vineri, 6 martie 2020

Noutăți de primăvară în garderobă

Bine v-am regăsit frumoasele mele, în această lună superbă, cu mult soare și voie bună!
Primăvara vine cu noi tendițe despre care v-am mai vorbit în articolele trecute dar și cu înnoirea garderobei. O nouă comandă de pe Femme Luxe a sosit la mine, cu 4 articole superbe, ideale pentru această perioadă. De data aceasta am avut norocul să vină repede la poștă, cam într-o săptămână și asta m-a bucurat foarte mult. Mărimea comandată la toate articolele este de 8, echivalentul a unui S.

Rochiță cu print de Leopard 

Pentru că rochița pe negru din comanda trecută m-a fascinat, am zis să îmi mai cumpăr una, doar că la aceasta mânecile bufante au un print de leopard. Încă se poartă acest print, îl văd și eu la modă, deși nu pot spune că am foarte multe în garderobă. Cu ce se mai diferențiază această rochiță după cum observați, este faptul că ea prezintă un decolteu. Este mulată pe corp, imitație din piele, se așează foarte bine, mie îmi pune și talia în evidență, per total este o alegere ideală pentru un eveniment.
Data viitoare poate am să iau și o rochiță de genul "corset dresses".


Crop Top Nude

Am zis să îmi iau și un crop în comanda aceasta și am optat pentru unul de culoare deschisă, un roz pudrat, iar materialul m-a fascinat de cât de fin era la atingere. Este unul destul de subțirel, și vine purtat la niște pantaloni cu talie mai înaltă, acuma fiecare cum preferă și cum se simte bine.


Pantaloni în carouri 

Dacă avem bluziță ne trebuie și pantaloni, astfel că am reușit cumva să îi combin pentru a ieși ceva.
Îmi plac pantalonii aceștia la nebunie din categoria "trousers", îmi vine perfect mărimea, și se așează cum trebuie. Sunt dintr-un material chiar potrivit, nici subțire, nici gros, nu se șifonează și asta e un lucru bun căci nu am timp să stau cu călcătorul după mine. Are și buzunare adânci și mai vin cu un fel de curea pentru a-i putea lega o fundiță sau ce vreți voi.


Bluză tricot lungă 

Bluzița aceasta tricot este perfectă pentru zilele mai reci, astfel că eu am purtat-o cu niște cizme lungi până la genunchi. În ziua aceea țin minte că a fost una mai ploioasă dar ea mi-a ținut de cald, iar despre material pot spune că este extrem de delicat cu pielea, nici nu mă așteptam. Chiar îmi mai doresc niște bluzițe de genul ce pot fi purtate cu colanți deoarece sunt comode și lejere.


Îmi place că pe site-ul lor mereu găsesc hăinuțe ceva mai fancy, mai extravagante decât ceea ce văd pe stradă în mod normal, iar mie îmi place să fiu diferită. Abia aștept să îmi mai iau o pereche de "jeans" pe care să îi asortez la niște topuri negre sexy "black lace bodysuits".
Sunt curioasă ce v-a plăcut cel mai mult din comanda mea și de ce?

22 de comentarii:

  1. Toate sunt foarte frumoase și îți stă minunat cu toate,pantalonii in carouri,rochia și bluza tricotată sunt preferatele mele ,dar si cropul este superb ! Să le porti sănătoasă draga mea ! Ți-ai cumpărat numai hăinuțe superbe !

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes6 martie 2020 la 06:56

    Toate sunt foarte frumoase,sa le folosești cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult pantalonii,sunt genul pe care eu i-as purta și m-as simti bine in ei,imi place rochia tricotata pentru ca as putea sa o port cu teniși și colanti,insa rochia și bluza nu sunt pe gustul meu

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia tricotata e pe gustul meu. Sa le porți cu placere! ��

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept sa vina primavara, am cateva piese pe care abia astept sa le port.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rochița cu print de Leopard imi place. Tu arati foarte bine si rochita te prinde de minune. Toate hainele iti vin perfect, dar rochita mi se pare deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rochita iti vine perfect, o ador. Abia astept sa vad ce rochie tip corset iti vei alege. Sunt sigura ca iti va sta bestial.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place mult rochita ! M-am uitat si eu la ea, dar pana la urma am comandat alte produse !

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place mult rochita tricotata, iti vine de minune! <3

    RăspundețiȘtergere
  10. Arată super tot ce ți-ai comandat!
    Deși nu am comandat până acum de la Famme luxe, m-ai tentat foarte tare cu produsele acestea.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le porti sanatoasa. Imi place prima rochita, si eu m-am uitat la ea gandindu-ma sa o iau dar am ales alte articole. Multumim pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate tinutele iti vin tare bine! Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa le porti cu drag si sa te bucuri de ele. Sunt dragute si rochia tip corset mi se pare interesanta

    RăspundețiȘtergere