luni, 9 martie 2020

Păr lung și sănătos! Cum îl menținem?

Cred că orice fată își dorește să aibă un păr lung, sănătos și strălucitor.. de aceea important este să îl ajutăm. Părul indiferent că este lung sau scurt are nevoie de multă atenție și îngrijire, altfel se poate deteriora. Multe dintre noi ne confruntăm cu căderea lui, la fel ca și mine, și asta se întâmplă pentru că nu consumăm alimente bogate în fier, proteine sau vitamine, iar o ar putea fi cauza si alăptarea, sarcina sau a stresul.

Sătulă de această problemă am apelat la produsul All In One Hair de la Kristen Hair, practic ele sunt niște vitamine ce nu ajută doar la creșterea părului ci are multe mai multe beneficii cum ar fi:
- întărirea unghiilor ( ale mele din copilărie încă erau extrem de fragile)
- redă elasticitatea pielii
- ajută la căderea părului
- ajută la creșterea genelor
De menționat este și faptul că sunt 100% fără zahăr, spre deosebire de bomboanele gumate care le mai vedeți prin online.


Toate acestea păreau foarte promițătoare, lista cu complexul de vitamine de asemenea, drept urmare de pe la începutul lunii Ianuarie 2020, am început să le includ în rutină. Am început cu câte o capsulă pe zi, însă se pot lua și două pentru rezultate mai rapide.

După aproape 2 săptămâni de folosire deja au început însă să apară rezultate bune. Rădăcinile părului au început să crească în mod mai rapid, a căzut din ce în ce mai puțin și a căpătat un aspect mai sănătos. Pentru mine mereu a fost o groază când făceam duș și îmi cădea părul cu pumnii, este un sentiment tare neplăcut dar încet, încet am reușit să scap de el.


Unghiile au devenit mai puternice, fapt ce mă bucură deoarece de când eram mică nu reușeam să mi le cresc pentru că se rupeau extrem de repede, erau foarte fragile. Până și cuticulele au un aspect mult mai sănătos și nu se decojesc cum se întâmpla înainte. 

Recunosc așteptările mele au fost destul de mari în privința acestor vitamine și mă bucur că nu m-au dezamăgit, ba din contră sunt fericită că am descoperit un remediu natural și eficient pentru problema mea. Am reușit să am mai multă încredere în mine, să îmi pun în valoare frumusețea și naturalețea. 


Un astfel de flacon conține 60 de capsule, potrivite pentru fix o lună de tratament dacă luați câte două pe zi. Costă undeva la 125 lei iar dacă îți iei pentru 3 luni ieși mai ieftin. De asemenea dacă cumva nu observi rezultate ei promit să îți dea înapoi, deși după cum v-am spus ele sunt vizibile după puțin timp. Complexul conține 20 de vitamine ce ajută părul să se regenereze, să fie bogat, strălucitor și să nu se mai rupă. Cu siguranță voi continua și eu cura, și voi achiziționa încă un flacon. 

Alte sfaturi legate de îngrijirea părului 

1. Încearcă să ai grijă la alimentație, să fie cât mai diversificată și bogată.
2. Folosește produse de îngrijire potrivite tipului tău de păr. 
3. Evită stresul și substanțele chimice care iar putea face rău. 
4. Aplică săptămânal o mască. 
5. Oferă-i vitaminele de care are nevoie și anume Kristen Hair. 

Sper că v-a fost de folos acest articol. Voi luați suplimente pentru păr? 
Ați auzit de cele de la Kristen Hair?

25 de comentarii:

  1. folosesc suplimente alimentare, cred ca sunt de folos, cel putin mie mi-au folosit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma înțeleg mai bine cu parul meu după sarcina . Nu folosesc suplimente

    RăspundețiȘtergere
  3. L-aș recomanda cuiva, am o prietena căreia ii cade parul excesiv...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt fan al acestui gen de suplimente dar par interesante :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Bag de seama. Ca de cativa ani, iarna am si eu probleme cu parul... Cu siguranta mi-ar prinde bine si mie acest supliment!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă tentează aceste suplimente, deoarece am grijă de sănătatea părului meu. Voi cere sfatul medicului meu și va decide dacă le pot alege.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am luat așa ceva ,dar din ce ai zis despre ele sunt drstul de bune și își merită bănuții ,poate pe viitor voi încerca și eu ,îmi cădea părul ,nu exagerat de mult ,dar de când am primit un tratament pentru păr de la o persoană foarte dragă mie ,pot spune că sunt foarte mulțumită de rezultat și părul meu nu-mi mau cade ca înainte .Mulțumim pentru recomandare draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar trebui sa folosesc și eu deoarece am probleme cu căderea părului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Le-as incerca si eu dar sunt curioasă daca efectele se mentin dupa intreruperea tratamentului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca iti sunt de folos.Eu una nu am nevoie, părul imi cade la limita normalului iar unghiile le am tari de camd mă știu

    RăspundețiȘtergere
  11. Să fiu sinceră, evit astfel de suplimente. Singurul produs pe care îl am pentru păr, este un supliment de la Solgar pe care îl iau foarte rar.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am luat niciodata suplimente pentru par sau unghii, desi cred ca mi-ar prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am luat niciodata pana acum pastile pentru a ma ajuta in acest sens. Intamplarea face ca acum, cand sunt nevoita sa iau suplimente pentru sarcina, pot sa spun ca vad schimbari in bine si in ceea ce priveste parul meu

    RăspundețiȘtergere
  14. As avea nevoie si eu de asa ceva, imi cade parul in exces, sunt curioasa si eu de aceste vitamine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu mai iau uneori suplimente pentru par dar pe acestea nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Articolul asta e exact ceea ce aveam nevoie! Si eu am probleme cu parul...desi folosesc un sampon bun, care chiar da rezultate, parca mai am nevoie de un pic de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Folosesc masti pentru par, dar si un ser care actioneaza de la radacina, tot ce e mai bun pentru parul meu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred ca in aceasta primavara o sa apelez si eu la aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  19. Bune recomandari mi as dori sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere