duminică, 14 iulie 2019

Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place | Recenzie

În sfârșit am pus și eu mâna pe fondul de ten foarte lăudat de la Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place și m-am gândit să vă scriu puțin despre el, cum este și cum se comportă pe tenul meu.
Am momente și momente, este când aleg să port un BBcream, sau este când îmi doresc o acoperire și o rezistenă mare, mai ales atunci cănd am monstruleți pe față sau particip la vreun eveniment.

De obicei tenul meu iarna, este normal cu tendință spre uscare, iar în restul timpului mixt, cu sebum în zona T, în special pe frunte. În funcție de sezon alternez produsele, așa că am grijă ce folosesc.

Cum se comportă fondul de ten Estee Lauder Double Wear?

Textura acestui fond de ten este destul de lichidă, însă nu mă deranjează absolut deloc, deoarece acesta vine cu pompiță, știu că până acum nu era. Se poate achiziționa separat, și vă îndemn să faceți acest lucru deoarece așa nu veți risipi produs, sau să murdăriți sticluța care este fabuloasă, mată.
El inițial venea cu căpăcel într-o culoare de auriu, foarte elegantă.


Îmi place că se găsesc o sumedenie de nuanțe cu subtonuri galbene, roz sau neutre. Nuanța mea este 1N1 Yvory Nude, și am ales-o după ce am testat produsul în magazin, și din câte vă mi se potrivește destul de bine. Aspectul pe care mi-l dă acest fond de ten este unul natural, nu pot spune că aplic foarte mult, deoarece eu îmi doresc de la el uniformizare și rezistență, însă când am evenimente aplic mai mult.

Puncte plus ale fondului de ten Estee Lauder Double Wear

  • Nu oxidează pe ten, și poate fi purtat cu succes toată ziua
  • Nu se transferă pe haine, telefon
  • Rezistă foarte bine întreaga zi, nu se strânge, nu se adună, rămâne impecabil
  • Este potrivit pentru un ten normal, mixt, gras, însă nu celui uscat
  • Acoperă porii dilatați, iar eu nu aplic fond de ten peste el.
  • Are SPF10, nu este măricel, dar contează, decât nimic, însă se poate aplica o cremă înainte. 
      
   
Se poate aplica fie folosind un burețel, fie cu degetele, însă fiind cu conținut ridicat mare de pudră ar arăta mai bine aplicat cu degetele.
Am să îl folosesc în continuare, o astfel de sticluță mă ține destul de multe luni, deși poate veți spune că are un preț cam măricel. Prețul lui este undeva la 200 de lei, având 30 ml, însă este un produs chiar de top, după părerea mea.

Eu sper că v-a plăcut recenzia mea, și aș fi curioasă câte dintre voi ați folosit produsul sau îl aveți pe lista de dorințe! O săptămână plăcută să aveți!

17 comentarii:

  1. Am auzit foarte multe despre acest fond de ten si chiar eram curioasa cum e si daca isi merita banii.
    Anette Vibes (www.anettevibes.ro)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau neaparat sa il incerc si eu. Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l+am încercat. Pare tare bun și îl trec pe lista de dorințe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Estee Lauder este unul dintre brandurile mele preferate. Nu am încercat fondul de ten dar mă tentează. Trebuie să-l încerc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. E si pe lista mea de dorinte. Pretul m-a cam tinut pana acum, dar cred ca ii voi da o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai ce look dragut! Imi place mult cum arati machiata, te prinde de minune nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este un produs bun si eram convinsa ca te va cuceri. Imi place mult cum se aseaza pe fata, dar si machiajul tau

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac mult fondurile de ten cu o textura mai lichida. 😍 Pe acesta il am si eu pe wishlist.... l-am testat si pare super fain.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am încercat până acum, dar dacă zici că se potrivește tenului mixt spre gras (cum îl am și eu), e perfect! Am să merg să îl testez mai întâi, iar dacă mă convinge, poate îl voi achiziționa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu l-am folosit dar am început sa ma îndrept spre "într-ale machiajului" în ultima perioadă și mai ales spre calitate. Deci acest fond de ten este pe lista mea.

    RăspundețiȘtergere