luni, 22 iulie 2019

Reînnoiește-ți tenul cu noua gamă de măști Renew You!

De curând cei de la 7'Th Heaven au lansat o nouă linie de măști, gama fiind numită Renew You.
Ea este destinată pentru cam toate tipurile de ten, pentru femeile care doresc să își reînnoiască tenul, să-i ofere acea strălucire, revitalizare și luminozitate.


Din păcate trăim într-o lume în care stresul e la ordinea zilei, mâncarea pe care o consumăm nu este cea mai sănătoasă, hidratarea de multe ori nu este corectă ( știu nici eu nu sunt prietenă cu apa ), toate aceste lucruri provoacă apariția ridurilor, și duce la imprimarea unui ten obosit, fără strălucire.

Măștile lor îmi sunt extrem de cunoscute, în fiecare săptămână am obiceiul de a aplica câte una, ori pentru ten, ori pentru păr, îmi place să testez și să descopăr câte ceva nou.
Recunosc că măștile tip fâșie îmi plac cel mai mult, deoarece sunt extrem de ușor de aplicat, conțin multă soluție pe care o poți masa ulterior în ten, iar 15-20 de min stau relaxată!

Surpriza a fost să primesc și un mini parfum, Si, de la Giorgio Armani și o ustensila foarte utila de altfel ce se poate utiliza în a masa tenul.


Masca cu foiță de aur 24K pentru fermitate

Prima pe care am testat-o și de care eram curioasă a fost această mască cu aur! A zis cineva aur? Cercetările arată că aurul stimulează producția de colagen iar după folosire tenul rămțne mult mai ferm, radiant, și plin de viață. Masca este din material textil cu 24K, vine în două părți și este foarte îmbibată în soluție. Este de asemenea infuzată cu aminoacizi puternici ce sprijină funcționarea în mod natural a pielii și în același timp o hidratează.
Este un real răsfăț, și cum siguranță o voi mai recumpăra pe viitor.



Masca hidrogel Detox cu cărbune și 7 fructe de pădure

Această mască este destinată pentru a detoxifia tenul, pentru a-l hidrata, și a-l ajuta la minimizarea porilor. Pe bază de antioxidanți din fructe, care includ 7 tipuri de fructe de pădure, masca creează un complex puternic ce hidratează, calmează și ajută tenul obosit.
Este ideală după o zi lungă de muncă, deoarece te va relaxa la maxim.
Carbunele ajută totodată la eliminarea impurităților și absoarbe excesul de sebum, tenul rămânând catifelat, neted, și curățat în profunzime.


Masca Pro Age cu vitamina B5

Această mască este tot una tip fâșie, albă, nimic special, însă care acționează super aspura tenului meu. Ea este din foaie de bambus infuzată cu vitamina B5, catifelează vizbil și hidratează pielea, ajută la restabilirea echilibrului natural și reduce apariția liniilor fine și a ridurilor.
Recunosc că în ultima vreme tenul meu nu arăta prea bine, au început să apară micile riduri fine mai ales în jurul ochilor, astfel un boost bun ar fi folosirea de măști.


Masca pentru ochi cu Q10 și boabe de soia 

Am lăsat ce e mai bun la final, și anume masca pentru ochi, fie că ai nopți nedormite, fie că te trezești dintr-o petrecere, această mască te va salva, să arăți mult mai ok a a doua zi.
Ea împrospătează ochii obosiți și ajută la reducerea apariției petelor negre și a pungilor de sub ochi.
Este de asemenea infuzată cu Q10 și extract de boabe de soia ce ajută la îmbunătățirea aspectului pielii și la producția de colagen în timp ce hidratează în profunzime.
Dacă doriți un pont ar fi să o lăsați puțin și la frigider îaninte de aplicare.


Cam atât cu răsfățul pentru ziua de azi, cred că am povestit cam mult. Măstile din rutina mea de îngrijire nu vor lipsi niciodată , mă bucur extrem de mult că s-au lansat deoarece orice femeie are nevoie de o îngrijire cumsecade.

Vă aștept și pe pagina de facebook cu un concurs, m-am gândit să fac fericită pe una dintre voi, așa că aștept să vă înscrieți într-un număr cât mai mare. Pupici!



20 de comentarii:

  1. le-am admirat la fete, foarte interesante, ca toate mastile lor, sigur mi-ar placea sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tentată să le incerc si eu. Cand ma întorc din concediu o sa iau măsuri în privința asta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult gama asta, cred ca au dat lovitura cu ea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Măștile de față nu ar trebui să ne lipsească din ritualul de ingrijire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gama aceasta cred ca este foarte buna. Trebuie sa ajung si eu in DM sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador toate măștile vegane de la 7th heaven :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Am și eu măștile acestea. Îmi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draguta gama noua de masti. Am sa o incerc si eu, am tot vazut mascutele in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat si eu noua gama si e geniala. Imi place maxim.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am încercat și eu noile măști și chiar sunt plăcut impresionata de ele

    RăspundețiȘtergere
  11. Am incercat si eu mastile noi si imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Arată atât de bine măștile de la 7th heaven încât nu ai cum să le reziști.
    Mulțumesc pentru recomandare, trebuie să le iau urgent!

    RăspundețiȘtergere