marți, 22 iunie 2021

Ritualul de îngrijire a tenului cu Yves Rocher

Yves Rocher vine cu noi lansări în această perioadă, produse pentru demachiere și curățare în funcție de nevoile tenului vostru. Prin campania celor de la Buzzstore am avut și eu ocazia să încep testarea lor, iar gama care mie mi se potrivește este cea cu micro alge. În fiecare zi tenul nostru este supus numeroaselor agresiuni externe, fapt ce duce la blocarea porilor, ten cu aspect încărcat din cauza celulelor moarte acumulate. Acesta își pierde luminozitatea, funcțiile regenerative sunt împiedicate și tenul îmbătrănește.

Ce produse am integrat eu în rutina de îngrijire?

Apa micelară demachiantă 2 în 1

În primul rând la toate produsele îmi place mirosul fresh, iar apa aceasta micelară elimină machiajul cu rezistență îndelungată și lasă tenul catifelat cu o senzație de prospețime. Gama este adaptată tenului normal spre mixt, ce poate prezenta senzații de strângere și lipsă de hidratare.

Gelul marin demachiant 3 în 1 

Textura sa gel ultra fresh este bogată în micro picături de apă ce se transformă într-o spumă lejeră. Conține 3 agenți de gelificare de origine naturală: gel de amidon, gumă konjac și gumă gellan, ce conferă o senzație de prospețime a tenului.

Demachiant pentru ochi

Zona din jurul ochilor mereu a fost sensibilă în cazul meu. Eram curioasă cum va fi acest demachiant bifazic și pot spune că mi-a îndeplinit așteptările. Este blând, potrivit și pentru machiajul waterproof, cu o textură non grasă iar în compoziție are albăstrele. Calmează conturul ochilor, îngrijește genele iar machiajul este eliminat rapid fără efort. 

Exfoliant și mască 

Ultimele două produse le pot socoti un răsfăț. Exfoliantul iluminator lasă tenul proaspăt, elimină cu delicatețe celulele moarte, oxigenează și împrospătează. Masca este destinată pentru hidratarea și oxigenarea tenului, și o folosesc cam o dată pe săptămână.  

Mă bucur mult că am avut ocazia să le încerc. Găsiți produse și din gama Pur Bleut, Pur Calendula care sunt ideale pentru tenul matur, Pur Menthe pentru tenul mixt spre gras și Chamomille pentru tenul sensibil. Demachierea și curățarea tenului e primordială, nu uitați acest lucru, sunt doi pași esențiali! Ai grijă de asemenea să folosești ceva potrivit nevoilor tale. 

Ție care gamă ți s-ar potrivi cel mai bine? Cu ce probleme ale tenului te confrunți? 

11 comentarii:

  1. Produse bune au cei de la Yves Rocher!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu le-am testat si imi plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi plac produsele YR dar gama asta nu am incercat o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare faine sunt produsele, am sa le incerc si eu pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu cat ritualul de ingrijire este mai complet, cu atat tenul nostru va fi mai sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac produsele Yves Rocher, dar gama aceasta nu am încercat-o încă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gama Pure Algae m-a facut tare curioasa, am si eu cateva produse si o sa le incerc in aceasta vara. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  8. As incerca gama cu menta, pentru ten mixt. Sunt sigura ca mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  9. pur menthe mi s-a potrivi, am tenul mixt

    RăspundețiȘtergere
  10. Vreau sa incerc si eu aceste produse, sunt fan YR, au niste produse foarte profi. Mersi pentru explicatii, acum stiu ce sa iau!

    RăspundețiȘtergere
  11. Folosesc si eu produse din gamele recent lansate si toate mi se potrivesc si ma impac bine cu ele

    RăspundețiȘtergere