vineri, 9 noiembrie 2018

Colecţia de măşti pentru TEN

Chiar mă gândeam zilele astea cum ar fi dacă aş aduna toate măştile pe care le am în momentul de faţă şi v-aş vorbi despre ele. Aveam în gând în trecut să scriu un astfel de articol iar acum a sosit vremea. Cred că orice fată pasionată de skincare are şi foloseşte măşti faciale.
În ziua de azi pe piaţă se găsesc multe sortimente, arome, texturi, aveţi din ce alege. Când am timp prepar în casă din ingrediente naturale şi vă recomand să faceţi asta, dacă nu atunci apelez la cele din comerţ. În momentul de faţă deţin 8 măşti faciale, nu ştiu dacă sunt multe, sau puţine, dar sunt de ajuns pentru mine, asta ştiu sigur! Când tenul meu este deshidratant, sau cu exces de sebum, sau îmi simt porii foarte încărcaţi, o mască este o soluţie care mă poate salva, după o zi solicitantă.


1. Forever Marine Mask: este o mască hidratantă, îmi place cum îmi curăţă tenul, îl reface în mod natural. Printre ingrediente se află gelul Aloe Vera, extractul de castravete, şi mierea de albine. Când îmi simt tenul uscat, apelez la ea de fiecare dată!

2. Avon Planet Spa: cei de la Avon au o gamă largă de produse Planet Spa care mereu mi-au plăcut şi au fost eficiente chiar dacă preţul lor este unu destul de mic. Această mască pe care o am în momentul de faţă este cu minerale din Marea Moartă, miroase absolut superb, textura este deosebită, culoarea fiind una gri. Se ia jos fără să lase urme, tenul îl simt foarte curat, şi radios.

3. Himalaya Herbals, Neem şi Turmeric: masca aceasta o recomand persoanelor cu tenul gras/combinat. Conţine argilă ce reglează foarte bine excesul de sebum, este super bună pentru tenul accneic. Uneori simt că mă strânge, şi după aplic o cremă, este totodată şi antibacteriană. Mirosul este unul natural, nu mă dau în vânt după el, dar e eficientă şi asta contează.

4. Love nature, mască cu castravete: mirosul ei este destul de plăcut, dar nu am întins mâna după ea mereu. Conţine argilă albă, ce purifică şi absoarbe impurităţile, iar extractul de castravete împrospătează tenul.

5. Papaya Mud Pack: această mască a intrat de curând în rutina mea de îngrijire, şi este de la Ayurmed. Hrăneşte şi netezeşte pielea, conţine zinc purificat, are extract de papaya şi portocale. Mirosul este unul natural, îndepărtează cu suuces celulele moarte, are o textură fină şi culoarea roz. Are efect antiseptic, iar pielea mi-a rămas surprinzător de luminoasă şi fină!

6 .Optimals, Oriflame: această mască vine la borcănel, şi are o textură tip gel. O aplic când îmi simt tenul deshidratat. Ea hidratează corespunzător tenul, asigură o senzaţie de răcorire, şi lasă pielea foarte catifelată şi luminoasă. Are efect şi de calmare.


7. Vichy: această mască o am la pliculeţ, conţine argilă minerală, apă termală revitalizantă. Îmi ajenge pentru multe aplicări, purfică porii, este fără parabeni dar are un minus faptul că are alcool şi îl simt destul de tare. Nu cred că aş mai recumpăra-o.

8. 7'Th Heaven, Argan Oil Mud: mereu folosesc aceste măşti, au o varietate mare, tip şerveţel, peel of, cremă, sunt tare bune! Aceasta cu argan curăţă tenul, conţine o serie de antioxidanţi şi echilibrează sebumul. Preţul lor este de 9 lei.


Cam acestea sunt măştile pe care eu le deţin în momentul de faţă şi pe care le folosesc. Aştept cu drag de la voi noi recomandări, şi sunt curioasă care dintre cele prezentate de mine le-aţi încercat şi voi.

37 de comentarii:

  1. De la AVON Planet Spa folosesc și eu

    RăspundețiȘtergere
  2. O am si eu pe cea de la AVON si am folosit-o si pe cea de la Forever. :) Sunt geniale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Masca Papaya Mud Pack pare super interesanta! Super articolul! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Când simt nevoia de o curățare și o hidratare extra apelez la măștile din DM tip șervețel sau peel-off.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am încercat niciuna dintre ele, însă sunt deschisă la orice!

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow! 8!? Cea de la Forever ma tenteaza, mai ales ca stiu ca au produse foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu cateva care isi asteapta randul la folosit si incercat, acum stam mai mult in casa si cred ca o sa am timp!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce faine sun mastile. 🤗 Eu nu detin asa multe produse de acest tip, dar mi se par indispensabile in serile doar pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele de ingrijire de la Forever Living sunt tare bune si spornice, imi plac mult si nu imi lipsesc niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dintre cele enumerate de tine, doar pe cea de la Avon am folosit-o. Îți recomand să încerci masca de față de la Apidava, este super bună.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aia de la Ayurmed o am si eu, nedesfacuta. Chiar m-ai facut curioasa acum.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am și eu extrem de multe măști, multe tip șervețel.. Tub am de la Vivanatura și este minunată. Tocmai am terminat una de la PELLAMAR la tub cu aminoacizi care este la fel, minunată.
    Vreau și eu să o încerc pe cea de la Vichy.
    Cea de la 7th Seven testată de mine nu mi-a plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  13. Desi mi se par foarte parfumate, mastile de la 7th Heaven sunt foarte faine si cu efecte vizibile. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. In momentul asta folosesc masti home-made. Nu am avut niciodata mai multe masti pe care sa le folosesc simultan. dar pot spune ca din ce am folosit eu, pe termen lung tot cele preparate in casa mi se par mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eh, uite, eu nu am si nici nu prea folosesc masti pentru ten. Am in casa vreo 2 masti tip servetel pe care nu le folosesc. 😁

    RăspundețiȘtergere
  16. Folosesc o parte dintre măștile prezentate, Forever și Vichy dar li Garnier, Apidava sau cele pregătite din ingrediente naturale acasă.
    Toate măștile potrivite tenului fiecăreia dintre noi este un plus pentru ten

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai strans ceva masti. Cred ca doar pe cea Himalaya o am si eu. In rest am diverse masti in format mic sau mai mare cu care ma impac excelent si imi pare rau ca n-am suficient de mult timp sa imi aplic mai des

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu prea folosesc măști, însă îmi plac produsele cu Papaya, precum una dintre măștile menționate de tine. De asemenea, Vichy și Planet Spa le consider foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu la oriflame și Avon folosesc dar preferata rămâne masca neagra de la Lady. S la mine chiar face minuni

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am incercat nici una din mastile prezentate de tine, dar sunt cateva care m-ar tenta <3

    RăspundețiȘtergere