duminică, 5 aprilie 2020

Produse cu Acid Hialuronic pentru Ten Matur

Tenul este prima parte a trupului care ne trădează vârsta, deoarece el este cel mai rapid afectat de riduri și de slăbirea tonusului mușchilor. Pentru a preveni toate acestea, este necesar ca din perioada tinereții să începem să folosim produse pentru îngrijirea lui.

Produse cu acid hialuronic am început să îl folosesc și eu de la vârsta de 22 ani, deoarece am aflat că au multiple beneficii asupra pielii. Dacă dorești ca pielea ta să arate bine la 40 de ani, trebuie să începi să ai grijă de ea cât mai repede.

Gama Hyaluronic Gold de la Elmiplant după cum îi spune și numele conține acid hialuronic și este ideală pentru persoanele cu vârsta +45. De accea m-am gândit să îi fac și eu un cadou mamei, un cadou de care să se bucure, să se simtă și să arate mult mai întinerită.



Ce conține booster-ul hialuronic: 30 de milioane de capsule de hialuronic, acid hialuronic de umplere, acid hialuronic cu greutate moleculară mică, stimulator de acid hialuronic și colagen.

Proteinele aurii: polipeptidele din Orez și mazăre cresc sinteza de acid hialuronic pentru efect de umplere a ridurilor și reduc petele pigmentare și decolorările.

Crema de zi și de noapte Hyaluronic Gold

Mă bucură faptul că cea de zi are și un mic SPF10, însă pe lângă acesta, vara mai ales v-aș recomanda să mai aplicați ceva mai mare. Acestea promit că imediat după utilizare tenul capătă un aspect întinerit. După o lună de utilizare: volumul tenului este refăcut, lungimea și suprafața ridurilor sunt reduse la un procent de 100% dintre femei, tonusul pielii, petele pigmentare sunt reduse iar elasticitatea pielii este îmbunătățită, 88% dintre femei confirmă acest lucru.
Crema de noapte este ideală pentru regenerare celulară.

Cremele sunt lejere, se absorb repede în piele. Eu am mai utilizat cele din gama Detox și mi-au plăcut extrem de mult, chiar sunt produse bune și accesibile.


Serumul antirid cu perle și extract de orez

Acesta recunosc că mi-a strârnit curiozitatea și l-am păstrat pentru mine. Produsul conține perle care la pompare se sparg pentru a elibera un ser satinat, care este absorbit rapid în piele. Extractul de orez maturat este bogat în minerale și aminoacizi, ajută la îmbunătățirea aspectului tenulu, reduce petele pigmentare și decolorările. Rezultatul este un ten luminos și reîntinerit.


Sunt curioasă cum vi se pare noua lansare? Cui ați face cadou gama aceasta?

10 comentarii:

  1. nu stiu cui as face-o cadou, dar ma gandesc ca e chiar super ok si are niste ingrediente magice!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din câte știu, acidul hialuronic are și utilizări medicale. Dacă face minuni când vine vorba de articulații, îmi închipui în frumusețe ce rol are! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine ambalajul. De la elmiplant nu am folosit nimic ,dar folosesc produse pentru lifting cu acid hialuronic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele Elmiplant au preturi prietenoase și ingrediente bune, cam tot ce am încercat pana acum de la ei mi-a plăcut! Acidul hialuronic este un ingredient pe care îl apreciez tot mai mult în ultima vreme, asa ca e musai sa încerc aceasta gama, mulțumim pentru recomandare! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare curioasă m-ai făcut cu aceste produse! Îmi doresc și eu să le încerc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Elmiplant este un brand cu produse bune, de calitate. Pe acestea nu le-am încercat dar mă tentează.
    Mulțumesc pentru că mi-ai povestit despre ele!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador produsele Elmiplant ❤️ nu m-au dezamăgit niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu i-as darui mamei gama asta. Arata minunat produsele si sunt convinsa ca sunt si bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acidul hialuronic e de nelipsit din rutina mea de skincare! Are o multime de beneficii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma tenteaza si pe mine sa le incerc. Chiar mi se par niste produse bune si eu am mare incredere in produsele de la Elmiplant

    RăspundețiȘtergere