luni, 12 august 2019

Smooth Sugar Glow Scrub și alte cumpărături | Notino

Iubesc să fac cumpărături online, de când am bebe, cam așa merge treaba la mine, ziua îmi dedic timpul fetiței, iar seara vânez site-urile, precum Notino. 

Și de această dată puteți profita de o super reducere, la cumpărăturile de 350 ron, primiți 10% reducere din totalul comenzii în perioada 12.08-18.08, folosind codul "minus10ro". Aveți o săptămână la dispoziție să alegeți produsele voastre favorite de make-up, skincare, parfumuri!


De această dată m-am cam întrecut pe mine, și spun asta pentru că am luat niște produse super, îmi doream atât de mult produse de la Make-up Revolution încât am luat o paletă și un blush, sunt senzaționale, vă promit. De asemenea pentru că mi s-au terminat o parte din produsele de skincare, am apelat și la Bioderma, un gel de curățare și o apă micelară, brand de suflet pentru mine.



De asemenea produse pentru îngrijirea corporală, un gel de duș cu lavandă pentru mine, unul pentru fetița mea, un săpun cu lavandă de la Le Petit Olivier, și o spumă de păr. Iar pentru unghiuțe un produs ce promite să mi le întărească, și chiar așa face, deoarece unghiile mele erau extrem de fragile.

Și ultimul, nu cel din urmă un produs de la L'Oreal Paris, un exfoliant pentru ten, despre care vreau să vă povestesc astăzi. Știți că exfolierea tenului trebuie făcută măcar de 2 ori pe săptămână, iar exfoliantele dela L'Oreal sunt printre preferatele mele. Cel cu kiwi este pe terminate și am decis să îmi refac stocul. 

Smooth Sugars Glow Scrub 

Produsul Smooth Sugar Glow Scrub conține 3 tipuri de zahăr: alb, auriu și brun, și diverse ingrediente cum ar fi uleiul din sâmburi de struguri. După cum îi spune numele acesta oferă tenului luminozitate.
Textura lui este fină, nu este agresiv cu tenul, iar mirosul destul de plăcut. Nu e nevoie de o cantitate mare deoarece este spornic, iar după folosire tenul rămâne curat, hidratat și cu un aspect mai sănătos.


Se poate utiliza atât pe ten cât și pentru exfolierea buzelor. Conține de asemenea unt de cacao, ce calmează tenul uscat, ulei de cocos și boabe de cacao ce îndepărtează celulele moarte.

Cam acestea ar fi despre acest produs, și micile mele cumpărături din această lună de pe Notino. Deja au intrat în uz, și mă bucură tare mult fiecare în parte. Pe voi ce v-a atras din ce v-am arătat? 

30 de comentarii:

  1. Atatea oferte la Notino reusesc sa imi cumpar tot ce imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie neaparat s aincerc si eu acel scrub. E pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  3. desi cumpar destul de des online, imi place sa merg direct in magazine, sa vad acolo ce si cum!

    RăspundețiȘtergere
  4. Scrubul mi-a atras atenția, trebuie sa îl încerc și eu neapărat. ��

    RăspundețiȘtergere
  5. Exfoliantul pentru ten m-a făcut tare curioasă :D Să vă bucurați de produse și tu și cea mică :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte faine produsele pe care le-ai cumparat. Produsele de skincare L'Oreal sunt tare faine si mie imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere

  7. Cum sa fi ratat Notino ocazia sa vina cu oferte tentante acum?
    Chiar am de facut niscai cadouri, prin urmare, fug pe site.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa l încerc și eu neapărat. Pare tare interesant. Vreau sa știu cum se înțelege cu pielea mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mammaaa... cat de tare arata paletica aia de la Makeup Revolution! Ti-ai luat cateva bunatati de la Notino! 💕💕💕

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi place site-ul Notino deoarece are in mod frecvent promotii care mai de care mai variate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am căutat și eu parfumul meu preferat și nu îl au :( chiar voiam să profit de reduceri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vreau să fac și eu o comandă de la ei. De foarte mult timp tot umplu coșul, dar deja sunt prea multe chestii pe care le vreau

    RăspundețiȘtergere
  13. Cei de la Notino au mereu niste oferte super! Am folosit si eu apa micelară din gama Sebium, este foarte buna! Ma atrage tare acel scrub, cred ca il voi incerca si eu, suna promițător!

    RăspundețiȘtergere
  14. Observ ca produsele de la Bioderma sunt tare cautate, o sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu vreau sa imi iau acel scrub. Pare chiar foarte fain/

    RăspundețiȘtergere
  16. Deci eu chiar trebuie sa plasez o comanda la Notino cat mai repede! Am vazut niste produse foarte avantajoase la pret

    RăspundețiȘtergere