luni, 5 noiembrie 2018

Faunus plant- cosmetice si produse naturale

Mereu am fost şi sunt adeptata produselor naturale, chiar daca e vorba despre produse, cosmetice, mereu apelez la ele. Sănătatea este cea mai de preţ şi de multe ori nu o apreciem.
Faunus Plant- fitoteraput Matei Valentin, produce şi comercializează o gamă diversă de produse naturiste 100%. Din câte am citit prepararea şi ambalarea acestor produse se face în laboratoarele din Poienii de Jos, Bihor. Produsele se adresează atât celor care doresc să prevină o afecţiune, cât şi celor cu boli cronice sau grave.

Produsele de pe site cuprind următoarele categorii:
  • Ceaiuri, originale, din plante cu efect sinergic ridicat.
  • Tincturi, obţinute din plante, macerate la rece.
  • Siropuri, realizate din plante cu principii active ridicate
  • Unguente, remedii naturiste, îmbogăţite cu ceară de albine, răşină de brad, uleiuri esenţiale.
  • Balsamuri de buze, pe bază de ulei de măsline, extract de gălbenele, uleiuri esenţiale, vitamina E.
  • Uleiuri de masaj, extracte uleioase din plante, îmbogăţite cu uleiuri esenţiale şi vitamina E.
Eu mereu m-am confruntat cu imunitatea scăzută, anemie, răceli frecvente etc. De ceva zile m-a prins şi o răceală mândră, aş putea spune, trebuia sa iau antibiotice, dat fiind faptul că alăptez, am zis trebuie să mă vindec cumva natural... Aşa că am navigat puţin pe site, am luat nişte siropuri care speram să îmi vină în ajutor. Totodată hai să vă arăt ce mi-am mai comandat! :) 



Efecte: expectorant, emolient, antispastic bronşic, uşurează simptomele răcelii. 
Contribuie la: funcţionarea normală a sistemului respirator, îmbunătăţirea capacităţii respiratorii, reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii.
Experienţa mea: Am început cu acest sirop, gustul mi se pare destul de dulce, chiar foarte bun. Am început să îl iau de 3 ori pe zi, aşa şi este recomandat la adulţi. Durata unei cure este de 1-2 luni, eu îl i-au de mai bine de 2 săptămâni, şi am să continui cu el, deoarece s-au văzut rezultate bune la control. Preţul este de 9,70 ron / 200ml, se găseşte şi în varianta de 500ml. Vă recomand acest produs!

Recomandări: tuse, gripe, astm bronşic.
Contribuie la: funcţionarea normală a sistemului respirator, îmbunătăţirea capacităţii respiratorii, reducerea disconofrtului care apare la nivelul căilor respiratorii.
Experienţa mea: Mereu m-am ferit de acest sirop, încă de când eram mică, ce-i drept denumirea îmi suna tare ciudat, acum nu am avut încotro, de nevoie am zic trebuie să îl încerc. Pătlăgina este considerată un miracol pentru sănătate, studiile au dovedit efectele pătlăginei ca anti-inflamatoare, analgezică, uşor antibiotică, cicatrizantă şi activă în creşterea imunităţii. Durata unei cure este 1-2 luni, şi se pot lua 3-4 linguri pe zi/ adulţi, iar copii câte o linguriţă de 3-4 ori pe zi.

Acest unguent este nelipsit din case, după părerea mea, are acţiuni: cicatrizante, regeneratoare, antimicrobiene. Se poate folosi pentru: răni, arsuri, eczeme, crăpături, acnee, varice.
Ingrediente: gălbenele, propolis, ulei de floarea soarelui, ceară de albine, răşină de brad, ulei esenţial de lavandă, vitamina E. 
Experienţa mea: În primul rând acest produs este foarte curat în ingrediente, ceea ce mă bucură extrem de mult, drept urmare îl mai folosesc la nevoie şi pentru bebeluş. Acest produs se utilizează pentru uzul extren, local, pe răni. Textura lui este una foarte fină şi plăcută. Are 50 ml şi preţul este de 9 ron, foarte puţin zic eu.


