joi, 3 septembrie 2020

Gustări sănătoase de la Gerble

Bună dragile mele și bine v-am regăsit! Astăzi vreau să vorbim despre produsele de la Gerble, testate de mine în ultimul timp. Ei sunt o marcă franceză ce își propun produse de panificație și patiserie pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. 

După cum știți petrec cam mult timp în fața calculatorului, scriind articole, editând, iar acum pe timp de pandemie am și predat lecții online. Drept urmare am avut grijă și la faptul ca gustările luate pe repede să fie sănătoase, cu conținut redus de zahăr, sare sau grăsimi.

Biscuiți, madlene și chec..

 Am avut ocazia să testez delicioșii biscuiți cu aromă de castane, ce sunt o sursă de Omega 3, sursă de vitaminele B6 și B12. Au -58% zaharuri, -79% acizi grași saturați comparativ cu media biscuiților din piață. Sunt foarte crocanți, bogați în fibre, fără coloranți și conservanți. Biscuiții cu miere și susan sunt plini de vitamine și minerale, perfect savurate alături de o băutură caldă.

Madlene sunt niște prăjituri mici, foarte moi, pufoase și gurmande fără zahăr, coloranți, cu arome exclusiv naturale. Se găsesc în varianta cu lămâie și varianta cu ouă, fără gluten și lactoză. Parcă totuși preferatele mele și le fetiței ar fi cele cu ou și cu siguranță le vom recumpăra. De multe ori le-am servit și alături de cafea, iar ele mi-au făcut ziua mult mai frumoasă.

Ce e super bun am lăsat pentru final, și anume chec-ul marmorat fără gluten și lactoză, care de multe ori a fost luat în geantă. Gustarea este foarte pufoasă, special creată pentru cei care doresc sau sunt nevoiți să elimine lactoza și glutenul din alimentație. 

Pâinea rustică a fost servită de noi mereu la micul dejun, fiind feliată, cu maia, după o rețetă tradițională. Sursă de fibre, pentru o digestie îmbunătățită și foarte delicioasă de altfel. Pe site-ul celor de la nutrivita.ro veți găsi produsele lor. 

Dacă și voi lucrați de acasă sau vă doriți gustări cât mai sănătoase ce să vă ajute la menținerea unui echilibru pentru o stare de bine încercați și voi produsele Gerble! Știați de ele până acum? 

12 comentarii:

  1. imi plac produsele, le consum si eu cand si cand, dau dependenta, sunt sanatoase si gustoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arată foarte bine. Deși nu am consumat, îmi fac cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac suuuuuper mult produsele Gerble, ma ajuta sa mentin o dieta echilibrata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse ,îmi voi cumpăra și eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesante, o sa le cumpar si eu, o rontaiala in timp ce lucrez nu strica, mai ales sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte bune produsele de la Gerble! Biscuiții i-am încercat și mi-au plăcut tare mult. Caut și madlenele, dar cel mai tare mă interesează pâinea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, știam de ele. Am încercat câteva și mi-au plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am mancat si eu cativa biscuiti de la Gerble si chiar mi-au placut. Mi-ai facut pofta cu madlenele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat si eu cateva chestii de la ei si mi s-au parut tare delicioase

    RăspundețiȘtergere