marți, 14 ianuarie 2020

Dulciuri fără zahăr | Sweeteria

De Crăciun am avut ocazia să încerc mai multe din produsele celor de la Sweeteria, știți că și în trecut vă povesteam de ei, deoarece sunt renumiți pentru dulciurile lor fără zahăr. Ei bine, m-au provocat să îmi ofer 5 minute de liniște în care să savurez minunata lor ciocolată, napolitanele sau să beau un vin fiert îndulcit cu Dulcișor, yumiii.

Un produs preferat de la ei, nu aș putea zice că am, iubesc cam tot ce găsesc pe site-ul lor, iar cu bunătățile primite ne-am îndulcit cam toți din familie, inclusiv prietenii apropiați nouă, care pot spune că au fost încântați.

Sweeteria ne oferă tuturor o alternativă sănătoasă, dulciuri fără zahăr, conservanți, aditivi sau alți coloranți, bazându-se pe îndulcitori naturali de cea mai bună calitate.

Voi începe cu ciocolata celor de la Sweeteria, iar eu am 5 variante, una mai bună ca alta. Fiind perioada postului atunci când coletul a sosit la mine, am început cu cea amăruie, care la acel moment a fost cel mai bun desert. După care în ajunul Crăciunului mi-am făcut curaj să o încerc pe cea albă cu Matcha, care m-a impresionat atât ca gust cât și ca aspect. Și am ajuns la cea cu Lapte, măr și scorțișoară, cu îndulcitor din Agave care a fost și preferata mea dintre toate, foarte crocantă și aromată.


Trecem mai departe la bănuții de ciocolată albă și neagră, cu care am reușit să fac ciocolată caldă pentru prima dată. Stafidele sub acoperire au fost și ele savurate de toată familia lângă brăduț și tare bune au mai fost la o poveste, sau un film.


Napolitanele care au venit în două variante, lămâie și zmeură, au fost ideale ca o mică gustărica sau de pus în poșetă la servici. 
Să numai spun preferatele Teodorei, pâinea unsă cu Greentella, ce venea cu îndulcitor din Agave și Stevia, o cremă de ciocolată extrem de delicioasă. Iar pentru serile când nu știam ce desert să prepar alegeam clătite cu dulceață de afine. 


Să nu uităm și de cana drăguță primită tot de la Sweeteria, pe care este inscripționat "momentul meu de răsfăț dulce, fără zahăr", care aproape zilnic a fost umplută cu ceai, cafea și alte băuturi. 😊 


Am prins mare drag de produsele lor după cum se vede, și sper să ajungă la cât mai multă lume, inclusiv la persoanele care nu pot consuma zahăr din diferite probleme.

Voi ați încercat ceva de la ei?? Ce vă atrage cel mai mult? Ați prefera să înlocuiți zahărul cu îndulcitori naturali?


13 comentarii:

  1. Numai bunătăți de la Sweeteria ,nu le-am încercat ,dar sunt sigură că sunt delicioase !😋❤😍🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu am preferat indulcitorii naturali, sunt mai healthy chiar daca cei buni se gasesc mai greu

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult am vrut sa trec la un lifestyle care sa includa dulciuri fara zahar. E un articol foarte util! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place mult ciocolata lor, e foarte faina! si nici la crema de ciocolata nu zic nu. dar preferata cred ca ramane dulceata, am devorat-o prima!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea cu lapte,mar si scortisoara imi face cu ochiul, dar si cea amaruie. Trebuie sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. excelente produse, chiar imi plac foarte mult, numai ca nu gasesti chiar peste tot!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aceste dulciuri fara zahar sunt tare aromate, mie imi plac tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar trebuie să folosim produsele sănătoase deoarece sunt tot mai mute și mai mari problemele cauzate de zahăr și alte produse asemenea. Sweeteria are produse bune, de calitate.
    Mulțumesc pentru recomandări!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat produsele lor ! Dar as incerca si eu produse cu indulcitori naturali.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dulceata de afine este favorita mea si cred ca nu am mancat nimic mai bun. O RECOMAND si pe cea cu mure

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt delicioase produsele lor. Imi plac maxim ciocolatele si dulceata de mure.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce poate fi mai bun decat o ciocolata sanatoasa?! Trebuie sa le incerc si eu 😊

    RăspundețiȘtergere