miercuri, 11 martie 2020

Machiaj luminos cu doar 3 produse!

Primăvara a sosit, iar ea aduce în materie de machiaj prospețime, luminozitate și femininate.
Mereu am fost adepta unui machiaj simplu dar de efect, cu un aspect luminos, diafan și plin de viață.

Pentru că recent am descoperit produsele celor de la Lambre, astăzi vreau să vă fac cunoștință cu ele. Din câte am văzut au o gamă variată de produse cum ar fi cele de make-up, îngrijire corporală, facială dar și parfumuri. Deocamdată am reușit că le testez doar pe cele de machiaj însă cu siguranță data viitoare îmi voi lua și ceva de skincare.


În cele ce urmează am să vă prezint cele 3 produse care fac minuni asupra tenului, iar dacă îți dorești un ten radiant, mat, fără să fie încărcat, trebuie să le incluzi în rutina ta.

Baza de machiaj matifiantă Supreme Primer 

După cum știți tenul meu este unul mixt, iar în zona T pe parcursul zilei tinde să apară acel luciu inestetic. Ei bine această bază aplicată pregătește pielea și o menține mată pe tot parcursul zilei. Îmi place la nebunie consistența lui, de gel, foarte smooth, ce îți lasă tenul extrem de catifelat.
Produsul este pe bază de elastomeri de silicon, nu creează efectul de mască și are o culoare transparentă ce se potivește la toate nuanțele de ten.


De asemenea uniformizează și nivelează ridurile minore, facilitează aplicarea fondului de ten și asigură rezistență pe tot parcursul zilei. Prețul sincer mi se pare mic în comparație cu cât de bun este produsul în sine. O puteți găsi aici.

Bază de machiaj iluminatoare

Se poate aplica atât înainte de fond de ten ca primeri iluminator dar și după în zonele cum ar fi: sub ochi, sub arcadă, pe pleoape, deasupra buzelor. Acesta vine în două nuanțe, este pe bază de silicon și ceară albă iar consistența este una ușoară oferind un aspect radiant și luxuriant. Formula este pearlescentă, reduce optic ridurile și asigură de asemenea rezistență machiajului. Trebuie să îl aveți în colecție dacă vă doriți un aspect frumos și sănătos al tenului. O puteți găsi aici.


Fond de ten matifiant și hidratant MATTING MAKE-UP

Acest fond de ten este pe bază de apă termală ce hidratează, catifelează și menține aspectul de mat pe durata zilei. Se așează atât de frumos pe ten parcă nici nu ar exista, acesta fiind natural, fără imperfecțiuni sau luciu.


Textura este una fină, ușoară și chiar dacă nuanța pe care am primit-o este puțin mai închisă, Beige Rose no 3, se mulează după piele. Un alt aspect frumos este ambalajul lui de tip Airless protejează conținutul produsului, împiedicându-l de expunerea excesivă la aer și exclude contaminarea cu diferiți microbi.



Sunt curioasă cum vi se par aceste produse. Eu zic că fac o treabă absolut minunată, mai rămâne de aplicat doar un ruj și puțin rimel, iar machiajul este gata! Voi ați auzit de produsele Lambre?


11 comentarii:

  1. Arată bine și tentant produsele prezentate. Mi-ar plăcea să le testez.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit de aceste produse, dar imi place cum se prezinta !

    RăspundețiȘtergere
  3. De incercat, inca nu le-am incercat, dar am mai citit despre ele si imi place cum arata la voi in poze. Daca le vad, iau ceva, neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce faine par produsele. Nu le-am incercat pana acum dar as vrea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu,nu am auzit de ele până acum, dar mă bucur că acum sunt în atenția mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Brandul acesta pare sa aiba produse tare faine si de calitate. Imi place cum ti-a iesit machiajul acesta luminos! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am folosit mai demult iluminatorul ala si mi-a placut. Ma tenteaza tare fondul de ten.

    RăspundețiȘtergere
  8. In prezent folosesc si eu iluminatorul de la ei si ma impac excelent cu el. Chiar au niste produse bune. Trebuie sa caut si eu fondul de ten

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat nimic, dar din ce vad online, par sa aiba niste produse tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  10. Baza aceea iluminatoare chiar este faina! O am si eu si-mi place cum se aseaza pe ten.

    RăspundețiȘtergere