marți, 24 noiembrie 2020

Idei de cadouri pentru pasionații de sport | Decathlon

Bună dragilor și bine v-am regăsit! Ne aflăm în luna în care toată lumea aleargă după cadouri pentru cei dragi. Știu, e destul de greu să faci o alegere și să ști că îi va plăcea persoanei respective, însă astăzi vă dau o idee cu care ați putea merge la sigur dacă sunt și practicanți de mișcare. Astfel că pe site-ul celor de la Decathlon ai putea găsi cam tot ce îți dorești pentru toți membrii familiei, de la mic, la mare. 

Consider că sportul este o activitate necesară, care ne încarcă de energie, fie că ieși la plimbare, fie că alergi sau pur și simplu faci exerciții acasă este important să ai un echipament de bază, în care să te simți cconfortabil, să fie și cool, într-un cuvânt să te simți bine în el. 

Cadouri sportive pentru ea

De obicei prefer să aleg ceva simplu, dar de efect, și pentru că multe dintre noi iubim hanoracele am ales unul perfect pentru antrenamente. Îmi place că este călduros, are glugă, este potrivit pentru temperaturile mai joase și confortul primează. Dacă stau să mă gândesc albul se va potrivi superb cu culoarea zăpezii proaspete, este feminină și te duce cu gândul la puritate. Mai multe idei de cadouri pentru femei poți găsi pe site.


Cadouri pentru bărbați 

Am tot stat și m-am gândit oare ce cadou aș putea să îi fac soțului, și prin minte mi-a trecut să aleg o pereche de încălțăminte. I cam cunosc gusturile și precis ar fi bucuros la o culoare de roșu burgund, ce să reziste totodată la orice tip de vreme. Datorită conceptului Plasma WaterResist încălțămintea este adaptată și pentru vremurile ploioase. Așadar nu am avea nici o scuză pentru a ieși și a ne menține în formă. De asemenea am remarcat și foarte multe accesorii la ei cum ar fi: gantere, mingi de fotbal, sac de box, benzi elastice, bară de tracțiuni, iar aici gândul îmi zboară la fratele meu. Chiar nu este greu să alegi un cadou pentru bărbați, aici ai de unde.

Cadouri pentru copii 

De când am așteptat categoria aceasta, și parcă mă pricep cel mai bine, fiind și mămică. Drept urmare pentru că avem și copilași în familie eu m-am gândit la o trotinetă! Care copilaș nu ar fi fericit pentru un asemenea cadou? Le consider ideale pentru o dezvoltare sănătoasă, astfel că le vor dezvolta simțul orientării și a abilităților locomotorii. Găsiți pentru orice categorie de vârstă cu tot felul de personaje din desene animate. 
De asemenea să nu uităm și de băieței, iar pentru ei ar fi super o bicicletă sau de ce nu un skateboard. Ei mereu sunt curajoși și dornici de a testa ceva nou! Mai multe cadouri sportive pentru ei găsiți aici


 Ce părere ai despre ideile mele privind cadourile de anul acesta? Vouă vă place să faceți sport? Profitați de fiecare zi pentru a vă face un mic obicei. Vă îndrum de asemenea să alegeți cadouri cu bun gust și de folos pentru trup și suflet! Spor la shopping și să ne auzim cu bine!

12 comentarii:

  1. Eu sunt cam lenesa in ceea ce priveste sportul, insa fac cadouri raportate la placerile persoanei care le primeste :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cadourile cu bun gust sunt mereu o opțiune bună. Ador decathlon!

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu am vazut o mulțime de idei minunate pentru cadouri la Decathlon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și eu achiziționez destul de des de la ei, au multe articole vestimentare care-mi plac și în care mă simt confortabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ai dat un pont foarte bun, sotului meu i-ar placea o pereche noua de adidasi, deci ma duc sa vad ce ii gasesc :D mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Au multe produse de calitate la Decathlon! Mereu am fost multumita!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si noi ne-am pus in cos cateva chestii de la Decathlon. Chiar au oferte bune si am de gand sa profit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Decathlon e un magazin online care merita toata atentia, sunt incantata de ce am vazut pe site!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac articolele lor, vreau sa imi iau role in primavara de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Incaltamintea sport i-ar placea si sotului meu, fix nuanta aceea! Si noi cumparam des de la Decathlon si mai ales incaltaminte, atat pentru noi, cat si pentru copii.

    RăspundețiȘtergere