vineri, 24 iunie 2022

Produse de machiaj profesionale| Magazinul de makeup

Hello ladies, bine v-am regăsit! Astăzi vorbim despre produse de make-up, de curând am primit câteva produse noi, m-am jucat cu ele, le-am purtat și testat, așa că hai să vedem despre ce o fi vorba. Cei drept ele au venit la fix, și le puteți găsi și voi pe Magazinul de Makeup. Tare îmi place acest site, găsești multe branduri de top, diferite articole, reduceri, podcast-uri, noutăți, tutoriale video. Câteva din brandurile mele preferate sunt: Leonardo, Cone, Atelier Paris, Embryolisse, Ardell, Dannes Beauty.

Încep să vă prezint cel mai super fond de ten folosit din ultima perioadă, Cone. Formula lui este de lungă durată, are un finish mat, waterproof. Acoperă foarte bine imperfecțiunile fără să încarce excesiv, și îl vad perfect pentru mai orice tip de ten, mai ales pentru cel mixt, gras. Eu am un ten normal spre uscat în perioada rece, însă cu o hidratare bună înainte este perfect. Până acum îmi place tot la el.


Cu ce aplic fondul de ten!? Sincer depinde unde ies și ce acoperire doresc. Pensula Leonardo 12, e minunată, va asigur, nu lasă acele dâre inestetice, este moale, fabricată din păr sintetic de cea mai bună calitate. Îmi place vârful ei ușor rotunjit, te ajută să îl aplici perfect, nu absoarbe produs, încă un punct bonus, aplicarea se face în strat uniform. Când doresc un machiaj mai natural și rapid aleg burețelul beauty Blender. Are o suprafață fină și asigură o aplicare uniformă a produselor cremoase. Este elastic, moale, nu absoarbe mult produs.


Trecem și la machiajul ochilor și sprâncenelor, iar aici am testat niste markere, un creion și un tuș. Creionul dermatograf îl folosesc mai mult pentru smokey eyes, este cremos, pigmentat, nu am ce să îi cer mai mult. Tușul de ochi este tip cariocă, rezistă destul de bine, nu am pățit să se transfere încă, are un negru intens și poți trasa un contur perfect. Pentru sprâncene găsiți și marker în 3 nuanțe diferite, au un vârf super ascuțit, cu astea mai trebuie să mă învăț sincer. 


Pentru buze am 3 nuanțe de creioane superbe, pur și simplu le ador! Înainte să aplic un ruj prefer să contureze buzele puțin. Creioanele Leonardo asigură o definire perfectă și o aplicare ușoară. Îmi place textura lor cremoasă, și efectul mat. Au la bază ceara naturală și extractul de palmier, nu usucă buzele și pigmentarea este intensă, de lungă durată.



Cam acestea ar fi bunătățile luate de pe acest site. Prețurile sunt ok în raport cu calitatea lor. Ele sunt destinate pentru make-up artiști dar și pentru persoanele care își doresc un machiaj frumos, de durată realizat acasă cu produse profesionale. Sunt curioasă dacă ți-am stârnit curiozitatea cu ceva? 😊 Pupici! 


10 comentarii: