joi, 26 mai 2022

Noutăți în garderobă | Bonprix

Hello, dragilor! Cum mai sunteți? Cu o așa vreme frumoasă, nici numai trebuie să întreb! Avem zâmbetele largi precum razele soarelui nu-i așa? La cât de mult am așteptat căldura, rochițele, salopetele și mâneca scurtă. Am mai făcut curat și prin garderobă, am scos ținutele de vară și evident că am dat o comandă pe Bonprix luna trecută, iar azi vreau să vă prezint piesele. 

Cămașă neagră cu nasturi tip perlă 

Acest articol este clar favoritul meu. Îmi doream o cămașă pe negru, căci nu aveam așa că această cu nasturi tip perlă mi-a sărit instant în ochi. Cămașa este destul de lunguță, foarte lejeră și perfectă pentru zilele calde. Materialul e foarte fin, se comportă bine și la călcat. Este elegantă, o poți asorta cu blugi pentru o ieșire în oraș, sau poate fi purtată chiar la birou, având și un guler prezentabil.


Geantă maro- coniac

Aveam nevoie și de o gentuță care să fie purtată pe umăr. De când am copii le prefer pe acestea și important e să fie cât de cât încăpătoare. Are două compartimente mari și unul cu fermoar pe mijloc, e destul de practică, chic, ușor de asortat, ornată cu niște capse argintii. Se închide pe exterior cu un clips, poate mi-ar fi plăcut să aibă fermoar, dar per total e ok și la preț. 

Rochie cu print Leo

De multă vreme este pe wishlist rochița, mie îmi place să port printuri de genul, însă când a sosit și am probat-o credeam că nu îmi va sta bine cu ea. Pe model arăta superb, așa că am mai adăugat niște ciorapi, accesorii și am purtat-o. Partea de sus este destul de lărguță, are și un decolteu în V, plus o crăpătură jos la picior. Este frumoasă într-adevăr, perfectă pentru zilele calde în care vrei să porți ceva lejer, așa că să vină vara!


Wishlist - Ce îmi doresc pe viitor

Pentru că suntem în plin sezon cald, vacanțe, excursii, etc, m-am gândit să îmi cumpăr niște costume de baie și rochițe pentru plajă. Nu am mai achiziționat până acum, deci dacă ați făcut-o aștept și părerile voastre. Am văzut modele tare drăguțe, la preț bun. Nu ar strica și niște coliere superbe sau papuci pentru plajă, pălării. Abia aștept să dau scroll și să le pun în coș. Plănuim să mergem în Grecia sau Croația. Voi mergeți undeva anul acesta? Cum ți se par articolele de azi? 


7 comentarii:

  1. Rochita e tare draguta! As vrea si eu ceva cu model floral !

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochia asta cu print e foarte frumoasa si sexy.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atractive și confortabile alegerile tale de pe Bonprix. Să le porți cu drag!
    Îmi place mult cămașa, deși mi-aș dori altă culoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac alegerile tale, te prind tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pe mine ma tenteaza cateva rochite de la ei. Imi plac cele inflorate si vaporoase si au o gama larga.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte faine alegerile tale. Iti vin super.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac alegerile tale si chiar se aseaza frumos pe corp

    RăspundețiȘtergere