sâmbătă, 7 decembrie 2019

Suplimentare adecvată cu Optifibre

Iată că imediat se apropie sărbătorile de Crăciun și deja simt mirosul de șnițele prăjite, sarmale și prăjituri delicioase, yumii, abia aștept. Am învățat că în fiecare an înainte de sărbători trebuie să postesc, iar asta înseamnă o dietă fără lactate, carne sau ouă.
Și poate vă întrebați din ce trăiesc 40 zile. Ei bine din multe fructe și legume, și evident suplimentez cu Optifibre de la Nestle, căci este nevoie.

Foarte bine mi-a prins acest produs până acum, un aport de fibre în fiecare zi care mă ajutau să am un stil de viață sănătos. După cum știți Optifibre este un produs ce poate fi folosit de toate persoanele, inclusiv și copii cu vârsta peste 3 ani. Este un produs 100% natural, se dizolvă în întregime atât în lichide reci cât și calde, sau în alimente moi fără a afecta consistența sau gustul acestora.


Însă trecerea de la un stil alimentar la altul poate avea efecte nu foarte bune asupra tranzitului și organismului nostru. De aceea după perioada postului trebuie să avem grijă cât și ce mâncăm, deoarece cărnurile, fripturile, sunt mult mai greu de digerat.
Dacă aveți Optifibre la îndemână acesta vă poate ajuta să vă echilibrați stilul de viață, și să nu mai aveți probleme cu constipația, balonarea sau altele legate de tranzit.
Și acum îmi amintesc perioadele urâte de balonare, cum mâncăm 2,3 linguri de mâncare cum mă durea burtica, de zici că mâncam 3 porții uriașe.

Optifibre te ajută să ai o burtică fericită și sănătoasă, și de aceea vă recomand cu mare căldură acest produs. Cu siguranță ne vom mai auzi și data viitoare, dar până atunci sunt curioasă dacă ați testat produsul la recomandarea mea? Sărbători fericite să aveți!


22 de comentarii:

  1. Ce fain e paharul! Enjoy them si sa ai o perioada linistita inainte de sarbatori!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu l-am incercat, dar sa stii ca ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit cu succes produsele Optifibre, le apreciez in mod deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am și eu acasă Optifibre pentru orice eventualitate. Încă nu l-am folosit pentru că nu a fost nevoie, dar este un produs bun de avut în casă. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. fibrele sunt foarte importante pentru organism și trebuie să le folosim indiferent sub ce formă le agreem. Deocamdată nu am apelat la Optifibre dar sunt tentată.

    RăspundețiȘtergere
  6. Încă nu l-am testat, dar mă gândesc serios să o fac.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai inebunit cu acest produs. Trebuei neaparat sa il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur sa vad ca ai fost foarte consecventa in consumarea acestui produs si inseamna ca a fost de un real ajutor

    RăspundețiȘtergere
  9. Încă nu am testat dar mă interesează.
    Dar ce pahar frumoasss!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu sunt hotarata sa il incerc. Pare chiar foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ar fi bine sa nu uitam de suplimentele cu fibre, mai ales in sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu l-am incercat, insa uneori ai nevoie de mici suplimente care sunt bune pt. sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu m-am simtit bine cand am folosit acest supliment cu fibre.😍

    RăspundețiȘtergere