luni, 6 noiembrie 2017

Arome de toamnă- TAG

A trecut foarte mult timp de când nu am mai făcut un TAG, cam de la începuturile mele în a scrie pe blog, însă deoarece toamna este anotimpul meu preferat, m-am gândit să răpund şi eu la câteva întrebări. Acum să le şi vedem!

1. Accesoriile preferate toamna
Cu siguranţă eşarfele, în primul rând deoarece îmi ţin de cald, şi în al doilea pentru că ţinuţa din punctul meu de vedere arată mult mai bine. Nu am foarte multe în colecţie, însă cele câteva pe care le am le port cu mare drag.

2. Lumânarea preferată 
Îmi place să văd lumânări aprinse prin casă care au diferite arome îmbietoare. Aromele preferate de toamnă variază între vanilie sau măr cu scorţişoară, dar nu le dau la o parte nici pe celelalte, îmi place să încerc arome noi!

3. Băutura preferată
În sezonul rece tind spre băuturile calde, de obicei ceai cu miere şi lămâie, mai ales dacă sunt răcita, sau de ce nu o ciocolată caldă şi uneori în weekend câte o cafea cu lapte.

4. Cartea preferată
De obicei eu nu aleg cărţile în funcţie de sezon. Ce apare nou şi îmi place, aia şi citesc! Enjoy!

5. Melodia preferată 
Melodia preferată în această toamnă este ceaa de la Fly Project, am să vă las un link. Îmi place deoarece este super ritmată şi îmi dă o stare de bine! :))))

6. Rujuri preferate 
Cazuri rare în care o să mă vedeţi cu rujuri mate... de accea mereu trag spre cele cremoase, iar acum toamna folosesc rujuri în nuanţe de burgundy + cuţiuţa cu minuni Tender Care de care nu mă despart.

7. Oje preferate
Am început să fac o obsesie pentru ojele metalice, şi preferata mea este cea de la Rimmell London. Cel mai des le folosesc pe cele două + un base coat de la Melkior.


8. Ce îţi place cel mai mult la acest anotimp?
Îmi plac mult frunzele ruginii, natura în general, stilul vestimentar şi zilele ploaioase în care eu stau în pat la căldură cu o ceaşcă de ceai sau cafea fierbinte.

9. Mâncarea preferată
Indiferent în ce sezon mă întrebaţi eu am să răspund supele! Iar una dintre preferate este supa de pui cu găluşte, defapt cine nu o adoră?:)))


10. Parfumul preferat
Mă uitam acum prin colecţia mea, şi cel mai des in acest sezon am întins mâna spre parfumul Possess de la Oriflame ( i se mai spune şi parfumul Cleopatrei ). Este unul uşor dulceag, conţine ylang ylang şi eu îl consider unul super sexy şi seducător.


Şi iată că am juns la finalul acestui Tag! Dacă v-au plăcut întrebările şi răspunsurile mele vă îndemn să lăsaţi un comentariu şi să preluaţi acest tag! Numai bine, pupici :*



4 comentarii:

  1. Nu pot sa-ti spun decat ca ceai indulcit cu miere si lamaie, esarfele si parcurile unde aleile sunt acoperite cu frunze aurii sunt preferatele mele toamna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aproape, aceleasi lucruri imi plac. :) Ce tare. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere