duminică, 5 aprilie 2020

Produse pentru igiena personala | Notino

Dragele mele astăzi revin cu o super veste, anume că cei de la Notino au lansat un nou concept de Drogherie online și asta înseamnă că de acum vom găsi mai multe produse destinate îngrijirii personale. Cu toată pandemia aceasta eu v-aș recomanda acest site deoarece găsiți o multitudine de produse accesibile și le puteți comanda direct de acasă.

Îngrijirea mâinilor 

Pot spune că aceasta este o prioritate, astfel că mereu am la mine dezinfectant, o cremă bună hidratantă care este ideală și pentru cuticule iar mâinile le spăl foarte des cu săpunul lichid de la Le Petit Olivier cu lavandă care îmi dă și o stare de bine. În această perioadă deja a devenit o obsesie pentru mine și chiar trebuie să avem mare grijă deoarece o igienă incorectă duce la acapararea și răspândirea virușilor sau bacteriilor.



Îngrijirea orală 

A trecut aproape o jumătate de an de când am luat decizia de a înlocui periuța clasică cu periuța electrică pentru dinți. Am mers pe varianta celor de la Oral B Pro 750 și sunt foarte încântată de ea, fiind oricum și un brand destul de popular. Pentru ceea ce face prețul mi se pare bun, curăță extrem de bine dinții, nici nu se compară cu periuța clasică. Îndepărtează placa dentobacteriană și te ajută să obții un zâmbet strălucitor. Este compatibilă cu toate capetele de periaj de la Oral B și vine la pachet cu o casetă ce te ajută să o iei în călătorii.

Bonus!!! Dacă achiziționezi acum o perie electrică primești cadou o pastă de dinți.


Îngrijirea corpului 

De curând mi-am făcut o promisiune, să încerc produsele de la brandul Dermacol. Nu aveam nimic de la ei și îmi pare rău deoarece chiar sunt sunt real răsfăț atunci când le folosești. Am început cu îngrijirea corpului, un scrub și un spumant, nimic mai mult, doamne și câte variante au, să nu vă mai spun, tare greu am ales ceva.


Spuma de baie Aroma Ritual este ideală după o zi de muncă. Nu degeaba îi și spune anti-stres, are în compoziție struguri și lime, arome perfecte pentru mine. Îți asigură momente de bunăstare și relaxare, pe lângă asta hidratează și hrănește pielea, calmează corpul și mintea.

Exfoliantul pentru corp cu pepene roșu este amazing, săptămânal folosesc un astfel de produs pentru a îndepărta celulele moarte de pe piele. De asemenea lasă pielea extrem de fină și frumoasă iar de miros numai spun, foarte înviorător.

PARFUMURI NOI - la Notino

Știu că nu ține de igiena personală dar mai trebuia să dezvălui ceva pentru voi. Noi parfumuri tentate am văzut la ei pe site, iar ce mi-a atras privirea este Armani Stronger With You Freeze, pentru bărbați. M-am gândit că dacă tot vin sărbătorile să îl achiziționez pentru soțul meu, cu siguranță se va bucura. Parfumul este unul intes, elegant și fresh datorită notelor de limmete, lavandă, ulterior compoziția dezvoltând tonuri lemnoase, ambră.

Ce produse folosiți pentru îngrijirea personală? Vă tentează noul parfum de la Notino?

27 de comentarii:

  1. Mulțumim frumos pt informații pe Notino găsim orice

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai produse bune și prețuri accesibile pe Notino ! Mulțumim pentru recomandare draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu tot de la Notino cumpar, astept zilele astea un nou colet tot cu produse de igiena.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat pana acum niciun produs de la Dermacol, dar observ ca toata lumea le lauda. O sa le incerc cat mai curand!Sunt din ce in ce mai curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Exfoliantul de corp cu pepene recunosc ca suna tentant,la fel și crema de mâini de la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place sa fac cumparaturi online dar m-am cam saturat drept sa zic, as vrea sa merg in explorari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte importanta pentru mine ingrijirea orala si cred ca ai facut cea mai buna alegere cu periuta electrica. Cel mai tare mi-ar placea sa incerc noul parfum Armani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, mă tentează mult. Sper să îl adaug cât de repede într-o comandă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut si eu noile parfumuri ! Sunt foarte tentante !

    RăspundețiȘtergere
  10. Folosesc foarte multe.. Momentan inclusiv câteva produse Bioderma. Aș vrea și eu parfumul!

    RăspundețiȘtergere
  11. produsele dermacol sunt super faine, imi plac tare mult. sigur e 750 pro periuta? mie mi se pare ca e vitality 100 3d

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar ma tenteaza noul parfum, mai ales ca din descriere am inteles ca are o aroma orientala.

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar îmi doresc noul parfum! Cred că are un miros deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  14. O periuță de dinți electrică mi-aș dori și eu și sper să îmi cumpăr cât de curând!

    RăspundețiȘtergere
  15. Toate produsele sună (și arată) foarte tentant dar parfumelul acela.... mmmm, să mi-l iau, să nu mi-l iau ... Fug pe site.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am si eu periuta electrica si e tare faina. Crema de maini Bioderma e nelipsita.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu apelez destul de des la cumparaturile pe Notino. Imi plac pentru ca sunt foarte bine aprovizionati si pot gasi cam tot ce am nevoie intr-un singur loc

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu m-am putut abtine si am pus o comanda pe Notino cu produse de ingrijire.

    RăspundețiȘtergere
  19. Exfoliantul pentru corp de la Dermacol il am si eu si chiar imi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  20. Chiar ieri a ajuns comanda de la ei, mi-am luat si eu o periuta electrica si paste de dinti pentru noi si copil.

    RăspundețiȘtergere