miercuri, 22 aprilie 2020

Outfit-uri pentru sezonul cald

Bună dragile mele și bine v-am regăsit! Nu îmi vine să cred că încă ne aflăm în această perioadă de izolare, sper ca totul să revină cât de repede la normal și să ne reintrăm în ritm. Cum totul era neașteptat, eu comandasem niște hăinuțe de pe Bonprix pentru mine și soțul meu, dar hopa, mă gândeam unde voi face poze. Așa că mi-am permis să ies în fața blocului, nu mai departe, să vi le prezint totuși deoarece le-am prins la ofertă și sper să beneficiați și voi de ele.

Rochie galben-crem

Mereu mi-au plăcut culorile cât mai vesele, optimiste, iar de data aceasta am optat pentru o rochiță galbenă cu crem, foarte tinerească. Acestea mă atrag ca un magnet și când am ocazia mereu comand care îmi sunt drăgălașe. Ea este lucrată din material transparent cu volănașe în partea de sus și la capetele mânecilor. Dedesupt are și un furou tip maieu care este fixat, foarte util dar uneori mă încurcă când trebuie să o îmbrac. Rochița este lejeră, vaporoasă, perfectă pentru sezonul cald, chiar mă bucur de această achiziție.



Gentuță plic

Am decis să accesorizez rochița galbenă cu o gentuță plic neagră cu sclipici auriu, foarte elegantă. Am prins-o la un preț foarte mic iar ea se poate asorta la o mulțime de rochițe, la diferite evenimente.
Nu îmi plac cele în care îți încape doar un telefon, așa că acesta este perfectă deoarece deține spațiu mai mare. Abia aștept să o scot la o petrecere după ce trece toată pandemia.


Rochie cu volănaș

A doua rochiță este foarte specială deoarece este cu volănaș într-o culoare de lila și print floral în partea de sus. Design-ul este extrem de feminin, cred că mi se potrivește de minune iar materialul este foarte fin, se așeză frumos pe corp dar nu este mulată, probabil mi s-ar fi potrivit și un număr mai mic. Dacă e să întind mâna spre o culoare aceasta este mov cu siguranță. Aș purta-o la un eveniment de zi, o ocazie mai specială.



Tricouri pentru soțul meu 

Și Alex și-a comandat 2 tricouri de pe site, unul bleumarin și unul alb imprimat foarte calitative, din bumbac și rezistente la spălări. Trebuia însă să țin cont și de faptul că trebuia să iau cu un număr mai mic, însă neștiind îi sunt puțin lărguțe dar lejere. Modelele sunt ambele frumoase. Cu siguranță data viitoare nu vom da greș și îi voi mai achiziționa câteva.

                  

Aceasta a fost comanda mea de pe Bonprix de care sunt mulțumită după cum vedeți. Abia aștept reduceri noi și să umplu coșul de bunătăți. Voi ce v-ați mai achiziționat în materie de fashion?

20 de comentarii:

  1. Foarte frumoase hainute ai ales si te prind de minune. Preferată mea e rochita galbena

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, ce frumoase sunt rochiile, ești atât de feminină, ți se potrivesc mănușă! Felicitări pentru alegere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rochita galbena arata superb, te prinde foarte bine! Sa incerci sa folosesti mai des aceasta culoare :D :X

    RăspundețiȘtergere
  4. In perioada aceasta am decis să cumpăr doar strictul necesar. Dar apoi abia astept sa merg la cumpărături. Rochia mov este su-per-baaa😍😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt megaaa dragute rochițele tale! Imi plac mult!�� Sa le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt frumoase ambele rochii si iti vin de minune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rochitele tale imi plac mult Camy, iti stau super! Mereu o placere sa vad ce mai porti :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-am comandat și eu două rochițe pentru sezonul cald. Abia aștept să ajungă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le purtati cu placere! Si sotul meu isi ia mereu tricouri de pe Bonprix. Rochita mov e tare faina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am asteptat cu nerabdare sezonul cald, am o multime de tricouri noi si rochite care abia asteapta sa iasa la plimbare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rochita galbena mi se pare senzationala. Mereu am avut o slabiciune pentru culoarea asta

    RăspundețiȘtergere