joi, 3 decembrie 2020

O nouă comandă pe Femme Luxe

 Bună dragile mele! Astăzi vorbim despre fashion și cum comanda mea de la Femme Luxe a ajuns de ceva timp la mine am zis să fac pozele și să postez. E cam greu în perioada asta să prinzi vreme frumoasă afară, dar ne descurcăm cum putem. Sunt foarte bucuroasă de tot ce am comandat, măsurile e bine că încă îmi vin, deși probabil veți sesiza o mică burtică.

Este iarnă, știu, dar nu mi-am putut lua ochii de la setul acesta pe verde cu pantalonii evazați. Ce bine că sunt cu talie înaltă, astfel că îmi acoperă și din burtă, iar partea de sus este mai mult un crop. Se mulează extrem de frumos pe corp și l-aș vedea purtat și la un eveniment de zi, alături de o pereche de tocuri și un cluch auriu.



Trecem mai departe la acest top roșu, ce l-am luat în mărimea 8, mă strânge puțintel dar vreau să vă spun că este foarte frumos. L-am asortat cu pantalonii ce i-am luat tot în comanda aceasta, pe negru, mulați pe glenze și foarte buni pentru perioada rece. Din categoria aceasta de jeans și trousers aș vrea să mai comand pe viitor. Topul are decolteul în V, este gros, din material bun și l-aș vedea purtat chiar și acum de revelion, pe site veți găsi și corset dress care tot așa sunt ideale pentru perioada dintre ani. 

Și ultima achiziție este tot un set ce l-am purtat perioada aceasta prin casă, foarte comod, compus din două părți, bluzița cu șnur în talie și pantalon mulat în nuanțe de maro. Ca material este destul de subțirel dar e bine că nu se vede prin el. La mâneci și pe laterale are niște crăpături care îmi plac mult.

Abia aștept o nouă comandă, sincer nici nu m-am gândit ce voi cumpăra, am văzut și niște body-uri faine pe negru, bodysuits, dar sigur dacă mă uit pe site găsesc ceva pe placul meu. Sunt curioasă dacă vă plac achizițiile mele și dacă le-ați purta și voi. Pupici:*

21 de comentarii:

  1. Imi plac toate piesele de vestimentatie, nu as putea alege una, toate iti vin bine, pentru ca ai un corp foarte reusit. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Costumasele acelea sunt dragute, le-am tot vazut la voi imi plac si mie :) Sa le porti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Piese vestimentare comode, tot ce ai nevoie in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place sa cumpar haine pentru vara/primavara in sezonul rece deoarece au pret redus.
    Imi plac hainele pe care ti le-ai cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate îți vin super bine. Te prinde inclusiv culoarea roșie.
    Să le folosești cu drag în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare dragute sunt aceste conpleuri, au articole tare faine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vaaai ce culori faine ai ales, ma bucur mult pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti vin tare bine toate. Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt interesante alegerile facute. Imi place mult tricoul verde din prima tinuta

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt drăguțe alegerile tale. Pantalonii ii am și eu, dar pe alta culoare. Îmi place setul verde, are o culoare frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte comode par, ce drăguță e cea maro. <3

    RăspundețiȘtergere