marți, 21 septembrie 2021

Acidul hialuronic | Recomandări | Folosirea corectă

Acidul hialuronic, mai există persoană care să nu fi auzit de el? Este foarte prezent în o mulțime de produse pentru skincare cum ar fi cremele, serumurile. Îl consider benefic pentru frumusețea pielii, drept urmare deseori urmez un tratament cu fiole sau folosesc creme ce conțin acest ingredient. Acesta în mod normal se găsește în organism, însă odată cu înaintarea în vârstă începe să dispară. Are rolul de a menține țesuturile hidratate și le protejează de riduri. 

Care sunt beneficiile acidului hialuronic și cum se folosește corect? 

Ridurile accentuează aspectul tern și obosit al tenului, și nu ne dorim acest lucru. Acidul hialuronic hidratează în profunzime pielea uscată și oferă un aspect sănătos. Drept urmare fiolele L’Oréal Paris Revitalift Filler mi se par mult mai concentrate, hrănesc eficient și merg la orice tip de piele. Sunt 7 fiole pentru o săptămână de tratament, iar rezultatul se vede după fiecare aplicare, piele elastică, luminoasă. 


Multe dintre noi folosim creme cu acest ingredient, însă dacă nu e aplicat corect nu vă veți putea bucura de beneficiile lui. Important este să bem și foarte multă apă, deoarece acid hialuronic atrage apa din celule. Dimineața îmi place să beau câte o cană de apă cu lămâie, astfel îi ofer practic material cu care să lucreze. De exemplu serumurile se aplică pe pielea umedă, iar o recomandare în acest sens este Vichy Minéral 89, care l-am folosit în trecut. Poți utiliza și apă termală tip spray, astfel te poți bucura de beneficii maxime. 

Alte produse cu acid hialuronic pe care le puteți utiliza sunt pentru zona ochilor, sau măști de ce nu. Ridurile de expresie tind să apară în zona ochilor cel mai rapid de aceea e nevoie de îngrijire specială. Măștile au efect rapid de întinerire și în general ele sunt foarte concentrate, pot fi folosite săptămânal, astfel în 15 minute pielea ta deja este mult mai fermă, luminoasă. 

Tu folosești produse cu acest ingredient? Ce recomandări ai în acest sens?


8 comentarii:

  1. folosesc si seruri cu acid hialuronic, și creme care il au in componenta. si sunt tare multumita de efecte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc un ser cu acid hialuronic, nu stau fără.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmatorul meu ser de fata va fi cu acid hialuronic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am folosit si eu in trecut si mi-au placut mult. Au un efect fain.

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc si eu dar de la Elmiplant. Vreau sa le incerc si pe cele de la L'oreal!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, folosesc produse cu acid hialuronic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acidul hialuronic este ingredientul dupa care am inceput sa ma tot uit cand caut produse pentru ingrijirea tenului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc acid hialuronic si mai nou am introdus si colagenul in rutina mea

    RăspundețiȘtergere