sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Ținute noi pentru o toamnă călduroasă

Bună dragile mele, astăzi revin cu noutăți în garderoba mea în materie de hăinuțe, iar site-ul de pe care am comandat este Femme Luxe, cu siguranță cunoscut și de către voi acum. Nici nu știu cu ce aș putea începe, dar comanda mea conține 2 seturi mai sporty all black, și alte două piese vestimentare mai colorate. Comanda a ajuns și de data aceasta foarte repede, în decurs de o săptămână, lucru ce mă face să fiu bucuroasă, și să fac shopping mai des.

Red Ribbed Hook Eye Polka Dot Top

Începem cu piesa preferată și anume un top de culoare roșie. M-a atras foarte mult mâneca care este transparentă cu bulinuțe și foarte bufantă. Se mulează frumos pe corp, scoate talia în evidență și consider că o astfel de piesă mă avatanjează foarte mult. Aș prefera însă să port topul cu o pereche de pantofi cu talie mai înaltă, acuma fiecare cum se simte mai bine în pielea sa.
Mai multe veți găsi în categoria "tops".


Brown Animal Leopard Print Cowl Neck Satin Mini Dress

Trecem mai departe la o rochiță cu un print de leopard. Materialul este foarte fin, m-a atras print-ul evident, însă din păcate îmi este puțin cam lărguță. Fără sutien nu aș purta piesa aceasta, cred că aș arăta și puțin cam indecent, dar cred că am să o pun la un concurs pentru cineva care poartă M.
Ca idee ea este până sub genunchi,și mai degrabă aș vedea-o ca o rochiță de purtat seara prin casă.


Black Loungewear Tracksuit Set Maria

Următorul set este compus din două piese, all black. Am ieșit cu ținuta aceasta în oraș, chiar în ziua în care a sosit, și m-am simțit foarte confortabil purtând-o. Am accesorizat cu un ghiozdănel mai colorat și o pereche de pantofi cu mult sclipici. De obicei hăinuțele le comand în mărimea 8, cred că ar veni un S, și mi se potrivește de minune.


Black Ribbed Belted Loungewear Set Asia

Un alt set achiziționat și purtat zilele acestea este compus tot din două piese, all black, ce diferă însă la acesta este materialul și faptul că are niște dungi atât pe bluză câtși pe partea de jos. O văd puțin mai elegantă, prezintă în partea de sus un decolteu în V, dar are și un cordon în talie. Bluzița mai are ceva special și anume faptul că este tăiată pe laterale. Pantalonii sunt mulați, nimic special.
Iubesc aceste seturi, și sunt comode de ieșit în oraș.


Cam acestea ar fi hăinuțele achiziționate de pe Femme Luxe în această lună. Dacă tot vin sărbătorile și anul nou mă gândesc să mă uit și după niște rochițe "party dress" sau unele cu glitter pentru o seară specială "glitter dresses". Rămânde de văzut, însă vă anunț eu cu siguranță.
Sunt curioasă cum vi se par alegerile mele și care vă place cel mai mult?

16 comentarii:

  1. Sa le porti cu drag! Fix bluza rosie mi-am comandat-o si eu, ieri a ajuns coletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai lucruri frumoase ,îmi plac mult alegerile tale ,să le porți cu plăcere !😍🤗😘😘😘❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le porți cu mare drag,sunt foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pe mine ma tenta rochia cu animal print, acum m-am lamurit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos e al doilea set! Rochia am vazut si eu pe site ca pare cam scurta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place costumul sport, ti se potriveste foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ultimul compleu mi se pare cu adevarat deosebit de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place mult bluzita rosie, dar si acel costum din doua piese pe negru. Cred ca il am si eu pe ala

    RăspundețiȘtergere
  9. Bluzita rosie e tare interesanta si aparte. Imi place si ideea rochiei cu animal print chiar daca de fel nu sunt fan animal print. Si compleul din 2 piese e super!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as alege ultimul costumas desi all black nu ma prea caracterizeaza.

    RăspundețiȘtergere