duminică, 3 noiembrie 2019

Hăinuțe din bumbac accesibile pentru copii | Liloo.ro

Bine v-am regăsit dragi mămici! Pentru că zilele acestea am dat o comandă pe un site cu hăinuțe pentru copilași, Liloo, am vrut să vi le arăt și vouă și să vă spun cum sunt. Ne pregătim și noi de vremea mai friguroasă, ne înnoim încetul cu încetul garderoba, și în ultimul timp chiar asta facem deoarece bebelina mea tot crește. Hmm, cred că nu o mai fi un cuvânt potrivit, aș putea spune o mică prințesă, care începe să aibă unele preferințe dar și articole vestimentare preferate.


Comanda mea a venit extrem de repede, de pe o zi pe alta, prin curier, transportul foarte ieftin spre deosebire de alte site-uri, dar mai mult mă bucură promptitudinea de care au dat dovadă. Acum despre hăinuțe să vorbim, și am comandat așa:
- Body cu mânecă lungă portocaliu și imprimeu cu ursuleț
- Body cu mânecă lungă imprimeu de girafă
- Body maiou violet imprimeu pinguin
- Pijamale groase cu animăluțe
- Costum de trening gros roșu cu imprimeu de fluturași



Hăinuțele mele variază de la mărimea 86 ( pentru 18 luni ) și mărimea 92 ( pentru 2 ani ). Ca și preț eu le consider chiar accesibile, și drept să vă spun cam 100 și ceva de lei m-a costat comanda mea, și din câte vedeți am o grămadă de articole.

Materialul fiind bumbac, este foarte plăcut, moale, și contează ca puiuțul vostru să se simtă confortabil în ele. Fetița mea deja le adoră, știam oricum că îi va plăcea tare mult imprimeul de pe body-uri, cât despre pijamale sunt perfecte, grosuțe, pentru a-i ține de cald în acest sezon. Cât despre cusături acestea sunt impecabile, iar mărimile se potrivesc.



Pe site-ul lor veți găsi hăinuțe și alte lucruri necesare cum ar fi căciului, babețici, prosoape, păturici, pentru bebe încă de când se naște. Au o gamă destul de variată, și sunt fabricate în România.
De asemenea vă pot lăsa și pagina lor de facebook, dacă vreți să fiți la curent cu noutățile lor.

Ce părere aveți de hăinuțele comandate pentru fetița mea? Voi de unde cumpărați haine puiuților voștrii? Ați mai comandat de pe site-ul Liloo?

22 de comentarii:

  1. Tare dragute sunt, modele frumoase, sa le poarte sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase hainutele si modelul de asemenea e frumos !

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult hainutele pe care le-ai comandat pentru fetita ta si daca as avea copii mi-ar placea sa cumpar de la acest magazin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase si colorate sunt aceste hainute! Pare foarte fericita cea mica. Ma bucur ca apelezi la hainute de bumbac!! 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte faine alegerile tale, dar si oferta de pe site este foarte faina. Am vazut chiar si caciulite de bebe din acelea care respecta forma anatomica a capului. Greu mai gasesti caciulite normale in ultima vreme. Sa le poarte sanatoasa comoara ta mica!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase alegerile tale, iar fetita ta e o dulcica.
    M-am uitat si eu de hainute pt copilul meu dar el e mai mare si nu am vazut nimic pt el,insa pt cei mici sunt minunate toate

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac hainutele de copii. Cumpar in prostie si chiar ma enervez ca uneori nu reusesc sa i le dau sa le poarte pe toate. Arata tare bine aceste hainute si tu ai o fetita dragalasa foc

    RăspundețiȘtergere
  8. Am comandat de vreo doua ori pe Liloo si de fiecare data am fost multumita. Chiar sunt super calitative hainutele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte frumoase hainutele. Sa le poarte cu mare drag mica printesa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa alegem doar imbracaminte de calitate pentru cei mici, e important sa optam pentru bumbac.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un puiut asa de frumos merita numai hainute la fel de frumoase si de buna calitate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Încă nu am copii, însă îmi place așa mult să mă plimb printre rafturile cu hăinuțe de copii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoase hainutele sa le poarte sănătoasă

    RăspundețiȘtergere