joi, 7 aprilie 2022

Vine Paștele! Idei de Cadouri pentru pitici

Bine v-am regăsit mămici cu pitici! Sunt atât de entuziasmată pentru că vin zilele cu soare, joacă și voie bună, dar la fel sunt și copiii cu siguranță! Este timpul pentru ieșirile în natură, scoatem bicicleta, rolele și tot ce avem la naftalină. Fetița mea e foarte nerăbdătoare, drept urmare chiar am luat zilele trecute o nouă bicicletă pentru vârsta ei și de atunci e musai să ieșim pe dig mereu. Aerul proaspăt ne face bine oricum, după atâtea răceli și viroze e clar timpul de a ne pune în mișcare trupul și mintea. Sportul face parte din viața noastră, iar pentru copii este cel mai important, încă de la vârste fragede.

Hai afară, hai la sport!

Copiii sănătoși trebuie să se joace în voie, decât să stea toată ziua în fața ecranelor mai bine am găsi o modalitate de a-i îndemna la sport. Și m-am tot gândit ce idei de cadouri aș putea să vă ofer dacă tot vin Sărbătorile Pascale. La Decathlon am găsit tot ce trebuie pentru acest sezon.

Bicicletele cred că sunt la cea mai mare căutare, trebuie doar să găsești modelul potrivit, și astfel ești gata de aventură și noi descoperiri. Am văzut multe modele frumoase, vesele, pentru fetițe sau băieți, cu sau fără pedale ( roți ajutătoare ), acest sport având și o mulțime de beneficii. Crește rezistența fizică, îmbunătățește starea de spirit, somnul, întărește imunitatea, sprijină dezvoltarea armonioasă a copiilor. Pentru fetițe am ales bicicleta cu unicorni, știu că ele sunt înnebunite după așa ceva și cea cu DoctorGirl, foarte faine, încât mi-aș achiziționa și eu.



Trecând la o altă idee de cadou, rolele pentru copiii mai curajoși. Țin minte că am avut și eu în copilărie o pereche și mi-au plăcut mult. Pentru cei care sunt la început clar aș alege ceva cu patru roți pentru a nu avea incidente. Modelul roz ales de mine e foarte frumos, cu aspect artistic, șosetă interioară cu spumă moale, pentru confort în timpul deplasării. 

Un alt model pe roz-mov, este un produs conceput pentru deplasări cu rolele (nivel începător). Sunt stabile și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele! Iar raportul calitate eu zic că e excelent!


Iar ultima categorie rămâne cea cu Trotinete, iar a noastră tot de la Decathlon este însă de anul trecut. Cred că orice copil o iubește, e ideală pentru deplasare zilnică, distracție. Trotineta MID5 este prevăzută cu o frână pe ghidon (oprește roata din spate), pentru un control ușor al vitezei și cu o suspensie în partea din față, pentru confort. Aceasta este adaptată pentru copiii cu înălțimea cuprinsă între 1.10m - 1.50m. 

Alt model are sistemul patentat de GLOBBER, va transforma trotineta într-un "ride-on" sau o trotineta prin simpla apasare a unui buton, nu este necesar nici un tip de cheie, nu că e tare? Precis ar fi fascinați cei mici. Părinții sunt cele mai bune modele, timpul liber să fie acordat sportului, fie ieșit în parc, plimbare cu bicicleta, rolele sau ce doriți voi. Ai voștri ce sport are alege? Care dintre acestea vi se pare un cadou ideal?



3 comentarii:

  1. Si eu m-am gandit la o trotineta, doar ca fata mea fiind mai mare o sa fie una electrica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bicicleta și trotineta sunt două idei de cadouri care s-ar potrivi de minune piticilor noștri.
    Le place mișcare, le plac plimbările cu bicileta/tricicleta, iar locul special amenajat de lângă noi le-au motivat și mai mult morința.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am in plan sa-i iau niste role Cristinei. Sa vad ce modele aleg pana la urma ca tot la Decathlon ma gandeam sa merg

    RăspundețiȘtergere