marți, 31 martie 2020

Activități în familie, combate plictiseala cu Ravensburger

Toată pandemia aceasta a dat mersul lucrurilor peste cap, recunosc pe mine nu m-a afectat prea mult deoarece recent m-am întors din maternitate și chiar îmi era dor să îmi petrec timpul în familie. Să mă joc cu fetița mea de 2 ani pot spune că este cel mai frumos lucru, iubim să citim, să răsfoim cărți, să facem puzzle, să colorăm, să modelăm, să gătim.. și lista poate continua. Mă consider o mamă tare binecuvântată cu așa o fetiță harnică.

Recent comandasem de pe site-ul Ravensburger niște puzzle-uri atât pentru Teodora, cât și pentru mine și soțul meu ca să ne țină ocupați. Astăzi vreau să vi le prezentăm și poate vă facem și vouă poftă să vă luați ceva pentru a combate plictiseala zilele acestea.

Puzzle-ul cu prințese mi s-a părut extrem de drăguț, potrivit pentru vârsta de 2 ani, format din 12 piese, unice aș putea spune prin tehnologia SoftClick, ce garantează foarte bine fixarea lor.
Cred că deja a devenit preferatul fetiței deoarece îl asamblează și de câte 5 ori pe zi. Vă recomand și vouă să luați copiilor puzzle deoarece acesta reprezintă un mod de relaxare, cu multiple beneficii în plan psihic, social și emoțional. Recunosc că fetița mea își pierde de multe ori răbdarea însă acesta este perfect pentru a o ajuta să și-o dezvolte, și chiar funcționează.Puzzle-ul din lemn cu Winnie conține 9 piese, iar acestea sunt confecționate din lemn calitativ după cum se vede, sunt tare drăguțe, colorate și stimulează concentrarea și imaginația. Jucăriile de genul, din lemn mi se par cele mai faine, cu acestea am copilărit la rândul meu, și le consider perfect create pentru micuți. De asemenea puzzle-ul este adaptat vârstei, materialul durabil în timp iar copilul se distrează în timp ce își formează abilități valoroase. Deja am început cu ajutorul lui să învățăm și unele cuvinte, ceea ce este impresionant.
Trecem și la lucruri puțin mai serioase, eu și soțul iubim puzzle-urile cu piese multe, iar 1000 ne-a dat puține bătăi de cap de data aceasta. Fiind că atenția este focusată mai mult pe copil ne-a luat ceva zile până să îl terminăm, să numai spun de câte ori a fost distrus și refăcut, plus vărsat o cană de suc pe el. Dar recunosc a fost distractiv și ne vom aminti cu mare drag de aceste zile petrecute în familie. Abia aștept să mai achiziționez și altele din această categorie pentru adulți, dar data viitoare merg pe 500.Voi cum vă ocupați timpul stând în casă? Ce fel de activități practicați în familie?
Vă place și vouă să vă relaxați cu un puzzle?


24 de comentarii:

 1. Ne place și nouă puzzle ,dar să nu fie cu piese prea multe ,mai facem când este urât afară ,e frig și nu putem să ieșim la joacă ne umplem timpul cu diferite activități prin casă ,colorăm,pictăm ,facem puzzle,citim și mai intrăm și la făcut curățenie !

  RăspundețiȘtergere
 2. Super activități ati gasit. Distractie plăcută și multă sănătate

  RăspundețiȘtergere
 3. Ne place puzzle dar nu am răbdare la cel cu piese multe.

  RăspundețiȘtergere
 4. si eu am 2 puzzle-uri de 1000 de piese, dar nu stiu cand voi reusi sa le fac!

  RăspundețiȘtergere
 5. Bai sa stii ca si eu am facut un puzzle recent, al meu era cu pesti si avea 500 de piese.

  RăspundețiȘtergere
 6. M-am topit, sunteti frumosi. Sa fiti tot asa o viata.
  Cea mai frumoasa activitate e iubirea.

  RăspundețiȘtergere
 7. La noi e greu cu puzzle,fetiței ii place sa facă, e deja mare ,are 4 ani jumate, dar nu ne lasa fratiorul de un an și 10 luni.Asa ca toti facem puzzle din lemn 😁

  RăspundețiȘtergere
 8. Răspunsuri
  1. Trebuie sa înveți. 😊 E nevoie de răbdare. 😊 😊 😊

   Ștergere
 9. Am făcut și eu un puzzle de la ei de 500 piese și mi-a plăcut foarte mult! Mă gândesc să mai fac

  RăspundețiȘtergere
 10. Vaaai, si noi vrem puzzle, din pacate pana acum nu prea am avut timp dar avem si noi unul de 1000 de piese care ne asteapta.

  RăspundețiȘtergere
 11. Si noi facem puzlle dar cu 1000 de piese nu am făcut, noi mai coloram citim ne uităm la desene, foarte frumoasă prințesa ta ����

  RăspundețiȘtergere
 12. Si noi facem puzlle dar cu 1000 de piese nu am făcut, noi mai coloram citim ne uităm la desene, foarte frumoasă prințesa ta ����

  RăspundețiȘtergere
 13. Un puzzle nu am mai facut de mult timp, chiar nu stiu daca as avea rabdare, dar in trecut imi placea sa fac puzzle-uri.

  RăspundețiȘtergere
 14. Nu prea am rabdare sa fac puzzle-uri, dar recunosc ca admir perseverenta celor care reusesc. Ai o fetita tare scumpa!

  RăspundețiȘtergere
 15. Si noi ne ocupam acum timpul cu puzzle! Cei de la Ravensburger chiar au niste puzzle tare faine. Si noi tot de la ei am luat!

  RăspundețiȘtergere
 16. Am si eu puzzle de la Ravensburger si imi plac mult piesele, dar si modelele lor. Eu am luat puzzleuri si pentru Cristinuta, dar si pentru mine unul de 500 de piese

  RăspundețiȘtergere
 17. Si puzzle-urile noastre au aceeasi soarta. Ne chinuim cu unul de 500, pe care Darius il tot strica. :)))

  RăspundețiȘtergere
 18. Avem și noi puzzle-uri de la Ravensburger. Foarte frumoase sunt și rezistente.

  RăspundețiȘtergere