joi, 26 august 2021

Picioare frumoase pe timp de vara!

Vara fiecare femeie este în căutarea soluției ideale pentru a obține picioare frumos epilate, catifelate și durabile. Pentru a avea pielea ca de mătase eu apelez la câteva produse de epilare precum crema depilatoare, benzile cu ceară sau lamele însă cele cu pernuțe de gel pentru a nu irita. Cu puține sfaturi vei avea niște picioare sexy, frumoase și vei putea să porți rochițele preferate, pantalonii scurți sau costumul de baie.

Crema depilatoare 

De obicei întind mâna spre crema depilatoare pentru că e o metodă nedureroasă, iar pielea mea e super sensibilă. Le alternez iar de această dată am ales-o pe cea de la Veet Silk&Fresh, destinată pielii uscate. Cum o utilizez? O aplic într-un strat mai gros, uniform pe întreaga zonă folosind spatula ce vine la pachet, o las câteva minute să acționeze, pe urmă clătesc la duș. Îmi place că nu îmi irită pielea deloc, de asemenea lasă zona hidratată și catifelată. Le-am testat și cele de la Vanity, le găsiți tot pe Notino, la fel de eficiente.

Benzile cu ceară rece

Atunci când doresc să nu am treabă câteva săptămâni bune aleg benzile depilatoare cu ceară rece. Le prefer pe cele cu ulei de argan sau unt de shea deoarece hrănesc și hidratează pielea. Benzile sunt ușor de folosit, îndepărtează părul delicat, având ca rezultat o piele netedă și frumoasă. Un pachet îmi ajunge pentru 2 utilizări iar rezultatul durează cam 28 de zile reusind inclusiv eliminarea părului scurt de la rădăcină. Veet au o gamă largă de produse, trebuie doar să găsești metoda de îndepărtare a părului care ți se potrivește mai bine. Pentru zonele mici, delicate, găsiți benzi special concepute în acest scop.

Aparatul de ras 

O ultimă variantă de a scăpa de părul nedorit rapid și ușor este cu ajutorul aparatului de ras. Și de această dată am optat pentru varianta Sensitive cu care mă înțeleg de minune. Se adaptează foarte bine liniilor corpului datorită capului pivotant, astfel că se poate folosi cu ușurință în toate zonele, inclusiv axile, sau cele intime. Nu irită pielea iar eu prefer să îl folosesc în combinație cu o spumă, astfel trecea e mult mai blândă.

Alte sfaturi ce aș putea să vă ofer sunt legate de exfoliere și hidratare. O exfoliere regulată și delicată ajută să se deschidă foliculii și să elimini mult mai ușor firele de păr. Iar înainte și după epilare îți recomand să hidratezi bine pielea. 

Sunt curioasă voi la ce metode apelați?  


12 comentarii:

  1. lama de ras, clar!!! am noroc ca-s blonduta, iar firele mele de par nu s-au indesit deloc de cand ma rad pe picioare

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu prefer aparatul de ras, dar am si benzi cu ceara rece pe care inca nu le-am folosit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rămân fidelă aparatului de ras, nu-mi place nici la pensat, abia suport întreg procesul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rămân la aparatele de ras. Uneori mai pun ceara,dar cel lai des folosesc aparatul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aparatul de ras si spuma de ras de la Balea. Cea mai rapida metoda si nedureroasa. Sunt norocoasa, nu mi creste parul repede :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu folosesc crema pentru epilat și sunt mulțumită de ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc lama de ras cu spuma intre sedintele de epilare definitiva, cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt prietena cu big ul, dar as încerca și pasta de zahar sau epilarea cu ceară.

    RăspundețiȘtergere
  9. Prefer drumul la cosmetica si epilarea cu ceara calda, iar atunci cand sunt presata am un mic epilator electric.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu folosesc crema depilatoare si lama! Foarte utile!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer nici nu stiam ce ma făceam fără crema depilatoare, pentru ca nu suport durerea.

    RăspundețiȘtergere
  12. La apararul de ras apelez cel mai des, iar pentru zona mustății benzile veet ��


    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere