amablaj foarte fancy, în formă de telefon, nuanța fiind Porcelaine, iar paleta de strobing, este practic una iluminatoare cu 3 nuanțe.


Produse de îngrijire

Primul care mi-a atras privirea este cel Choco, de la Cocosolis, un ulei bronzant care miroase amazing a cocos, deși eu nu sunt mare fan. Mirosul se păstrează toată ziua, și oferă pielii un bronz strălucitor, radiant. Este un produs tare iubit din câte am văzut pe social media.


Măștile niciodată nu lipsesc din casa mea, săptămânal îmi place să mă răsfăț cu câte una, iar de această dată am ales două, Holika Holika cu Aloe Juicy ce este ideală pentru pielea uscată și deshidratată, și una de la Purederm cu Blueberry și colagen.

De la Kueshi am luat o loțiune tonică astringentă, ce controlează excesul de sebum, și îi oferă tenului senzația de răcorire, reîmprospătare, vine în gramaj destul de mare, și abia aștept să o utilizez.

Sun Kissed Miss Kay, este parfumelul care îl tot vedeam lăudat peste tot, vine în gramaj de 24 ml parcă, și miroase irezistibil a shake de fructe reci, ideal pentru vară. Printre note se află: castravetele, moscul, notele lemnoase, fiind unul dulce, însorit. Îl iubesc, încape în orice poșetă și aș vrea să mai cumpăr minim 2.


Accesorii

Am luat o bentiță care este cu urechiușe de pisică, foarte fancy, ce o voi utiliza atunci când mă demachiez, îmi curăț tenul, deaorece nu îmi place să îmi stea părul prin ochi sau pe față.
De asemenea am primit o oglindă drăguță gratuit, pe care o voi lua cu mine, două mostre și un shower cream.

Cod de reducere pentru voi !!!!

Dacă v-au plăcut produsele comandate de mine aș și pentru voi o mică surpriză.
* Dacă dorești să începi un abonament de 3 luni, folosește codul "camic3" și vei primi automat o surpriză, un produs în a doua cutie.

*Dacă dorești să începi un abonament de 6 luni, folosește codul "camic6" și vei primi două cadouri, unul în a doua cutie, și celălalt în a cincea.

*De asemenea pentru fiecare client nou puteți beneficia de 12 ron gratuit la comanda voastră, folosind link-ul acesta.


Fetelor cam așa se prezintă cutia lunii August, o mulțime de produse faine, pe care le voi utiliza cu tot dragul. Sunt curioasă dacă voi ați auzit de acest serviciu, și dacă ați comandat vreodata?!

24 de comentarii:

  1. Paleta de farduri are niste nuante frumoase, imi place tot ce cuprinde aceasta cutiuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am comandat până acum, dar m-a tentat de multe ori și văd că tu ești încântată de produsele primite ��

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult cutiile de tip subscription. Eu am comandat pentru cateva luni book boxes. Cu ajutorul Pick N Dazzle ai ocazia de a incerca produse noi in fiecare luna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt si eu mereu interesata de beauty box-uri, dar la noi nu sunt prea multe optiuni, din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult zic sa-mi fac si eu un abonament la ei, dar inca nu m-am mobilizat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cate produse minunate ai primit!🥰 Nu am comandat aceste cutiute dar au super produse!❣❣❣

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce faine par alegerile tale din aceasta cutiuta minunata!! Sunt super incantata de produsele descoperite in cutiile Pick N Dazzle. Am si eu paleta iluminatoare Miss Cop si e una dintre preferatele mele. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu vreau sa imi fac abonament la ei, chiar par super cutiutele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit de acest serviciu dar nu am comandat nimic pana acum. Arată tare bine produsele. Ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am nici un produs de la ei, dar imi place ce ti-ai ales.

    RăspundețiȘtergere
  11. E tare interesanta cutiuta si are super produse!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce cutiuta interesanta! Trebuie sa ma uit si eu pe site. Pana acum nu am mai achizitionat astfel de cutii😊

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de faine sunt toate. Paleta de farduri arata genial. Sa te bucuri de ele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am fost si eu abonata la ei si recunosc ca Kueshi este una din marcile mele preferate de la ei. Adorabile toate produsele

    RăspundețiȘtergere
  15. M-ai convins. Cu așa lucrușoare frumoase, sigur îmi fac și eu abonament.

    RăspundețiȘtergere