vineri, 17 ianuarie 2020

Îngrijirea tenului cu Bioderma Pigmentbio

Îngrijirea tenului la mine este un lucru primordial, dar asta cam de un an, doi. Până atunci sincer nu respectam anumiți pași, nu protejam pielea cu SPF, mai ales vara, iar toate acestea au dus la urmări.
Tenul meu nu este perfect nici pe departe, am pete de la coșuri, în ultimul timp m-am confruntat și cu acnee, am lute pete de la soare, și evident minunații mei pistrui. Încerc pe cât posibil ca de acum să previn și să tratez totodată ce s-a creeat până acum.

Rutina mea în ultimul timp constă în multe produse de la Bioderma, iar astăzi vreau să vă vorbesc despre o nouă gamă Pigmentbio, care zici că a venit la fix în această iarnă. Gama respectivă este destinată tipului de ten hiperpigemntat. Așadar cele care doresc un ten strălucitor, luminos și fără pete, soluția o găsiți aici.


Cu tehnologia LumiReveal, Gama Pigmentbio acționează pe cele 3 stadii biologice ale hiperpigmentării:
- limitează inflamația implicată în procesul de melanogeneză
- inhibă producția de melanină
- stimulează reînnoirea celulară

Gama este formată din 4 produse, și voi începe cu prezentarea lor, dar pentru că le-am testat timp de o lună aș vrea să vă spun și cum au acționat și dacă am observat ceva rezultate.


Spuma de curățare

Are efect de luminozitate, reduce petele pigmentare și previne apariția acestora. Gelul conține AHA și microparticule exfoliante, dar blânde totodată, ce îndepărtează imperfecțiunile. Complexul brevetat de ingrediente active acționează împotriva mecanismelor biologice care determină pigmentarea pielii.
Totodată este hidratant, se simte confortabil pe ten după utilizare, iar eu îl folosesc în special seara după demachierea cu apa lor micelară pentru ten mixt. Trebuie să îl aveți în rutină!


Cremă de zi cu SPF50

SPF 50, care este extrem de important, fie că este vară sau iarnă, cald sau rece, ea are rolul de a proteja impotriva razelor ultraviolete dar și de a hidrata tenul.  Nu lasă vreo peliculă albă sau grasă pe ten și îmi place că vine sub formă de tub. Lasă pielea mult mai luminoasă  și corectează totodată petele pigmentare.


Ser concentrat cu Vitamina C

Eu sunt genul de persoană ce iubește vitamina C în compoziția unui produs. Acest ser vine în cantitate de 15 ml, și se utilizează timp de o lună. Este concentrat și asta se vede pe ten, deoarece este mult mai luminos și neted. Conține ingrediente active în concentrații mari: AHA și BHA în combinație cu vitamina C pură, vitamina E cu efect antioxidant ce protejează pielea de semnele premature ale îmbătrânirii cutanate.


Crema regeneratoare pentru noapte

Crema pentru noapte îmi place datorită formulei care intră repede în piele, dar și a mirosului subtil.
Ea vine împreună cu o spatulă, facilitând aplicarea produsului. Ea are scopul de a reda strălucirea pielii, de asemenea are o substanță activă ce stimulează producția de colagen pentru o piele netedă.
Este hidratantă, are o textură fluidă, lejeră și ușor răcoritoare. Eu o aplic după serul concentrat.



Cam aceasta ar fi gama de produse, iar pe lângă ele ați văzut că folosesc și peeling-ul, plus apa micelară care demachiază tare bine.
Voi ce produse cu vitamina C folosiți? Cum vi se pare noua gamă de la Bioderma?

13 comentarii:

  1. Chiar sunt tare curioasa de aceste produse, observ ca sunt foarte recomandate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar vreau un ser cu vitamina C, dar nu m-am putut hotărî asupra unuia. Acum știu ce voi lua. Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine acesta gama noua Bioderma. Ma tenteaza si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am încercat gama aceasta. Sună bine tare prezentarea ta. De la ei sunt îndrăgostită de apa micelara pentru ten sensibil. Am cumpărat-o de câteva ori până acum. ��

    RăspundețiȘtergere
  5. Bioderma este brandul meu preferat de skincare. Din gama Pigmentbio preferatul meu e serul cu vitamina C, efectul de luminozitate pe care îl lasă tenului e minunat

    RăspundețiȘtergere
  6. De aproape o saptamana au intart si la mine in uz si chiar sunt produse foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac tare mult produsele de la Bioderma, iar gama asta mi se potriveste de minune pentru ca ma incadrez perfect in grupul persoanelor carora le sunt adresate

    RăspundețiȘtergere
  8. Crema de noapte e preferata mea! Chiar intra repede in piele si se simte placut cand o aplic. 😍

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa incerc si eu produse cu vitamina C, inca nu am testat nimic.

    RăspundețiȘtergere