marți, 13 februarie 2018

Ultrashine Lipgloss Melkior- noua lansare

          De când mă ştiu eram, şi sunt adepta lipgloss-urilor, nu ştiu de ce, însă prefer ceva strălucitor sau cremos pe buze decât ceva mat. Aşa că m-am bucurat mult când am aflat că cei de la Melkior vor lansa de astăzi o nouă gamă de Lipgloss-uri, suna bine nu? Îmi place să ştiu că buzele mele sunt hidratate şi glossy bineînţeles.
          Dacă vă place sclipiciul, irizaţiile sclipitoare, movul, atunci acest lipgloss este pentru voi! Nuanţa pe care o am eu se numeşte SIRENA.


Îl poţi purta cu mare uşurinţă în geantă, se poate aplica fie singur, fie peste un ruj mat de diferite nuanţe iar efectul va fi super, mai ales acum că vine Ziua Îndrăgostiţilor!
- Mirosul este unul tare delicios, miroase a bombonele parcă, cremă de prăjituri, a ceva dulce în orice caz.
- Textura acestuia este una cremoasă, este plin de sidef, sclipici, şi îmi place că nu lasă buzele lipicioase ca şi alte gloss-uri.
-Cât despre ambalaj este tare cute, mov, fancy şi glam.




-Preţul acestui produs este de 49,90 lei şi îl găsiţi în două nuanţe: Sirena ( mov )  şi True ( roz ). Partea bună e că la achiziţia unor produse în valoare de 49 lei aveţi transport gratuit, iar primii 100 care comandă acest lipgloss primesc gratuit şi un fard de obraz! Deci Keep going!

Îndrăzneşte să porţi culori sclipitoare, oricum anul acesta sclipiciul este în tendinţe! Voi ce părere aveţi?

3 comentarii:

  1. Îmi place cum arata. Cred ca le voi încerca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Drăguț și îndrăzneț!
    Folosesc și eu doar că în nuanțe ceva mai ”potolite”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce faina e nuanta! Mi-ar placea si mie un ruj intr-o astfel de culoare. Chiar nu am niciunul.

    RăspundețiȘtergere