luni, 23 martie 2020

Secretul unui păr sănătos și strălucitor!

Consider că părul este cel mai frumos accesoriu pe care îl putem avea, așa că trebuie mereu să îl menținem sănătos. Bineînțeles asta putem face având o alimentație cât mai bogată și prin utilizarea unor produse cu ingrediente cât mai bune. Un păr plin de vitalitate și de viață te poate face să prinzi mai multă încredere în tine, iar diferența o fac cele profesionale.

De curând am descoperit o gamă recent lansată de la Biotissima, Life Care ce conține acid hialuronic în compoziție și este ideală cam pentru orice tip de păr, normal, uscat sau ondulat. Gama este menită să ofere părului hidratare intensă, protecție împotriva factorilor externi ( vânt, soare, poluare), protejare la spălarea frecventă.


Șamponul cu acid hialuronic 

Acidul hiauronic și aminoacizii alături de extractele din plante precum bambusul, hidratează intens firul de păr, revitalizează și fortifică, oferind o textură delicată la atingere. Alantoina, arginina, pantenolul, untul de shea și proteinele din grâu, ingredientele nutritive, readuc părului stălucirea naturală, netezesc structura firului de păr fără să îl încarce, închid stratul cuticulei și protejează împotriva ruperii părului. Îl găsiți aici.

Balsamul cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este considerat un adevărat elixir pentru păr deoarece hidratează în profunzime și îngrijește intensiv firul de păr de la rădăcină și până la vârfuri. Vitamina E și bambusul au grijă de sănătatea, strălucirea și vitalitatea părului, alantoina, pantenolul, utul de shea și proteinele din grâu asigură îngrijirea suplimentară, redându-i părului elasticitatea și tinerețea.


După primele utilizări se pare că îmi priește bine părului, acesta fiind mult mai strălucitor, hidratat și mătăsos. Partea faină e că produsele vin și cu pompițe ce îți fac dozarea produsului mai ușoară. Chiar dacă au câte 500 ml sunt foarte spornice și îți vor ajunge la multe folosiri.
Îngrijește-ți părul și bucurăte de el!

Mai există și o gamă cu colagen, care tot așa pare a fi minunată și de testat pe viitor, deoarece colagenul hrănește foliculii ajutând părul să crească mai puternic și mai rezistent.

Vouă cum vi se pare gama recent lansată cu acid hialuronic?
Ați testat alte produse de păr de la acest brand?


31 de comentarii:

  1. De la acest brand nu am folosit mi se par produse foarte bune din descrierea ta,mulțumim pentru recomandare

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste produse nu le-am încercat, doar o mascara am încercat de la Biotissima și pot spune că îmi place .Să te bucuri de ele draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut alte produse Life Care și am fost mulțumită de ele. Este de încercat și această gamă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat produse pentru par de la Life Care, insa imi place mult ideea de pompita si pentru acestea, faciliteaza mult utilizarea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca nu am testat nimic din acestea. M-ar tenta mult balsamul cu acid hialuronic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Par tare interesante aceste doua produse pentru par si nu le-am incercat inca! Gata... le pun pe lista mea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca părul meu ar fi tare bucuros daca i-as oferi un asemenea răsfăț

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca e o gama faina. In general acidul hialuronic ca ingredient aduce multe beneficii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca au acid hialuronic in compozitie, cu siguranta mi-ar fi si mie pe plac !

    RăspundețiȘtergere
  10. Îmi plac la nebunie aceste produse! Părul meu se împacă tare bine cu ele. Se vede rezultate, chiar după primele spălări.

    RăspundețiȘtergere
  11. Parul chiar este cea mai frumoasă bijuterie pe care o avem si trebuie sa avem mare grija de el. Acidul hialuronic face minuni pentru fata, sunt sigura ca si pentru par.

    RăspundețiȘtergere
  12. Folosind produse bune si constant, vom avea un par frumos si sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am încercat produse de la Life Care dar bănuiesc că sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am folosit produse Life Care și mi-au plăcut dar nu am ajuns încă la Biotissima. Mi-ar plăcea să-l încerc după ce am citit ce ne-ai spus despre produsele acestea.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Stiu ca produsele de la Lifecare sunt eficiente si chiar imi doresc sa le incerc si eu pentru a-mi da un boost de energie parului si pentru un aspect mai frumos

    RăspundețiȘtergere
  16. Am folosit foarte multe produse Life Care care mi-au placut, asa ca la urmatoarea comanda mi le voi lua si pe astea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Chiar super recomandari! Ma bucur ca ai abordat acest subiect, părul meu este degradat de la vopsea si mereu am nevoie de produse speciale de ingrijire.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi plac produsele de la LifeCare! Gama pentru par Biotissima e faina si miroase frumos!

    RăspundețiȘtergere