joi, 23 iunie 2022

Tipli.ro | Cash-back la cumparaturile online

Bună dragilor și bine v-am regăsit ! De când sunt mămică, știți bine că shopping-ul online este pasiunea mea, și pentru că în ultima perioadă am comandat destul de des, cineva mi-a șoptit că pot să primesc o parte din bani înapoi, și anume cash-back. Cu siguranță ne plac tuturor reducerile, însă daca și economisim bani ar fi super! Am tot studiat și am observat că magazinul Tipli oferă cel mai mare cash-back pe piață. 

Cum funcționează și ce trebuie sa faci? 

Tipli este practic ca un mall online unde găsești foarte multe magazine, precum: Answer, Sinsay, Elefant, AliExpress, About You, Notino, Bonprix, Epantofi, Lensa, acestea ar fi câteva din cele 400 e-shopuri, de unde eu comand foarte des. După părerea mea e mult mai ușor să iei totul dintr-un singur loc și să primești bani la fiecare cumpărătură. Pentru mine e un avantaj deoarece urăsc să deschid mai multe tab-uri și să fac zeci de comparații între produse. Așa că tot ce trebuie să faci e să intri pe Tipli.ro, să îți faci cont gratuit, asociezi un card bancar și poți intra să cauți magazinul preferat, faci cumpărăturile, și o parte din bani ți se vor întoarce în cont.

 Care sunt avantajele acestui site?

Economisesti bani. Procentele difera de la magazin la magazin, însă am văzut că sunt destul de mari. Pentru mine e și foarte comod să fac astfel cumpărăturile deoarece nu mereu am timpul necesar cu copiii, așa fiecare are de câștigat. Cam în 48 de ore de la plasarea comenzii vei primi recompensa în cont, însă vei fi anunțată de acest lucru și pe email. Banii se vor putea retrage în contul bancar pe care l-ați introdus la început. Apropo, daca doresti si tu sa te inregistrezi pe Tipli.ro poți accesa acest link, iar după prima comanda veți primi o recompensă de 30 lei. Este un site sigur, avantajos, conectarea este simpla, am testat și eu.

Tu ai folosit vreodată un site de cashback? Ce fel de experiență ai avut?

12 comentarii:

  1. Deci mi se pare o idee foarte buna si chiar e avantajos sa folosesti un site de genul

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac astfel de platforme, ma ajuta sa fac cumparaturi fara mari mustrari de constiinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am folosit site-uri de cash back deoarece la aceleasi magazine sunt afiliata si asa imi dublez recompensa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai folosesc uneori ING bazar, dar de obicei prefer sa folosesc linkurile mele de afiliat.
    Insa pentru cei care nu sunt afiliati este o varianta excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu folosesc site-ul/aplicatia Tipli! Chiar e util pentru a salva niste banuti deoparte!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai auzit de ei doar ca nu am apucat sa incerc. Poate-mi fac cont sa ma documentez in acest sens

    RăspundețiȘtergere
  7. am folosit acest site https://cutt.ly/fwloS2Xz .am cumparat ceva de pe zooplus de 250 ron si am facut cash back 25 ron

    RăspundețiȘtergere
  8. Am căutat pe Google site-uri de cupoane și discount-uri și Picodi a ieșit întotdeauna în top. Deci, cu puțină curiozitate, m-am înscris și a fost mai bine decât m-am așteptat. Găsesc reduceri pentru magazinele mele preferate și nu trebuie să-mi fac griji despre cumpărături prea costisitoare. Site-ul este atât de ușor de utilizat încât îl voi folosi și în continuare cât mai mult posibil. Mulțumesc Picodi! https://cutt.ly/fwloS2Xz

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă vrei să-ți cumperi ceva frumos și de încredere dar fără a-ți afecta bugetul, atunci aici https://cutt.ly/fwloS2Xz este site-ul pe care trebuie sa îl verifici. Am făcut recent o achiziție pentru mobilier și am economisit o cantitate considerabilă de bani. Faptul că ofertele sunt atât de actualizate și accesibile, a făcut experiența mea de shopping mai plăcută și mai productivă. Recomand https://cutt.ly/fwloS2Xz tuturor, vei fi recunoscător pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow! Acest site https://cutt.ly/fwloS2Xz este ca un coș plin cu reduceri și oferte neîntrerupte! De când am descoperit platforma, am reușit să economisesc o grămadă de bani și să îmi permit câteva achiziții luxoase. Mai mult decât atât, designul site-ului este atât de prietenos încât simţi că navighezi printr-un magazin online, dar în loc să cumperi ceva, pur și simplu salvezi bani. Ce mai vrei mai mult?

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vrut să economisesc bani la cumpărături și am găsit https://cutt.ly/fwloS2Xz. Uite, cotizez la facturi și taxe de atâta timp, cred că merit o pauză. Ei bine, situl https://cutt.ly/fwloS2Xz mi-a oferit acea pauză și acum pot să fac cumpărături fără a-mi scoate banii din buzunarul meu. Yay! Alege acest site, dacă vrei să te bucuri de câteva oferte suprinzătoare și lucruri la prețuri mici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Atentie, atentie, cetateni si cetatene! Daca vreti sa aveti mereu bani in buzunar si sa economisiti la cumparaturi, nu mai stati pe ganduri si accesati link-ul magic de mai sus! Da, da, vorbim despre https://cutt.ly/awloBON1, site-ul care iti ofera cupoane de reducere la cele mai cool magazine din toata tara, de la haine si accesorii, pana la cel mai delicios fast food! Plus, cu ajutorul acestui link fermecat, primiti si un bonus surpriza de la noi! Nu mai sta pe ganduri, intra acum si fii regele (sau regina!) economiilor!

    RăspundețiȘtergere