luni, 19 august 2019

Stil de viață sănătos cu Green Sugar | Gama cu Colagen marin

Vin cu vești minunate, deoarece Green Sugar și Laboratoarele Remedia au o super gamă de suplimente ce conțin enzime digestive, multe proteine, colagen marin, acerola. După părerea mea sunt benefice, deja le testez de mai bine de 2,3 săptămâni, și azi revin cu un feedback.

De când am primit aceste ceaiuri și smoothie-uri recunosc că am cam dat la o parte cafeaua de dimineață în schimbul acestora. Este o alternativă mult mai sănătoasă, băuturile se pot consuma atât calde în sezonul rece, sau reci în sezonul cald. Sunt pline de vitamine, benefice, și îmi oferă acea energie pemtru a putea fi în formă pe tot parcursul zilei.

Ce reprezintă colagenul din aceste produse?

Colagenul este o proteină, un material de bază pentru țesuturile conective și oferă structură părului, mușchilor, pielii, unghiilor, fiind important de asemenea și pentru oase, dinți, tendoane sănătoase.
O modalitate de a  sprijini sănătatea corpului este consumarea de suplimente ce conțin colagen marin, care provine din solzii peștilor și fructele de mare. Știu că nu sună apetisant, însă are multiple beneficii care trebuie luate în vedere.

De asemenea cei de la Green Sugar m-au provocat să spun în câteva cuvinte cam ce ar însemna pentru mine frumusețea.

Ce înseamnă pentru mine frumusețe?

Mulți spun că aceasta vine din interior, și chiar așa este, ești ceea ce mănânci, ești ceea ce gândești, dacă mănânci sănătos, faci sport, iei suplimente alimentare, corpul tău va fi de asemenea sănătos.
Degeaba ne acoperim tenul cu o tonă de machiaj dacă acesta nu arată bine, nu este hidratat, îngrijit, nu îi oferim ceea ce are nevoie.

Oamenii în general își doresc să adopte un stil de viață sănătos, însă nu au această ambiție, este foarte greu să renunți la unele alimente, la dulciuri, la zahăr.
Pentru mine nu este așa, de când am descoperit produsele de la Green Sugar, am putut înlocui cu succes zahărul normal cu cel de la ei, bazat pe Stevie, are același gust și este o alternativă sănătoasă.

Se poate consuma un astfel de pliculeț fie în cafea, fie în ceai.



Consumând aceste băuturi pot spune că abia aștept să mă trezesc dimineața să le savurez, și să mă privesc în oglindă, mândră de ceea ce sunt, o persoană ce adoptă un stil de viață sănătos, o persoană fără cearcăne, pungi pe sub ochi, sau alte chestii supărătoare.

Ceaiurile de la Green Sugar 

Îmi place gustul lor aromat și faptul că se dizolvă fie în apă caldă sau rece.
Ceaiul Verde acționează asupra radicalilor liberi, ajută la reducerea tensiunii arteriale, și a colesterolului în sânge, îmbunătățește circulația sângelui și digestia, favorizează arderea caloriilor și încetinește procesul de îmbătrânire. 

Ceaiul negru are mai multă culoare, aromă și un nivel ridicat de cofeină. Este un energizant natural, și are un conținut ridicat de polifenoli cu rol antioxidant care protejează celulele organismului.

Ceaiul alb este o sursă excelentă de aminoacizi și antioxidanți naturali care acționează asupra radicalilor liberi, îmbunătățesc circulația sângelui și digestia, favorizează arderea caloriilor și încetinește procesul de îmbătrânire. 

Fiecare astfel de cutie are 10 stick-uri, pot fi luate și în geantă la servici, deoarece nu ocupă mult loc.

Smoothie-urile de la Green Sugar 

Deja știți că sunt preferatele mele, îmi place zilnic să mănânc fructe și să îmi fac smoothie-uri deoarece sunt sănătoase, și reprezintă o gustare perfectă în orice moment al zilei. 

Cele 3 primite de mine, care conțin proteine, acerola, enzime digestive pot spune că au același gust, parcă de zmeură, iar când nu am timp să fac acasă, le iau cu mine pur și simplu, iar un astfel de stick se dizolvă în 80 ml de apă. 

Acerola pentru cele care nu știți, este un arbust peren iar fructele comestibile au un conținut remarcabil de Vit C nativă care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.


Cred deja, că v-am făcut mare poftă cu acest articol, dar mi-aș dori tare mult să încercați și voi aceste bunătăți de la Green Sugar. Nu uitați că sănătatea este cel mai important lucru pe care îl avem și merită să îi acordăm atenția necesară.

  


Sper că va plăcut articolul de azi, și am o întrebare pentru voi..
Ați încercat produse de la Green Sugar?? Vă tentează și pe voi să adăugați în stilul vostru de viață aceste ceaiuri și smothie-uri sănătoase?

33 de comentarii:

  1. Am folosit mult timp produsele de la Green Sugar si ma bucur ca exista pe piata si putem avea un stil de viata sanatos cu produse potrivite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare a fi o alternativa buna pentru a inlocui zaharul. O sa incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se par produse bune,mulțumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc colagenul doar din cremele de fata, dar bine ca am citit acest articol. Sunt mare fana ceai verde, un supliment în plus de colagen mi-ar prinde bine. Ms de recomandare

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer, sunt super interesata de aceste smoothieuri, încerc sa am o dieta cât mai completa și mai variata

    RăspundețiȘtergere
  6. pliculetele cu zahar Green Sugar se regaseste la mine in casa cam de 1 luna, si ma bucur ca optez pentru un astfel de zahar si am renuntat sa adaug in caea zahar standardizat alb. In ceea ce priveste smoothi-urile, nu le-am incercat dar am sa caut prin magazine si poate o sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa incerc si eu ceaiurile! Mi-au atras atentia in mod deosebit 😘

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu le-am incercat, dar mă tentează. Par tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uneori incerc si produsele sanatoase, dar daca nu-mi plac, nu le mai consum. De la Green Sugar n-am incercat si chiar ar trebui ca-mi bate diabetul la usa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ceaiurile nu, ca nu sunt fana lor, dar smoothie-urile cu siguranță DA. ��

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am încercat până acum ceaiurile acestea, dar ai mare dreptate când spui că sănătatea este de neprețuit :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu beau cafea de obicei asa ca as putea incerca aceste ceaiuri in schimb ca sa ii tin companie sotului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt super bune astfel de produse, dar nici zahărul nu trebuie înlocuit total, organismul nostru are nevoie de el. Însă, produsele lor sunt super bune pentru a evita excesul de zahăr

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce fain! Nu stiam ca au si smoothies. Si arata tare bine!
    Zaharul am inceput si eu sa il evit, il inlocuiesc cu o alternativa mai sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  15. M-ai facut curioasa sa le incerc si eu. Nu am gustat nimic de la Green Sugar pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  16. Suna interesant și tentant!
    Nu le-am încercat dar sunt deschisa "provocărilor". Voi cauta produsele prezentate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am testat si eu produse din gama aceasta si mi se par tare faine. O alegere sanatoasa. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred ca ar fi bine sa incerc si eu aceste produse. Chiar consider ca am nevoie de ele

    RăspundețiȘtergere