vineri, 27 august 2021

Cum alegem echipamentele sport pentru începutul anului școlar?

Mai sunt aproape 2 săptămâni și începe școala! Parcă o așteptăm cu nerăbdare, să ne revedem colegii, să socializăm, să povestim ce am făcut în vacanță. Sper și eu din suflet că va fi gata cu mediul online și vom putea să ne vedem fizic în bănci. Și mie ca dascăl îmi e dor să îmi revăd puișorii, să îi strâng în brațe, să văd băncile pline, și astea le consider lucruri esențiale. 

Cei de la Decathlon m-au provocat zilele acestea la un challenge, așa că astăzi vorbim despre cum ne pregătim pentru începutul de an școlar, în materie de sport, echipament. Odată cu septembrie părinții împreună cu copiii fac un mic research, și stabilesc ce anume trebuie cumpărat și ce nu. Poate hăinuțe noi, îmbrăcăminte sportivă, încălțăminte, un ghiozdan și am ales acest magazin deoarece găsesc tot ce doresc la prețuri accesibile. Astfel ei ne îndeamnă înapoi la școală, înapoi la sport!

Treninguri pentru copii

Sportul este esențial în școli deoarece contribuie atât la sănătatea fizică cât și cea psihică. Ei trebuie încurajați să facă mișcare pentru a se dezvolta armonios! Copiii cresc rapid la vârsta aceasta deci an de an facem până acum am făcut câte o schimbare. În materie de treninguri prefer ca acestea să aibă un material ușor, respirabil și extensibil. Cel pe negru de la Puma mi se pare ideal și îndeplinește toate cerințele. Majoritatea sunt foarte atractive, de înaltă calitate iar la ore copiii se pot bucura în voie.

Încălțăminte sport 

Și pentru că în familie avem o fană roz am decis să îi completez treningul cu această pereche de încălțăminte de la Adidas. Mi-a plăcut și mie modelul, faptul că este cu scai și se iau mega rapid în picioare. Designul este elegant, sportiv, talpa e groasă din cauciuc aderent, dar cel mai important e ca copilul să se simtă bine purtându-i zilnic la orele de curs și sport. Pentru că ne plac drumurile lungi și să călătorim vom întinde mâna mai des către ei în acest sezon. 

Rucsacuri pentru copii

Aici treaba stă mai greu, mai ales când vine vorba de alegeri. Prefer să cumpăr un rucsac mai rezistent, durabil măcar 1 an de zile sau până se plictisește domnișoara de el. Un model ce ne-a atras îl găsiți pe multe nuanțe și merge ideal și în drumeții cu familia. Are buzunare ce asigură o bună organizare a lucrușoarelor, este ajustabil și confortabil totodată. Acesta trebuie să găzduiască multe caiete, cărți, gustări și accesorii. Cred că mi-aș lua și eu unul la cât de mult îmi place!

În principiu noi am fi gata de școală! Nu uitați și de diferite accesorii, pe care le puteți găsi tot aici, precum șosetele, șepci, recipiente de apă, ceasuri. Te poți echipa corespunzător de la A la Z dintr-un singur magazin. Sper că v-am fost de folos!

Eu vă doresc atât elevilor cât și părinților care știu că sunt foarte stresați, un an nou excelent plin de succes! Totul va fi bine atâta vreme cât avem încredere în copiii noștri.

12 comentarii:

  1. multumim de recomandare. Produsele sunt utile. Succes tuturor în noul an școlar.

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine că acum se găsesc multe opțiuni de calitate și diverse modele prietenoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ca sunt atatea produse, ai de unde alege si as fi inclinata sa cred ca nici nu este asa mare aglomeratie in magazine cum era candva, cand erau doar 3 librarii in tot orasul si 2 magazine de tip market.

    RăspundețiȘtergere
  4. O mulțime de produse faine au cei de la dechatlon, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie făcut un research înainte, eu asa fac mereu

    RăspundețiȘtergere
  6. Varietatea de produse e bună, eu aleg calitate si comoditate cand e vorba de articol sport!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca o sa aleg si eu un asa rucsac. Merci

    RăspundețiȘtergere
  8. Si noi am inceput sa ne pregatim de scoala si tot de pe Decathlon am facut cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie să trec și eu pe la ei. Îmi plac, în special, accesoriile sport pe care le au

    RăspundețiȘtergere
  10. Si noi mergem la Decathlon pentru începerea grădiniței, pincaltaru ne trebuie musai. ��

    Simona T

    RăspundețiȘtergere
  11. Inainte de a pleca in concediu am trecut pe la Decathlon, acum ca incepe scoala o sa trecem iar.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noua ne place sa luam tot ce ne trebuie de la Decathlon. Gasim acolo orice avem nevoie pentru orice activitate sportiva.

    RăspundețiȘtergere