A venit vremea rece, iar buzele au nevoie de o hidratare corespunzătoare. Mereu am fost adepta acestor balsamuri, şi le folosesc încă de când eram mică.
Ingrediente: ulei de măsline, gălbenele, ceară de albine, propolis, Vitamina E.
Părerea mea: acest balsam îţi oferă un adevărat răsfăţ deoarece este foarte delicat cu buzele. Gustul lui nu este dulce, se simte mai degrabă natural, dar e plăcut. Buzele uscate au devenit instant foarte hidratate, iar hidratarea se menţine. Aş fi curioasă să îl încerc şi pe cel cu portocale şi lavandă pe viitor, dar deocamdată rămân la acesta, deoarece se anunţă un sezon friguros şi vreau ca acestea să fie protejate. Preţul lui este de 7,90 lei şi are 5 ml.


Mi-a făcut mare plăcere să încerc aceste produse, şi să vă povestesc despre ele. Nu ezitaţi să intraţi pe site-ul lor unde găsiţi produse prelucrate manual şi la preţuri foarte accesibile. Care dintre cele prezentate va făcut curioase? Voi ce aţi achiziţionat de pe acest site?

47 de comentarii:

  1. Sa imi fie rusine, desi am mai auzit pana acum de acest brand, pana acum nu am folosit nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sirop de patlagina luam si eu cand eram racita, isi facea efectul imediat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit si eu balsamul de buze e tare fain. De asemenea bitterul suedez e genial. Il recomanda��

    RăspundețiȘtergere
  4. Unguentul cu gălbenele nu îmi lipsește niciodată din casă, e bun la toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siropurile nu mă împac absolut deloc, însă cred cu tărie că oricine ar trebui să aibă în casă unguent de gălbenele, iar balsamul de buze nu trebuie să lipsească din poșetă în sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siropurile nu mă împac absolut deloc, însă cred cu tărie că oricine ar trebui să aibă în casă unguent de gălbenele, iar balsamul de buze nu trebuie să lipsească din poșetă în sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad din ce in ce mai multe fete folosind aceste produse. Le-am trecut si eu pe lista cu ocazia asta

    RăspundețiȘtergere
  8. Unguentul de galbenele e nelipsit din casa mea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu cateva produse de la ei si imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uh :) ce bine e de stiut! Nu am mai auzit de aceste produse si daca sunt bune si pentru perioada alaptarii este perfect!Chiar nu stii ce sa iei cand esti răcită si inca alaptezi!! Pupici!💖

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu folosesc de când mă ştiu produse naturale. Alternative numai la ocazii speciale.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am folosit si eu produse de la ei, chiar mi-au placut mult. Un ulei de masaj chiar nu demult l-am terminat

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu sunt adepta produselor naturale. Incerc pe cat posibil sa folosesc cosmetice naturale, remedii naturiste si, bineinteles, produse alimentare cat mai sanatoase. E bine ca exista astfel de produse naturale si eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu am mai vazut produse de la ei dar nu am folosit inca, desi am produse asemanatoare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Balsamul de buze mi-a atras atenția cel mai mult, trebuie să-l încerc și eu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Siropurile sunt foarte bune de avut in casa impreuna cu aceasta crema de galbenele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ambele siropuri le-am luat pentru fete si chiar am foat multumita. In conditiile in care sunt din plante si sunt perfecte pentru ele! Recomand Faunus Plant!

    RăspundețiȘtergere
  18. Aceste produse le folosesc si eu si sunt foarte bune. Chiar acum ii dau si eu fetitei mele pentru ca tuseste. Ma incanta si restul produselor. Am sa ma uit si eu pe site

    RăspundețiȘtergere
  19. Am auzit numai lucruri bune privind Faunus plant, acum m-ai făcut curioasă de balsamul de buze cu lavandă . Il vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere
  20. Crema de gălbenele ar trebui să fie de nelipsit în orice casă. Foarte bune produsele naturiste!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu știam de Faunus Plant dar sunt tentată de anumite produse pe care le-ai prezentat în articol.
    balsamul de buze, crema de gălbenele etc.
    Produse naturiste de calitate, așa par a fi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Siropul ala de pin l-a scapat pe sotul meu de tuse. Chiar sunt foarte bune produsele.

    RăspundețiȘtergere
  23. imi place ca au o gama destul de variata si au si pachete promotionale

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi place sa apele la produse naturale! 😘 Balsamul de buze imi atrage atentia. Am buzele cam uscate in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu am auzit de firma aceasta până acum, dar îmi place cum arată produsele, plus că este produs în țara noastră. Sigur am să încerc produsele lor pe viitor.

    RăspundețiȘtergere