vineri, 20 decembrie 2019

2 Rochițe perfecte pentru sărbători | Bonprix

Câteva zile ne mai despart de sărbătorile minunate ale Crăciunului care ne aduc multă fericire, alături de cei dragi. Din păcate cu zăpadă nu prea ne-am confruntat, dar recunosc că a fost destul de friguț zilele acestea. Și dacă tot vorbim de frig și zile crăciunistice în care trebuie să arătăm și noi femeile prezentabile și superbe, am zis să vă prezint în materie de fashion ce voi purta.

De obicei nu stau foarte mult timp să caut vreo ținută, sau o piesă aparte, am exact un site de unde comand, și anume Bonprix, iar când primesc diverse oferte pe email, intru rapid și comand.
Așa s-a întâmplat și de data aceasta, am găsit 2 rochițe superbe de-a dreptul fără să fi căutat foarte mult, în trend, dar și perfecte de purtat în sezonul rece.

Bine, bine, acum nu rămânea decât să îmi găsesc și ceva încălțăminte, și am optat pentru niște cizme extrem de lungi, care să îmi țină și de cald. Hai să vedem rezultatul...

Rochița în carouri îmi aduce aminte de perioada liceului, și ce m-a făcut să o cumpăr este și mâneca cu volănașe. În garderoba mea mai am o rochiță de genul, pe negru, am primit foarte multe laude purtând-o, dar acum am ales o altfel de culoare, bej-camel cadrilat. Materialul este moale, destul de grosuț, se așează frumos pe corp, trendy, iar în spate are doar un năsturel.

Mi-a plăcut mult această ședință foto, ce-i drept și vremea a fost foarte călduță pentru Decembrie, nici nu ai putea spune că ne aflăm în anotimpul iarna.




Următoarea rochiță tricotată achiziționată este cea pe bleumarin cu puțin alb, office aș putea spune.
Ce mi-a plăcut la ea este faptul că se mulează frumos pe corp, îți pune talia în evidență și este interesant ornată cu niște dungi fine, dispuse pentru a accentua și mai bine corpul.
Tricotajul este delicat, feminin, și aș purta-o cu siguranță la servici, dar și acum de sărbători.



Cizmele înalte negre cred că sunt preferatele mele din comanda aceasta, deși mă speriasem puțin când am văzut că sunt extrem de înalte, până peste genunchi. Sunt elegante dar și comode în același tip datorită tocului gros, realizate din imitație de piele catifelată.
Au un fermoar lateral de închidere iar tocul cred că are undeva la 7 cm. Este prima mea pereche de cizme atât de înalte dar chiar le iubesc. De când le-am achiziționat, am purtat rochițe mult mai des.


Majoritatea familiei își comandă hăinuțe de pe acest site, aș și câteva cardigane de la ei de anul trecut și încă sunt în stare impecabilă. Găsesc aproape orice doresc și pe gustul meu.

Sunt curioasă cum vi se par alegerile mele de pe site-ul Bonprix și care dintre rochițe vă place cel mai mult. Voi cât de des vă cumpărați haine online? Ați mai făcut comenzi pe acest site?

25 de comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase amândouă rochițele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac amàndouă,sunt foarte frumoase ! Să le porti cu drag !💖😍🤗😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase sunt rochițele! Îți vin tare bine! Chiar am văzut și eu câteva rochițe tare frumoase pe site-ul bonprix.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase sunt rochițele! Îți vin tare bine! Chiar am văzut și eu câteva rochițe tare frumoase pe site-ul bonprix.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Rochița tricotata Imi place mai mult, cealaltă este prea eleganta pentru gustul meu

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe rochițele, le-aș purta pe amândouă atât la școală, în calitate de cadru didactic, dar și prin oraș.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place tare cum va sta cu rochia in carouri si arata bine asortata cu acele cizmulite!

    RăspundețiȘtergere
  8. pana la urma care este alegerea? sunt frumoase amandoua!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dragute amandoua si ce confortabile arata!
    Multumesc de recomandari :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Arati superb in aceste rochite, cizmele sunt minunate m-am uitat si eu la ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce simpatica e rochita albastra, te prinde tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le porti cu drag! Cea de-a doua imi place tare mult, iar cizmele sunt super. :D

    RăspundețiȘtergere