luni, 15 iulie 2019

Cum arată pentru mine dormitorul perfect | Favi.ro

Camera mea preferată este evident dormitorul, locul unde mă pot relaxa, detașa, citi o carte, stând tolănită în pat la un film. Abia aștept să mă mut la casa mea, și să pot decora totul așa cum îmi doresc. Momentan stau la apartament, însă nu se compară cu căsuța de la țară, unde este aer curat, liniște, și tot ce îți dorești! Cei de la Favi.ro mi-au cam dat de gândit, cum aș dori să îmi amenajez camera favorită, așa că am acceptat cu mare drag!

Ați auzit până acum de Favi.ro? Oare ce o fi?

Favi.ro este ajutorul tău în caz de nevoie, este un motor de căutare, ce aduce o mulțime de magazine online, unde găsești absolut de toate pentru noua ta locuință. De la piese de mobilier, decorațiuni, textile, corpuri de iluminat, pentru ca voi să vă amenajați casa ideală.

Recunosc, cea mai grea parte a fost alegerea unui dormitor, deoarece dulapul am vrut să fie unul mare, încăpător, și cu oglindă, prin urmare, am găsit totuși ceva la un preț foarte convenabil. Am mers pe alb de această dată, mi se pare o culoare pură, care mă încarcă cu multă energie, și cam asta vrem dimineața atunci când ne trezim.
Patul este un model simplu, deși mă tot gândeam dacă să iau unul cu ladă pentru depozitare sau nu.
Este util și acela, însă mie îmi place stilul mai minimalist, urăsc camerele încărcate, îmi place ceva simplu dar de efect totodată.


Fiind o mare pasionată de îngrijire, make-up, beauty, mereu mi-am dorit să am la mine acasă o măsuță de machiaj cu o superbă oglindă. Nu vreau ceva super sofisticat, iar setul pe care l-am ales eu este unul de culoare albă. Aștept cu nerăbdare să îmi așez frumos produsele, și să mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Cu siguranță acesta ar fi și locul meu preferat din dormitor, loc unde aș putea să fac poze și filmez totodată pentru youtube. Măsuța vine la set cu scaunul, și din câte văd este destul de încăpătoare, având două sertare mai mari, și două mai mici.
Pentru pasionatele de frumusețe cum sunt și eu, puteți găsi ușor aici mai multe modele.


Avem set de dormitor, măsuță de make-up dar ne mai lipsesc câteva accesorii, în primul rând pernele decorative. Pentru că iubesc lavanda, am ales de pe site un model cu un buchețel de lavandă, foarte elegant de altfel, și un model tot elegant confecționat din imitație de blăniță. Îmi place la ea că este foarte plăcută la atingere. Mai multe modele de perne puteți găsi aici.
                             

Cam așa ar arăta locul meu de relax, și anume dormitorul, colțișorul meu de liniște. Sunt curioasă care este încăperea voastră favorită din casă și de ce? Cum ați dori să o decorați? Abia aștept să citesc răspunsurile voastre.

28 de comentarii:

  1. O Măsuță de machiaj mi-aș dori și eu, deși sunt constienta ca ar fi doar un moft!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut o multime de obiecte de mobilier dar si de decoratiuni pe acest site, multe pe gustul meu, il voi lua in calcul pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar arata foarte bine. E dragut sa te inspiri mereu cand ai nevoie sa decorezi casa.

    RăspundețiȘtergere
  4. dormitorul perfect? hmmm...chiar as vrea unul nou, trebuie sa ma gandesc la asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. O masuta de machiaj caut si eu si tot pe Favi o caut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dormitorul perfect nu exista fara masuta de machiaj pentru EA, eu nu mi-as vedea dormitorul fara ea, ma ajuta tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi am decorat deja dormitorul, dar sa stii ca imi plac tare mult alegerile tale. Cu Favi nu e greu sa iti amenajezi casa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este superba masuta de machiaj! Chiar voi incerca acest motor de cautare

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai ales forte bine mobilierul de pe Favi.
    Este exact ce trebuie, în modele și culori potrivite unui dormitor.

    RăspundețiȘtergere
  10. O masuta din aia de machiaj imi doresc si eu tare mult. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce dragut ar arata! Masuta de machiaj ar fi piesa de rezistenta 😍

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai dormitorul tau perfect este fix ca si al meu :) Imi plac alegerile tale!

    RăspundețiȘtergere
  13. Alegerile tale sunt superbe!! Asa mi-as dori si eu sa am dormitorul. O sa intru pe site sa vad ce idei mai gasesc. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca dormitorul este cel mai intim loc si trebuie sa-l decoram corespunzator

    RăspundețiȘtergere
  15. Masuta de aceea mi-am luat si eu de curand si o ador <3

    RăspundețiȘtergere
  16. Oh, dar cine nu si-ar dori un asemenea dormitor? De cand visez si eu la o asemenea masuta cu taburet! De vis!

    RăspundețiȘtergere